Ťažké nohy po alkohole
Ahojte kedysi sim dost pijavala a nikdy som nemala ziadne problemy. Teraz si dam pohar vina 2-3x za rok a hned mi ostanu ťažké nohy , je to dost neprijemne. Caka ma teraz rozlucka so slobodou a ja mam normalne strach si tam vypit ze dostanem nejaku trombozu alebo co 🤣 mam 28 rokov a niesom uplne najchudsia. Mavate niekto toto iste?
@nikol1288 mala som rozlúčku so slobodou, ak sa tomu tak hovorí... Ale bez alkoholu. Tak asi som neporadila
Doplnit mineraly, magnezium hlavne 🙂 mne to pomaha
Mala by si si dať vyšetriť cievny systém. Aj pečeň, v minulosti si píšeš dosť píjavala. Aj nadváha robí svoje. Po pohári vína nohy ešte nebudú ťažké, jedine, že si myslela fľašu...
Mala by si si dať vyšetriť cievny systém. Aj pečeň, v minulosti si píšeš dosť píjavala. Aj nadváha robí svoje. Po pohári vína nohy ešte nebudú ťažké, jedine, že si myslela fľašu...
@amazonka13 krvne testy mi robili nedavno take rozsirene vsetko som mala ok iba mi zistili alergiu na laktozu inak nic a to s tym nema isto nic spolocne. A hned po prvom glgu som to zacitila ako mi to hned islo do noh
A musíš piť alkohol?
@amazonka13 krvne testy mi robili nedavno take rozsirene vsetko som mala ok iba mi zistili alergiu na laktozu inak nic a to s tym nema isto nic spolocne. A hned po prvom glgu som to zacitila ako mi to hned islo do noh
@nikol1288 to bude mať psychicky pôvod ak to cítiš hneď.. nie je možné aby si po glgu mala fyzické prejavy ťažkých noh. Možno sa už toho dopredu bojíš a máš pocit že hneď sa to začne diať
@nikol1288 to bude mať psychicky pôvod ak to cítiš hneď.. nie je možné aby si po glgu mala fyzické prejavy ťažkých noh. Možno sa už toho dopredu bojíš a máš pocit že hneď sa to začne diať
@nin12345 absolutne ma to ani nenapadlo ked som sa napila dnes az ked to prislo si hovorim ze toto sa mi deje vzdy ked da napijem slkoholu. Nemoze to byt nejake prekrvenie alebo cosi?
A čo je pitie alkoholu povinna jazda? Nechcem nepijem. To už ozaj na Slovensku bez toho chlastu nemóže nič prebehnuť.
@nikol1288 starnes 🤣 poznam 🤣
Aj ja to mam po vine, medovine, stacilo pohar a moje nohy boli ako zavazie, mozno aj kvoli histaminu, neviem, po palenke to nemavam, musela som to prestat piť
To je vekom. Ja som kedysi vydrzala vela. Niezeby som pila kazdy vikend alebo co, ale ked som bola na VS a obcas sa pilo, tak boli vsetci okolo mna mrtvi a ja som este ani necitila, ze som nieco pila. A cim som starsia, tak tym je to horsie. Staci mi, ze si dam raz za rok panaka a na druhy den som odpisana. Grcam, boli ma hlava, no opica jak vysita. Z jedneho panaka.
Aj ja to mam po vine, medovine, stacilo pohar a moje nohy boli ako zavazie, mozno aj kvoli histaminu, neviem, po palenke to nemavam, musela som to prestat piť
@danielle21 presne ako píšeš, to bude HIT a už aj po pohári vína neskutočnú bolesť hlavy na druhý deň mávam. Riešenie? Skús si kúpiť bezhistamínové víno, mne napr. po ňom nie je nič alebo piť čistý tvrdý alkohol najlepšie vodku, ale samotnú.
@danielle21 presne ako píšeš, to bude HIT a už aj po pohári vína neskutočnú bolesť hlavy na druhý deň mávam. Riešenie? Skús si kúpiť bezhistamínové víno, mne napr. po ňom nie je nič alebo piť čistý tvrdý alkohol najlepšie vodku, ale samotnú.
@anonym_6f39c4 velmi vino uz ani nevyhladavam, vela kyseliny mam potom, ale tiez nemozem farebny alkohol, jedine ciste mozem vodka, gin… vtedy som v pohode

@nikol1288 je to úplne bežné.... Hlavne po pive