Rozlúčka so slobodou

30. apr 2022

Ahojte. Mali ste rozlucku so slobodou? Nie chlapi, ale zeny. Chlap ide mat normalne rozlucku, len ja rozmyslam ze by som sa bez toho aj zaobisla. Ste tu niektore take, co ste ju nemali?

melanta
30. apr 2022

Nie, nemala som, ani ja ani on. Mali sme svadbu, nie vstup do väzenia.

diewcatqoo
30. apr 2022

My sme nemali, ani ja, ani manzel. Prislo nam to obom divne vzhladom na to, ze sme sa brali po 7 rokoch zitia v spolocnej domacnosti 🙂
Inak, aj keby sme sa neboli brali po tak dlhom obdobi spoluzitia, asi by sme rozlucky nerobili. Pride mi to ako uplna zbytocnost.

autor
30. apr 2022

@melanta super, toto urcite pouzijem 🤣

diamond007
30. apr 2022

Nemala, nechcela som. Muž mal

060106
30. apr 2022

Ani my sme nemali ani jeden pride nam to totalne trapne

nika0204
30. apr 2022

Muz nemal,ja ano ale nie taku typicku ale taku ze sme boli so sestrami + moja a manzelova mama,najblizsie kanosky na lasergame a karaoke😅pripravili mi to ako prekvapko.

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
30. apr 2022

Nemali sme. do manželstva sme šli dobrovoľne a aj po uzatvorení manželstva ostala obom istá (poriadna vlastne) dávka slobody. takže neviem, s čím by sme sa akože lúčili.... ja keď počujem výraz "rozlúčka so slobodou", otvára sa mi nožík vo vrecku 🙂

sense
30. apr 2022

Nemal ani jeden z nás, už sme spolu žili a so slobodou sme sa lucit nemuseli

lucia851
30. apr 2022

Mne urobilo rozlúčku so slobodou sesternice a kamarátka a bolo super

mell27
30. apr 2022

@mauduska ani ja som rozvod ako možnosť neuznavala a stalo sa 😊 v živote nemáš nikdy istotu v ničom ... Iba smrť je istá 😃

matus7030
30. apr 2022

Ja som mala. Ale tiez sa mi nepozdávala myšlienka behať niekde po meste s čelenkou a predvádzať sa na diskotéke. Tak kompromis bol, že sme šli s dievčatami na 3 dni na chatu. Nič špeci. Varili sme si guláš, grilovali, hrali spoločenské hry, popíjali. Takže žiadne nóbl párty, normálna chatovačka v teplákoch 🙂 A užili sme si to tam bez chlapov.

marika39
30. apr 2022

my sme mali obaja, mne osobne by to ani nechýbalo ale kamarátky chceli, a napokon som bola veľmi rada , žiadna divočina, normálne sme sa boli zabaviť a bolo super.

vilma7
30. apr 2022

Mne urobili kamošky, ale zaobišla by som sa aj bez toho.

klip0
30. apr 2022

Nemali sme ani jeden. Veď slobodní čo sa vzťahu týka sme neboli už roky pred svadbou

jaskolka
30. apr 2022

My se mali, muž bol s kamarátmi na chate, ja s kamoškami sme si dali taky welness čas, potom drink a kino.
Nie je to povinné keď nechceš, tak proste nemaj.

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nominativ
30. apr 2022

My sme už mali aj dieťa, takže sloboda bola už aj tak úplne za horami za dolami, ale na akciu sme šli a určite je to jeden z naj večerov, čo som zažila. 🙂 ...môžeš to brať ako predpárty. 😄

marisoul
30. apr 2022

Áno, mala som. Boli sme s babami v podniku na večeru, drink a potom sme pokračovali u mna doma. Žiadne serpy, špeciálne tričká, korunka na hlave. Bolo to super, zabavili sme sa a dokonca bez všetkej tej extravagancie.

mell27
30. apr 2022

@mauduska vidíš, ja takého človeka nepoznám ... Ale je fakt, že polovica manželstiev dnes končí rozvodom...

mirka438
30. apr 2022

Ja som nemala ale bola som jednej kamoske. Ona o nicom nevedela, absolutne vobec. Vybavila to dalsia jej kamoska, kontaktovala nas na fb, dohodli sme sa niekolko mesiacov dopredu. Poskladali sme sa a sli sme na noc na chatu. Boli sme sa najest v restike, na ktorej sme si tiez dopredu vsetky dohodli, v bare sme si boli sadnut a vecer sme sli na tu chatu. Tam sme potiahli do rana bieleho a poobede sme uz tiahli domov. Buducu nevestu oblbli, ze idu nieco zobrat, ci sa prevezie. Mala kus casu tak sla, vosla do chaty a tam sme nanu vsetky vyskocili, skoro odpadla 🥰 boli sme ozaj necakana partia pre nu, susedy, sesternice, sestry, kamosky aj spoluziacky z VS. Bolo to super, prisli sme o par hodin skor, vsetko sme vyzdobili, pripravili..velmi rady na to spominame.
Ja som inak v to rano ked sme odchdzali zistila, ze som tehotna 😁 ms meskala 1 den, tak reku radsej testnem pre istotu. Tak ja som to teda mala vo verzii nealko ale super bolo naozaj

dudos
30. apr 2022

Ja som mala, so všetkým. Šerpa, závoj... Prespávačka mimo domu v penzióne v cudzom meste. Cca 10 kamošiek. Platil budúci ženích. Ja som vedela len termín, že kedy. Nič viac. Bol to totálny úlet a myslím si, že to bolo na parádu. Odvtedy sme nemali možnosť sa takto všetky stretnúť mimo bežného života, bez detí a mužov. A to som v tej dobe mala doma zhruba 7 mesačné bábo. Muž sa o neho postaral úplne ukážkovo.
Pravda je aj tá, že od určitého momentu si z mojej rozlúčky nič nepamätám 🙈. To bola naozaj rozlúčka presne s takýmto neviazaným životom. Ako som ho ja milovala, jáj. Odvtedy si už odvšadiaľ pamätám všetko 😁.

buberova
1. máj 2022

Tiež som nemala ani ja ani manžel a to sme spolu nežili pred svadbou ani nič podobné... Nevidím v tom zmysel