icon

Teploty a hnačky

dajulka01
19. okt 2021

Čaute, dnes som tu už písala jedno fórum o tom ako som v noci mala teploty a nakoniec hnačky... Tak nakoniec som šla k Dr. Ona na mňa ihneď vyhrkla že coked mam covid tak ze mam ísť k nej zajtra o 9 na testovanie.. Ja som z toho bola dosť ako preplaskana😀 tak som volala priateľovi že aká vec tak mi priniesol z prace test ktorý používajú pri covid pacientoch na oddeleniach test tak ma otestoval... Test vyšiel negatívny (otestovat ma vedel keďže chodil na testovania do MOM a aj počas celoplošneho) ja už dnes som sa cítila super aj keď som stale behala na wc ale mam na to lieky... A teraz neviem či zasa ísť na test ráno alebo to bude zbytočne keďže som test mala urobený už dnes... A nechápem prečo keď doktorka mala podozrenie na COVID prečo mi test neurobila hneď ale ešte behať zahtra rano🤦‍♀️😀 mi príde divne.. Neviem ako sa zachovať či jej zavolať alebo neviem.. Ona ma ani ne objednala len povedala nech prídem...ale zasa keď sa tam nedostavím aby som z toho nemala nejaký problém 🤦‍♀️

deti95060810
19. okt 2021

ja by som na test išla - nemáš čo stratiť...😉

1katus1
19. okt 2021

@dajulka01 choď na test aj k lekárke aby si mala kľud. Teraz je veľa vírusov z ktorých majú ľudia.hmacky a teploty. Celkovo sú ľudia náchylnejší na ochorenia vďaka pokazenej imunite .

mogaa
20. okt 2021

@dajulka01 no neobjednala lebo máš už prísť po teste s výsledkom, či? lekár bežne na ambulancii netestuje, musel by ťa otestovať a ty čakať niekde na výsledok, čiže sedieť v čakárni medzi ostatnými...a to by mohol byť problém ak by si bola pozitívna, môžeš nakaziť ´daľších v čakárni....ono záleží od uváženia lekára, ja som napr.v pondelok bolau lekárky tiež, lebo som zvracala a v nedeľu mala zvýšenú teplotu, ale sestrička sa ešte v čakárni pýtala každého či nemá respiračné ochorenie alebo teplotu....takže tých potom riešili inak ako bežných pacientov

dajulka01
autor
20. okt 2021

@mogaa ona mi povedala ze nech prídem a ma vytrie😂 celed divne.. Aj mňa zaskočilo ze testuje v ambulancii keď v meste testujú všade

mogaa
20. okt 2021

@dajulka01 a čo si sa jej nespýtala či môžeš prísť už s výsledkom? ono ak chce testovať, mala by tam mať na to prispôsobené podmienky - teda nie že ten čo má potencionálne príznaky bude sedieť v čakárni medzi ostatnými....ono príznaky môžu byť aj hnačka a tá teplota....ale mala ti povedať nech prídeš v určitom čase kedy ťa vie otestovať(nebude mať v čakárni desiatky ľudí) alebo že máš prísť už s negatívnym testom, pri pozitívnom ťa musí objednať na čas kedy tam nikoho nebude mať