Tetovanie červená a bolí
Ahojte chcela by som poradiť mám svoje prvé tetovanie včera bolo ešte Okej ale na druhý deň sa mi zacervenalo a je tam jemne palivá bolesť a robím všetko podľa toho čo mi povedal tater dezinfiujem si to pravidelne nechodím na slnko a preto píšem sem že či ste mali aj vy niečo podobne pridávam sem aj fotografiu a mám tam aj novú fóliu tak nechápem že čo s tým je

Fóliu daj dole hlavne, nech sa ti to pod tým nedusi
To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak
@stellarstar ďakujem za radu
Dole foliu, umy, jemne vysus a daj napr.bepanthen na tetovanie.
Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža
Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža
@denkabemommy dobre
Presne toto je dôvod prečo sa v lete moc tetovat nemá. Najlepšie je na jar,jeseň zima .
Umy si to Detolom a natieraj si to 🙂 Super je Bepanthen alebo kalciova masť... A hlavne si to už nedávaj do fólie 🙂
Foliu urcite dole, ta tam ma byt len prvych par hodin. Umyt jemne antibakterialnym mydlom, dobre vysusit a staci potom po vysuseni az natret specialnou mastou.

To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak