icon

Tetovanie červená a bolí

2. júl 2025

Ahojte chcela by som poradiť mám svoje prvé tetovanie včera bolo ešte Okej ale na druhý deň sa mi zacervenalo a je tam jemne palivá bolesť a robím všetko podľa toho čo mi povedal tater dezinfiujem si to pravidelne nechodím na slnko a preto píšem sem že či ste mali aj vy niečo podobne pridávam sem aj fotografiu a mám tam aj novú fóliu tak nechápem že čo s tým je

Tetovanie červená a bolí
stellarstar
2. júl 2025

To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak

jesenzima
2. júl 2025

Fóliu daj dole hlavne, nech sa ti to pod tým nedusi

autor
2. júl 2025
@stellarstar

To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak

@stellarstar ďakujem za radu

autor
2. júl 2025
@jesenzima

Fóliu daj dole hlavne, nech sa ti to pod tým nedusi

@jesenzima Okej

evcagabi
2. júl 2025

Dole foliu, umy, jemne vysus a daj napr.bepanthen na tetovanie.

denkabemommy
2. júl 2025

Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. júl 2025
@denkabemommy

Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža

lensii
2. júl 2025

Presne toto je dôvod prečo sa v lete moc tetovat nemá. Najlepšie je na jar,jeseň zima .

abcabcada
2. júl 2025

Umy si to Detolom a natieraj si to 🙂 Super je Bepanthen alebo kalciova masť... A hlavne si to už nedávaj do fólie 🙂

levantinka
3. júl 2025

Foliu urcite dole, ta tam ma byt len prvych par hodin. Umyt jemne antibakterialnym mydlom, dobre vysusit a staci potom po vysuseni az natret specialnou mastou.