Tipy na zmiernenie neznesiteľnej bolesti zuba
Dobrý večer , čo robiť pri veľkých bolestech zuba že až brecim. Lieky nepomáhajú , soľ s vodou nepomáha , klinčeky nepomáhajú . Už neviem čo mám robiť.
Potrebujem vydržať do výplaty , bo mám pred výplatou , čiže na pohotovosť nemôžem.
Máte nejaké tipy prosím čo ešte skúsiť , čo vám pomohlo ?
Ak už veľmi bolia kombinácia dvoch liekov naraz ..... mne vždy zabral ale sám novalgin . Výplach úst . Držím palce
Choď na pohotovosť. Nie na súkromné kliniky,ale pohotovosť, ktorú zabezpečuje VÚC. Ak budeš platiť, tak minimálne.
požičať si od susedy alebo rodiny 50 e a smer zubár..
Požičaj si. Nečakaj. Uzenies si zápal okostnice a to ťa vyjde podstatne drahšie.
@parvinka0001 Paralen s brufenom spolu užiť
Keďže máš kartičku poistenca a európsky preukaz,tak máš nárok na takéto ošetrenie.
@mazio pozicaj si od rodiny a chod na pohotovost
Budes tam mat asi abses - to je zapal pod zubom a preto ti ziadne lieky nezaberaju. Zozen peniaze a chod na pohotovost.
@mazio to si snad robis srandu, ze 3r dieta neskocilo ako ty. Snad s nou chodis na pravidelne kontroly, RTG a dentalnu hygienu.
Spravna starostlivost o zuby je neuveritelne narocna - ak chces zuby bez kazov a je potrebne aby na to dohliadla u dietata dentalna hygienistka.
Smer zubar nič ine tam budeš mať kaz v zube možno kanáliky chytené on ti to dá do poriadku a budeš mať kľud
"Iba ti nechala otvorený zub".Nechápem tú nespokojnosť. Urobila dobre a ešte si "neskončila".Teraz budeš liečiť zub a snáď sa ho aj podarí zachrániť.

@mazio na pohotovosti vam to len vyvrtaju platite minimum, ja som 25 eur minule. Injekcia a umrtvovacia vlozka pripadne napisu atb. Ak lieky nezaberaju nic ine nepomoze.