icon

Tipy na zmiernenie neznesiteľnej bolesti zuba

mazio
5. apr 2025

Dobrý večer , čo robiť pri veľkých bolestech zuba že až brecim. Lieky nepomáhajú , soľ s vodou nepomáha , klinčeky nepomáhajú . Už neviem čo mám robiť.

Potrebujem vydržať do výplaty , bo mám pred výplatou , čiže na pohotovosť nemôžem.

Máte nejaké tipy prosím čo ešte skúsiť , čo vám pomohlo ?

palculienka40
5. apr 2025

@mazio na pohotovosti vam to len vyvrtaju platite minimum, ja som 25 eur minule. Injekcia a umrtvovacia vlozka pripadne napisu atb. Ak lieky nezaberaju nic ine nepomoze.

ki__
Autor odpoveď zmazal
parvinka0001
6. apr 2025

Ak už veľmi bolia kombinácia dvoch liekov naraz ..... mne vždy zabral ale sám novalgin . Výplach úst . Držím palce

joesvk
6. apr 2025

Choď na pohotovosť. Nie na súkromné kliniky,ale pohotovosť, ktorú zabezpečuje VÚC. Ak budeš platiť, tak minimálne.

joesvk
6. apr 2025
ajdika
6. apr 2025

@mazio do vyplaty nevydrzis a este si aj uzenies zapal okostnice, zapal tam uz mas aj tak, bude treba aj antibiotika. Treba ist na pohotovost, na toto lieky uz nezaberaju.

deti95060810
6. apr 2025

požičať si od susedy alebo rodiny 50 e a smer zubár..

koniarova
6. apr 2025

Požičaj si. Nečakaj. Uzenies si zápal okostnice a to ťa vyjde podstatne drahšie.

mazio
autor
6. apr 2025

@koniarova rad by jsem si požičal ale nemám od koho , jsme Čech na Slovensku .

nurse0
6. apr 2025

@parvinka0001 Paralen s brufenom spolu užiť

joesvk
6. apr 2025

Keďže máš kartičku poistenca a európsky preukaz,tak máš nárok na takéto ošetrenie.

koniarova
6. apr 2025

@mazio zavolaj na pohotovosť a informuj sa.

taktotedanie
6. apr 2025

@mazio pozicaj si od rodiny a chod na pohotovost

kittykat22
6. apr 2025

Budes tam mat asi abses - to je zapal pod zubom a preto ti ziadne lieky nezaberaju. Zozen peniaze a chod na pohotovost.

mazio
autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
6. apr 2025

@mazio to si snad robis srandu, ze 3r dieta neskocilo ako ty. Snad s nou chodis na pravidelne kontroly, RTG a dentalnu hygienu.
Spravna starostlivost o zuby je neuveritelne narocna - ak chces zuby bez kazov a je potrebne aby na to dohliadla u dietata dentalna hygienistka.

lucialucy43
6. apr 2025

Smer zubar nič ine tam budeš mať kaz v zube možno kanáliky chytené on ti to dá do poriadku a budeš mať kľud

gov
Odpoveď bola odstránená
jaroe
6. apr 2025

@gov klinčeky su na zuby nahodou topka. Aj zubar mi to potvrdil, vraj ti moze s nimi v pohode odumriet zub (akoze tak dobre tlmia bolest, ze s nimi prečkáš aj odumieranie zuba)

joesvk
6. apr 2025

"Iba ti nechala otvorený zub".Nechápem tú nespokojnosť. Urobila dobre a ešte si "neskončila".Teraz budeš liečiť zub a snáď sa ho aj podarí zachrániť.