Tlak 112/73/80 u 22-ročnej
Čo vravíte na tlak 112/73/80
Mám 22 rokov a stále sa mi drží takto tlak
Niekedy mám ten prvý 124 ale viac menej taky ako som písala teraz
@bejbypd niekedy mám 124/80/100
Niekedy 120/82/90
ja neviem ale to ty tu stále vypisuješ o chorobách? leto tlak je OK
Však máš internet tak tam máš aký je normálny tlak človeka. Kto je zvedavý na tvoj tlak.
Ja neviem ,máš doktora ? Opýtaj sa ,aj on ta pochváli.. A na ktorú Máriu si zdravý tak mladý človek meria tlak ?
@kvetinka75 neviem načo narážate, ale píšem sem prvý krat
mas normlany tlak, klud a chod sa zabavat, leto je.
Máš aj nejaký problém či prečo si meriaš?
autorka -pretože pravidelne sa tu objavujú takéto otázky a pritom stačí otvoriť google a pozrieť si hodnoty tlaku.
Chápem že hodnoty neovláda každý ale predpokladám, že s internetom pracovať vieš.
@januska12323 mávala som vysoky tep okolo 100 a áno bola som u dr u kardiológa, všetko mám ok
Tak si sem tam pozriem či nestúpne nič viac
Takže nevidím dôvod niektorých priblblych komentárov ..
nemas ziden problem vsetko ok vyborne hodnoty
nevidím tu žiadne priblblé komentáre, ale robíš z komára somára. netreba s atoľko sledovať. Tá psychika ti môže viac uškodiť ako to sledovanie tlaku
Aj vysoký tep je v pohode ak nemáš ďalšie problémy. Meraj si len v prípade keď aj cítiš, že je zle. Tieto hodnoty sú ukážkové.
@januska12323 ďakujem aspoň niekto nema priblble komentáre
je to dokonalý tlak, keby mal každý taký!!
Pulzy mam niekedy do 140..90je ešte v norme
@ildiko36 ja max do tých 100
Ale dr Kardiolog že u žien je 100 úplne normálne
tak čo potom vlastne riešiš ked ti to aj kardiológ povedal?🙈
Ano je ,ale pre istotu daj si vyšetriť štitnu žlazu
Ved máš dokonalý tlak 🤣
Neviem čo by si robila ty na mojom mieste keby si mala búšenie srdca v krku každý deň 🙄
Mas vsetko ok. Mas to aj od lekara potvrdene. Pulzy aj tlak si meraj po 10 minutovom sedeni. Nepizoruj sa.
Tak zalezi aj od toho kedy si tlak merias a za akych podmienok. Po aktivite je tlak vyssi a tie elektricke tlakomery ani nie su uplne presne keby si zmerias 2x po sebe zakazdym mozes mat inu hodnotu. Vypovedna hodnota merania je vtedy ked si merias aspon tri dni po sebe v tom istom case za tych istych podmienok
PRESTAŇ SA KONTROLOVAŤ. Aby si nedopadla na psychiatrii, si mladá, odlož tlakomer a začni žiť prosím ťa
Máš 120kg, vysoký cholesterol? Problemy so srdcom? Prečo si v 22r kontrolujes pre istotu tlak? Popravde ani by ma to nenapadlo. Lekar na preventívne a dosť.
Výborný tlak. Kiež by všetci taký tlak mali 😇
Panecku, mna uz neprekvapi ziadny tlak, ako som naposledy videla na tlakomeri 185/135, v case covidu v roku 2021 ma na pohotovosti s 3 negativnymi testami na covid zavreli na covid prijmovu ambulanciu a divili sa, ked mi namerali 195/140. A doma 5 mesacne babo. Takze ziadny stres, jednorazovo aj do 140/90 je ok.

Dokonale,zdravý 22 ročný človek, kde je problém?