Skúsenosti s kombináciou Tobradex a Uniflox do nosa?
Uzival niekto sucastne??
@taktotedanie bola som dnes u pediatra s malou.dal jej lieky a ja tupa som mu zabudla povedat ze jej davam od vcera uniflox.mala som doma tak som jej ho dala
Teraz neviem ci v nom pokracovat alebo vysadit a nasadit tobradex co este sme nemali tento liek.neviem ci treba aj niaky odstup medzi tymi liekmi
Ma dusivy kasel az ju napina 3 den uz neviem co s nou.alebo jej dat prednison cipku.alebo vydrzat
Vies poradit
Davaj dietatu to co predpisal lekar, nedavaj jej obe kvapky.
Tak to je dosť zásadná info čo si jej nepovedala, že dávaš lokálne ATB. Podľa mňa súčasne nie,.keďže obe sú atb
Oba lieky su ti na 💩
Naco nasadzujes lieky dietatu ked niesi lekar ani zdravotnik, co ma nos spolocne a kaslom? Zatekaju?
Ma hlieny? Odsavaj! Zaklad kvapky do nosa a nieco na kasel, do buducna sa pouc z tohto nespravneho postupu co si zvolila nerov si z dietata pokusneho kralika a nedavaj lieky ako sa ti zachce
Uniflox vysad, davaj to co ti predpisal pediater hoci atb kvapky do nosa nemaju zmysel je to zastaraly sposob liecby pokial nemal lekar vyter z nosa
Uniflox je atb,tobradex je atb+kortikoid, ja osobne by som ho dieťaťu do nosa nedávala.Na dusivy kašeľ ma naordinovane co?
@taktotedanie ked som bola s nou na pohotovosti minule dr mi dala pre nu prednison a uniflox.uniflox bud mam dat ale ze nemusim ked davam cipok a ze mam si nechat do buducna.
Tak vcera mi prislo ze jej ho nasadim kedze jej zatekuju sople a nevie prestat kaslat.pamykon jej vzdy zabral nato.ale ten cipok som sa bala jej dat aj ked mi sam dr povedal se ked bude mat zachvat kaslu mam dat.
Praveze jej nerobil ten vyter a dal take kvapky
@janinah aerius rano 3x sinecod a vecer fenistil plnu davku ale drhne ju az napina.ja neviem co to ma za kasel taky az steka.uz rozmyslam ze dam ten prednison cipok

Preco? Naordinoval ti to lekar?