Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
Zdravim, neviete mi odporučit nejaku dobru nemocnicu na SK na vymenu bedroveho klbu, kde nie je dlha čakacia doba? Popripade lekára odbornika
Ja by som isla kludne aj do ZIliny, mne napriklad v Martine jednu operaciu "posrali" a o par mesiacov som bola na druhej v Ziline a uplna spokojnost.
Dobrý deň, chcela by som požiadať ľudí, ktorí sú po totálnej endoprotéze bedrového kĺbu o vyplnenie online dotazníka, ktorý sa zameriava na vnímanie bolesti, stuhnutosti a funkčnej schopnosti pred a po operácii a rehabilitácii. Zaberie Vám to asi 10 minút. Dotazník je anonymný a slúži ako podklad pre vypracovanie diplomovej práce. Za ochotu vopred veľmi pekne ďakujem.
https://www.survio.com/survey/d/P9H3J3B6D4B7A0F1H
Dobry den, mam 38 rokov (som z BA) a budu mi musiet operat bedrovy klb (vymena). Prosim vas, neviete niekto odporucit chirurga na Antolskej v BA? Vsimla som si, ze Martin odpurucaju viaceri, MUDr. Necas. Premyslala som aj nad Prahou - Nemocnice na Bulovce - MUDr. Pavel Dungl. Nemate niekto skusenost?
V Brne je sukromna klinika Surgal Clinic, kde pouzivaju material oxinium, ktore vydrzi 30 rokov. Ale na Antolskej mi neodporucili sukromne kliniky, keby nieco, pacienta zachranuju na Antolskej. A tiez nie kazdy material musi byt vhodny konkretne pre vas. Mne povedali na Antolskej, ze vzhladom na moj vek by mi dali keramicky. Zatial sa stav monitoruje, ale operacii sa nevyhnem.
Tiez som rozmyslala nad Viednou, ale vobec neviem kde ani kto, ani za kolko. To sa pokusim este pozistovat. Ak by ste niekto vedeli, budem vdacna za kazdu informaciu.
Dobrý deň. Chcem sa vás opýtať. Som po operácii TEP bedrového kĺbu. 6 týždňov som chodil na nemeckých barlách. Teraz mi dali francúzke. Akú dlhú dobu budem musieť chodiť o tých barlách? Ďakujem za odpoveď.

@sawa
budem musieť asi skôr k dr. ako mám kontrolu.To je každý deň horšie ma to bolí pri chôdzi odzadu ako pod zadkom a aj keď ohybam nohu.Netusim čo to môže byť.