Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@poleva ahoj nasla som túto diskusiu, kde ti robili výmenu, lebo mňa to tiež čaká a za koľko si dostala termín
@stanka1311 ahojky som.z kosic, termin pol roka cakania...Zajtra 6 tyzdnov od vymeny, chodim.s 1 palickou uz asi 2 tyzdne...a ked pan boh da, idem k moru za 3 tyzdne, takze odporucam vsetkym vymenu, netrapte sa, je to to najlepsie co som mohla urobit pre seba 🙂 kludne sa pytajte,rada poradim
@poleva ja už čakám rok, bola som si pred 2 dňami pre termín, mal byť 9/23,posunuli mi ho na 1/24. Z čistého zúfalstva z bolestí, z krivania už rok som sa objednala na konzultáciu do Levíc. Obvolala som všetky nemocnice na okolí, čakanie 1,5 až 2. 1.8.idem na konzultáciu uvidím, sky
ak, termín mi dá, ak to bude ešte tento rok beriem, už to nevydržím
@stanka1311 juj to ma mrzi...preco vam presunuli?
@poleva tam to všetko organizuje vrchná sestra, mňa nevidel žiadny lekár, povedala, že to majú všetko plne plus ešte 10 náhradníkov na každý termín, je to v TO
@stanka1311 och Joj som na tom podobne , tiež už vyše roka ( keď nepočítam covidove obdobie, tam mi rovno povedal čakať ), krivam a bolesti mám brutalne. Tiež som už zvažovala Levice, momentalne čakám v Poprade.Je nás tu asi takých viac 😢.
@stanka1311 a tiež dufam že to bude ešte tento rok
@kakakina veru...Teraz vidim ze internet pomoze, ale aj vela hluposti som prečitala...o operacii...Nebudem pisat ze to nie je narocne..Ale, da sa to zvladnut, treba si povedat ,ze to zvladnem, ako vravim na 5.den som isla domov, cvicila som doma a 5.9 by som chcela nastupit do prace, aspon na 4 hodinky, lebo mi uz chybaju ludia, a hadam mi to vyjde, velmi si to prajem...A samozrejme dala som to aj vďaka mojmu manzelovi, ktory sa o mna staral a bola som silna kvoli mojim dvojickam 🙂 v nemocnici mi nepomohli nic, to som bola sklamana, to je pravda...co som si neurobila, to som nemala...takze to ma tak zamrzelo, ze situacia je ozaj vazna v nasom zdravotnictve
@poleva závidím ale v dobrom, že už nemáš bolesti, tie noci a niektoré dni sú u mňa katastrofálne, rok užívam na striedačku, flektory, aulíny, atrthotec, aflamil, čo moja pečienka a ľadviny, nech je tomu už koniec
@stanka1311 presne ako ty , aulin, arthrotec, novalgin a tak dookola , no ja už viac ako rok😢
@stanka1311 ja som uz ficala na prednisone...a tak 2 krat do roka mi zvykol lekar pichat kortizon injekcne..teraz som konecne pochudla, zbavila som sa vody v tele...konecne
@kakakina ja som na jar volala aj do Bojnic aj Zvolena, mohla som byť už po operácii, v bojniciach mi dávali termín júl, Zvolen tiež september, spoliehala som sa na tie Topoľčany, a teraz vidím, že som verila môjmu ortopédovi a urobila som chybu. Povedal mi, že ja potrebujem nielen vymenu,ale aj opravu a že to všade nevedia. Mam vyrotovanu panvu a tu nohu co mi budú operovat dlhšiu
@stanka1311
@stanka1311
@poleva baby a pred operáciou ste na pn či sa snažíte byt do operácie v práci ?
@kakakina ja zatiaľ MD

@mirka292 jaj uz nech je piatok...nech to mam za sebou...kolko rokov ma mamka?