icon

Totálna výmena bedrového kĺbu

gretula1975
17. feb 2015

Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.

kakakina
25. feb 2025

@macka111 mne sa tiež zdalo že ho mám teplejší ,ale to bol asi len môj pocit.Aj teraz ho mávam ,keď sa dotknem zdá sa mi teplejší ako druha noha

yvkay
25. feb 2025

@macka111 ak sa vám niečo nezdá, treba ísť k lekárovi... Alebo zavolať a sa opýtať. Ja som chvalabohu nemala žiadne problémy po operácii, ale čítam, že máte reumatické problémy, tak možno kvôli tomu máte ten kĺb teplý.... Ja žiaľ sa pasujem s bolesťami kolien....bolesti mi začali jedného kolená pol roka od operácie BK...

poleva
25. feb 2025

@macka111 tak dajte vediet potom🙂

macka111
25. feb 2025

@yvkay konzultáciu s lekárom som už absolvovala, vraj normálne bol to veľký zákrok... preto som sa pýtala tu , lebo som sa nestretla s tým, žeby to niekto mal... A vraj normálne....

evka1590
30. mar 2025

Ahojte, je vas tu vela co ma a par stastnych, co malo problemy s bedrovymi klbmi, preto sa skusim opytat tu. Skusali ste pred TEP aj injekcie do klbov? Ci uz guna, peptys alebo cokolvek? Bol z toho nejaky efekt, oplati sa do toho ist? Vdaka

olsan
30. mar 2025

@evka1590 Áno, ja som mala aj injekcie, ale nepomohli; platila som, ale potom už sám dr. povedal, že je to zbytočné. Operácii som sa nevyhla .

poleva
7. apr 2025

@macka111 dobry den no ako je to lepsue?

chiemi
25. apr 2025

Ahojte čaká ma výmena bedroveho klbu , prosim vás aku obuv ste si brali do nemocnice - v papieroch mam napisane - vhodnu obuv s nastavitelnym ramienkom . Možu to byť aj šlapky ?

zuzupes
25. apr 2025
@chiemi

Ahojte čaká ma výmena bedroveho klbu , prosim vás aku obuv ste si brali do nemocnice - v papieroch mam napisane - vhodnu obuv s nastavitelnym ramienkom . Možu to byť aj šlapky ?

@chiemi ja som mala pri oboch kĺboch Crocsi, za mňa naj voľba. Šľapky môžu byţ, ale nie nejaký s podpätkom alebo "handrově". Aby sa ti dobre chodilo a vedela ich sama obuť s rým, že sa nebudeš môcť zohnúť

chiemi
25. apr 2025
@zuzupes

@chiemi ja som mala pri oboch kĺboch Crocsi, za mňa naj voľba. Šľapky môžu byţ, ale nie nejaký s podpätkom alebo "handrově". Aby sa ti dobre chodilo a vedela ich sama obuť s rým, že sa nebudeš môcť zohnúť

@zuzupes Mam kupene zdravotne šlapky s dvomi ramienkami , tak snaď to bude ok. Ale zoberiem si aj tie crocsi .

zuzupes
25. apr 2025
@chiemi

@zuzupes Mam kupene zdravotne šlapky s dvomi ramienkami , tak snaď to bude ok. Ale zoberiem si aj tie crocsi .

@chiemi áno, len budetš musieť vždy niekoho poprosiť, aby ti ich obul. Odporúčam aj našuchovacie, alebo dlhý obuvák

chiemi
25. apr 2025
@zuzupes

@chiemi áno, len budetš musieť vždy niekoho poprosiť, aby ti ich obul. Odporúčam aj našuchovacie, alebo dlhý obuvák

@zuzupes take našuchovacie mam, tie ramienka- pracky su vpredu. Ďakujem za radu

zuzupes
26. apr 2025
@chiemi

@zuzupes take našuchovacie mam, tie ramienka- pracky su vpredu. Ďakujem za radu

@chiemi tak super. Držim palce

chiemi
28. apr 2025
@zuzupes

@chiemi tak super. Držim palce

@zuzupes Ďakujem , mam veľky strach ale už pomaly nemôžem ani chodiť, sedieť, ležať a tak sa aj teším že to už budem mať za sebou .

zuzupes
28. apr 2025
@chiemi

@zuzupes Ďakujem , mam veľky strach ale už pomaly nemôžem ani chodiť, sedieť, ležať a tak sa aj teším že to už budem mať za sebou .

@chiemi to verím, aj ja som mala strach pri prvom, druhý bol už pohoda. Každopádne je to brutálna úľava.

chiemi
28. apr 2025
@zuzupes

@chiemi to verím, aj ja som mala strach pri prvom, druhý bol už pohoda. Každopádne je to brutálna úľava.

@zuzupes Dúfam že aj ja budem cítiť úľavu 🙏, už ma bolí aj koleno - tak verím, že už bude len lepšie a lepšie . Ešte musím nejako vydržať do júna .

zuzupes
28. apr 2025
@chiemi

@zuzupes Dúfam že aj ja budem cítiť úľavu 🙏, už ma bolí aj koleno - tak verím, že už bude len lepšie a lepšie . Ešte musím nejako vydržať do júna .

@chiemi to ubehne rýchlo, ani sa nenazdáš

kakakina
29. apr 2025
@chiemi

@chiemi budeš ,a veľkú .Neboj je to super po operácii,keď ta už iba rana chvíľu bude bolieť 😍

chiemi
29. apr 2025
@kakakina

@chiemi budeš ,a veľkú .Neboj je to super po operácii,keď ta už iba rana chvíľu bude bolieť 😍

@kakakina ďakujem za podporu , veľmi si to želám .Tak dlho som sa bála operácie že som to odkladala a odkladala ,posledné dva mesiace sa mi to už veľmi zhoršilo , už nevládzem fungovať 🫣

bebabach
2. máj 2025

Dostala som od ortopeda listok že si mám hladat podla seba kde ma zoperujú. Som z okolia TT,ale tam nechcem ísť lebo sa dlho čaká aj rok. Zvažujem Galantu. Bol tam niekto? A po prepustení domo sa ako dostanem? Dá sa sadnúť nejako do auta?

zuzupes
2. máj 2025
@bebabach

Dostala som od ortopeda listok že si mám hladat podla seba kde ma zoperujú. Som z okolia TT,ale tam nechcem ísť lebo sa dlho čaká aj rok. Zvažujem Galantu. Bol tam niekto? A po prepustení domo sa ako dostanem? Dá sa sadnúť nejako do auta?

@bebabach ja som bola v Topolčanoch, s Galantou neporadím, ale domov sa chodí sanitkou po ležiačky

kakakina
2. máj 2025
@bebabach

@bebabach ja som bola operovana síce ďaleko od teba v Poprade,domov som išla v aute s manželom ,len som mala vankúš medzi kolenami,aby som nevybočila nohu dovnútra

zuzupes
3. máj 2025
@kakakina

@bebabach ja som bola operovana síce ďaleko od teba v Poprade,domov som išla v aute s manželom ,len som mala vankúš medzi kolenami,aby som nevybočila nohu dovnútra

@kakakina a ako si si sadla? Neviem si to pri našom nízkom aute predstaviť. Nedala by som tak nohu a keď by som sedela, mala by som vyššie koleno ako bedro a to sa nesmie 🤔

kakakina
3. máj 2025
@zuzupes

@kakakina a ako si si sadla? Neviem si to pri našom nízkom aute predstaviť. Nedala by som tak nohu a keď by som sedela, mala by som vyššie koleno ako bedro a to sa nesmie 🤔

@zuzupes v nemocnici mi dali podsedak tak som si dala pod zadok a medzi nohy taký vankúšik .Kolko km by si musela byt v aute?Ak veľa tak možno skôr sanitkou.Sesternica išla tiež autom cca 100 km

chiemi
3. máj 2025
@zuzupes

@kakakina môžem sa opýtať- ten podsedák to bola taka kocka 40x40x12 centimerov ?

kakakina
3. máj 2025

Takto vyzerá

chiemi
3. máj 2025
@kakakina

Takto vyzerá

@kakakina aha, ďakujem za fotku .

kakakina
3. máj 2025
chiemi
3. máj 2025
@kakakina

@kakakina a to vám dali, či požičali ? Ja som si už kupila taky zošikmeny , keď tak tak si kupim ešte takýto .

kakakina
3. máj 2025
@chiemi

@kakakina a to vám dali, či požičali ? Ja som si už kupila taky zošikmeny , keď tak tak si kupim ešte takýto .

@chiemi to dali zadarmo v nemocnici hneď po operacii, a s tým som išla domov.Dodnes na ňom sedavam.