Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@macka111 ak sa vám niečo nezdá, treba ísť k lekárovi... Alebo zavolať a sa opýtať. Ja som chvalabohu nemala žiadne problémy po operácii, ale čítam, že máte reumatické problémy, tak možno kvôli tomu máte ten kĺb teplý.... Ja žiaľ sa pasujem s bolesťami kolien....bolesti mi začali jedného kolená pol roka od operácie BK...
Ahojte, je vas tu vela co ma a par stastnych, co malo problemy s bedrovymi klbmi, preto sa skusim opytat tu. Skusali ste pred TEP aj injekcie do klbov? Ci uz guna, peptys alebo cokolvek? Bol z toho nejaky efekt, oplati sa do toho ist? Vdaka
Ahojte čaká ma výmena bedroveho klbu , prosim vás aku obuv ste si brali do nemocnice - v papieroch mam napisane - vhodnu obuv s nastavitelnym ramienkom . Možu to byť aj šlapky ?
Ahojte čaká ma výmena bedroveho klbu , prosim vás aku obuv ste si brali do nemocnice - v papieroch mam napisane - vhodnu obuv s nastavitelnym ramienkom . Možu to byť aj šlapky ?
@chiemi ja som mala pri oboch kĺboch Crocsi, za mňa naj voľba. Šľapky môžu byţ, ale nie nejaký s podpätkom alebo "handrově". Aby sa ti dobre chodilo a vedela ich sama obuť s rým, že sa nebudeš môcť zohnúť
@chiemi ja som mala pri oboch kĺboch Crocsi, za mňa naj voľba. Šľapky môžu byţ, ale nie nejaký s podpätkom alebo "handrově". Aby sa ti dobre chodilo a vedela ich sama obuť s rým, že sa nebudeš môcť zohnúť
@zuzupes Mam kupene zdravotne šlapky s dvomi ramienkami , tak snaď to bude ok. Ale zoberiem si aj tie crocsi .
Dostala som od ortopeda listok že si mám hladat podla seba kde ma zoperujú. Som z okolia TT,ale tam nechcem ísť lebo sa dlho čaká aj rok. Zvažujem Galantu. Bol tam niekto? A po prepustení domo sa ako dostanem? Dá sa sadnúť nejako do auta?
Dostala som od ortopeda listok že si mám hladat podla seba kde ma zoperujú. Som z okolia TT,ale tam nechcem ísť lebo sa dlho čaká aj rok. Zvažujem Galantu. Bol tam niekto? A po prepustení domo sa ako dostanem? Dá sa sadnúť nejako do auta?
@bebabach ja som bola v Topolčanoch, s Galantou neporadím, ale domov sa chodí sanitkou po ležiačky
@bebabach ja som bola operovana síce ďaleko od teba v Poprade,domov som išla v aute s manželom ,len som mala vankúš medzi kolenami,aby som nevybočila nohu dovnútra
@bebabach ja som bola operovana síce ďaleko od teba v Poprade,domov som išla v aute s manželom ,len som mala vankúš medzi kolenami,aby som nevybočila nohu dovnútra
@kakakina a ako si si sadla? Neviem si to pri našom nízkom aute predstaviť. Nedala by som tak nohu a keď by som sedela, mala by som vyššie koleno ako bedro a to sa nesmie 🤔
@kakakina a ako si si sadla? Neviem si to pri našom nízkom aute predstaviť. Nedala by som tak nohu a keď by som sedela, mala by som vyššie koleno ako bedro a to sa nesmie 🤔
@zuzupes v nemocnici mi dali podsedak tak som si dala pod zadok a medzi nohy taký vankúšik .Kolko km by si musela byt v aute?Ak veľa tak možno skôr sanitkou.Sesternica išla tiež autom cca 100 km

@macka111 mne sa tiež zdalo že ho mám teplejší ,ale to bol asi len môj pocit.Aj teraz ho mávam ,keď sa dotknem zdá sa mi teplejší ako druha noha