Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
Ahojte , chcela som sa opýtať - keď ste dobrali lieky na riedenie krvy , prestali ste nosiť kompresne pančuchy ?
...Ahojte , Prosim vás boli ste niektoré na liečení v Dudinciach ? Zaujíma ma či je tam možnosť prania oblečenia , v niektorých kúpeloch som to videla, ale v Dudinciach nič také na stránke nevidím.... Nemám predstavu koľko oblečenia si mám zobrať...
...Ahojte , Prosim vás boli ste niektoré na liečení v Dudinciach ? Zaujíma ma či je tam možnosť prania oblečenia , v niektorých kúpeloch som to videla, ale v Dudinciach nič také na stránke nevidím.... Nemám predstavu koľko oblečenia si mám zobrať...
@chiemi bola som v Dudinciach .Kupele perfektné,no vyprať si môžeš tak akurát drobné veci v umývadle.Ale čo sa týka procedúr,perfektne kúpele.

@chiemi ja najprv len čistou vodou a keď sa prihojilo klasika čo na cele telo.Natieraj contratubex-om jazvu.
@kakakina ďakujem tak budem aj ja čistou vodou , a kupim si aj ten krem na jazvu , ešte raz vďaka 😉