icon

Totálna výmena bedrového kĺbu

gretula1975
17. feb 2015

Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.

gumkacik
5. júl 2016

Dobry den chcem saspytat nanzel je po vymene bedroveho klbu v nemocnice mu kazali aby doma cvicil.ale nekazali mu chidit na rehailitacie. Ako to je ked ma ist do kupelom ci ptrbujeje nejake potvrdenie ci navstevoval rehabilitacie ci si to kupele vyzaduje.

sse
5. júl 2016

@gumkacik nevyzaduju, ani ja som na rehabilitacie nechodila. Kupele si vyzaduju len potvrdenie od obvodneho lekara, ze je zdravy a nieje infekcny.

gumkacik
5. júl 2016

@sse kedy ste zacali spat na operovanej strane

sse
5. júl 2016

@gumkacik asi 7 tyzdnov po operacii cca

gumkacik
5. júl 2016

@sse manzel je 2 tyzdne po operacii a kedy ste isli do kupelou cca .a fungovat ste ey normsle zacali chodit bez palic.

sse
5. júl 2016

Do kupelov idem zajtra 🙂 operovali ma 10.2. Asi Tak 5 tyzdnov po operacii som doma pouzivala jednu francuzsky barlu. Ked som isla von tak este dve a asi 10 tyzdnov po operacii uz uplne bez. Kde operovali manzela?

gumkacik
6. júl 2016

@sse v ruzomberku

sse
6. júl 2016

@gumkacik mna v dunajskej strede. Skore zotavenie mu prajem, a keby vas este nieco zaujima kludne napiste.

gumkacik
6. júl 2016

@sse dakujeme a tiez prajeme skore zotavenie a prijemne kupele

gumkacik
6. júl 2016

@sse kam idete do kupelov?

sse
6. júl 2016

@gumkacik dakujem. Do Dudiniec, o chvilku vyrazam 🙂

gumkacik
6. júl 2016

@sse nakolko idete

sse
6. júl 2016

@gumkacik 4 tyzdne, asi ma tam porazi bez deti, ale snad to rychlo ubehne.

gumkacik
6. júl 2016

@sse mozem saspytatkolko mate rokov moj manzel 39. A kazdy mu hovori taky mladya dal si sa operovat...

gumkacik
6. júl 2016

@sse manzel sa pyta preo ste si dali menit klb ...

sse
6. júl 2016

@gumkacik ja mam 32 a uz som nemala na vyber, uz ms to obmedzovalo aj pri starostlivosti o deti.

sse
6. júl 2016

@gumkacik mala som vydraty klb 4.stupna uz nic ine nepomahalo a nedalo sa s tym uz normalne fungovat.

gumkacik
6. júl 2016

@sse aky klb vam davali a aku vam hovorili zivotnost klbu.a druhu stranu mate dobru.ktoru stranu vam operovali.

sse
6. júl 2016

@gumkacik vymienali mi pravy lavy je zatial ok. Davali mi titanovy klb s keramickou jamkou. Zivotnost mi nevraveli, len ze to zavisi aj od vahy a zatazovania klbu.

gumkacik
6. júl 2016

@sse aj ste nieco doplacali ?

sse
6. júl 2016

@gumkacik myslite za klb? Nie nic.

gumkacik
6. júl 2016

@sse no ako v kupeloch?

sse
6. júl 2016

@gumkacik zatial som bola len u lekara, proceduri az zajtra tak dnes mam volno, pojdem sa tu poobzerat, zatial fajn.

gumkacik
6. júl 2016

@sse manzel sa pyta ci vas to boli ci vas to bolelo ked ste davali doboku nohu ale nie hore

gumkacik
6. júl 2016

@sse vy ste si sama navhprhli dudince ci dr?

sse
6. júl 2016

@gumkacik klb ma neboli vobec, len sval a ten ma boli este aj teraz ked lezim na zdravom boku a chcem zdvihnut tu operovanu nohu. A dudince som si ja vybrala.

gumkacik
6. júl 2016

@sse dokedy si proim puzivala misu na wc vyvysenu .a lavicku na vanu si tiez doedy pouivala

sse
6. júl 2016

@gumkacik lavicku som nemala a wc som pouzivala skoro 7 tyzdnov.

gumkacik
7. júl 2016

Dobry den ako dopadla procedura?

sse
7. júl 2016

@gumkacik zatial celkom v pohode. 🙂