icon

Tráviace ťažkosti po jedle

stelly652
Včera o 19:30

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať či ste tak isto mali takéto tráviace ťažkosti ako ja po jedle čo som to nikdy nemal až od včera obeda to mi začalo robiť ťažkosti hneď po konzumácii jedla a hneď po jedle cítim pobolievanie na pravej strane pod rebrom čo je tam pečeň??...žlčník?..Neviem včera do obeda som rýchlo pil Magnézium vodu a hneď za pitím som zjedol polievku nepodráždil som si tráviaci trakt??...čo vám pomáha na uvoľnenie??....musím užívať ten Magnézium preto že potom mávam krče ....mali ste aj vy takéto problémy??...čo vam pomohlo?...

lukbe
Včera o 19:49

Žlčník, nasadiť diétu, dať nospu, pankreolan na trávenie pred jedlom, ak je záchvat, ísť na inj na pohotovosť. Potom k obvodnému a na gastro.

stelly652
autor
Včera o 19:54
@lukbe

Žlčník, nasadiť diétu, dať nospu, pankreolan na trávenie pred jedlom, ak je záchvat, ísť na inj na pohotovosť. Potom k obvodnému a na gastro.

@lukbe práveže nechcem ist nato gastro lebo tam mi môžu narušiť čreva už moja Neurologička ma tam posielala ja som to odmietol lebo je to rizikovo .. ľudia si nesú zato následky a ked budem uživať čaje??...kvapky??...mala si niečo podobne čo ja??...

stankadu
Včera o 19:57

Asi žlčník. Dodržiavat to čo sa píše vyššie. Ešte mozno skús si dat niečo horké, napr tonik. Ja som bola v robote a zjedla som kaizerku so semiackami. Začalo ma dosť bolieť vpravo pod rebrami a pani sestrička mi toto poradila. Prešlo ma to skoro hneď.

anonym_3f6b05
Včera o 20:00
@stelly652

@lukbe práveže nechcem ist nato gastro lebo tam mi môžu narušiť čreva už moja Neurologička ma tam posielala ja som to odmietol lebo je to rizikovo .. ľudia si nesú zato následky a ked budem uživať čaje??...kvapky??...mala si niečo podobne čo ja??...

@stelly652 narušiť čreva na gastro???😰 Wau, porozprávaj nám o tom viac. To sú dajaké novoty.😵‍💫

anonym_3f6b05
Včera o 20:01
@lukbe

@lukbe so žlčníkom na gastro? Aký optimizmus nemiestny radšej si rezervuj termín na chirurgii, bohužiaľ.

stelly652
autor
Včera o 20:01
@stankadu

Asi žlčník. Dodržiavat to čo sa píše vyššie. Ešte mozno skús si dat niečo horké, napr tonik. Ja som bola v robote a zjedla som kaizerku so semiackami. Začalo ma dosť bolieť vpravo pod rebrami a pani sestrička mi toto poradila. Prešlo ma to skoro hneď.

@stankadu a ja jedol semiačka aj dnes ale ne veľa semiačka posypané na rožkoch ktoré piekla mamka pred sviatkami som vedel že to mi s nejakej stravy spôsobilo už si idem zapísať na papier že nejesť ich tie rožky

stankadu
Včera o 20:02

No ale môžes mat piesok alebo kamene v žlčníku. Aspom k obvodnej chod určite, nech ťa pošle na sono. Muž má na žlčniku vyrastok a ten robí problémy, musí si dávať pozor a diétu držať.

stelly652
autor
Včera o 20:03
@anonym_3f6b05

@stelly652 narušiť čreva na gastro???😰 Wau, porozprávaj nám o tom viac. To sú dajaké novoty.😵‍💫

@anonym_3f6b05 joooj ta žlčník ale na gastro nechcem isť

stelly652
autor
Včera o 20:05
@stankadu

No ale môžes mat piesok alebo kamene v žlčníku. Aspom k obvodnej chod určite, nech ťa pošle na sono. Muž má na žlčniku vyrastok a ten robí problémy, musí si dávať pozor a diétu držať.

@stankadu joj ale mam strach teraz....či to neje piesok jak vravíš 😨

anonym_4ea059
Včera o 20:14

@stelly652 Veď si daj dietu to je základ...nič mastne, tučne, sladke, žiadny alkohol, mak, kavu, semiačka, paradajky...len varene kura, ryžu a mkrvu, pripadne varenu čistu ovesnu kasu..dnes najlepšie nejedz nič....a ak máš žlčnik na gastro íst nemusiš stačí sono...

stelly652
autor
Včera o 20:22
@anonym_4ea059

@stelly652 Veď si daj dietu to je základ...nič mastne, tučne, sladke, žiadny alkohol, mak, kavu, semiačka, paradajky...len varene kura, ryžu a mkrvu, pripadne varenu čistu ovesnu kasu..dnes najlepšie nejedz nič....a ak máš žlčnik na gastro íst nemusiš stačí sono...

@anonym_4ea059 a surové uhorky,šalátovky tiež obmedziť?....ale čistú vodu môžem užívať?...a práveže som jedol mak a viac tak asi mak mi to spôsobil aj tie semiačka ľutujem,že som to jedol

lukbe
Včera o 20:32
@stelly652

@stelly652 píšeš hlúposti, ale tebe asi niet pomoci.

lukbe
Včera o 20:33
@anonym_3f6b05

@lukbe so žlčníkom na gastro? Aký optimizmus nemiestny radšej si rezervuj termín na chirurgii, bohužiaľ.

@anonym_3f6b05 kým sa dostane na chirurgiu, určite treba gastro.

anonym_9769dd
Včera o 21:34
@lukbe

@anonym_3f6b05 kým sa dostane na chirurgiu, určite treba gastro.

@lukbe
Tu su vsetci posadnuti ze nic ine ako operacia neexistuje, ked su mensie kamene alebo piesok tak sa daju rozpustit.

taktotedanie
Dnes o 07:19

@stelly652 nooo klasika, po sviatkoch…. 🤷🏻‍♀️