icon

Tretia bradavka

zajkula62
16. máj 2017

Ahojte 🙂
stretli ste sa už niektorá s tým, že niekto mal tretiu, či viac bradaviek?
Asi som ten typ človeka :( :D a momentálne som v 6.tom mesiaci tehotenstva. Doteraz mi to nijako neprekážalo, no v poslednom čase sa mi tak ako aj obyčajné bradavky, zväčšila, a stmavla... a vytŕča od tela cca 1.5cm - čím (keďže na nej nemám podprsenku) zasahuje do oblečenia, a oddieram si ju lémom podprsenky.
Mala z Vás nejaká takýto problém? Čo s tým? :D Mám to hlásiť svojej lekárke - dá sa s tým vôbec niečo robiť počas tehu?
Trošku sa obávam nejakého vyrezávania 😅 a zároveň aj toho, či by som z nej nemohla nejako ochorieť (?)

luckalejka
16. máj 2017

@zajkula62 ahoj.Nemám z tym skusenost ale urcite by som vyhladala lekara,a poradila sa.Mozno vela teraz nenarobis koli tehu ale po porode urcite.Držím prsty

carrot_apple
17. máj 2017

@zajkula62 Tretiu alebo dokonca ešte viac bradaviek má viac ľudí ako by ste si mohli myslieť. Polymastia alebo polytélia sú anomálie, ktorými trpí až 6% ľudstva.

Viac bradaviek na hrudníku priznali aj niektoré známe osobnosti ako Matthew Perry, speváčka Lily Allen, Mark Wahlberg, Tilda Swinton, Harry Styles či Carrie Underwood.

Nepredstavujú zdravotné nebezpečenstvo a môžu sa dať v prípade potreby odstrániť. Ale to ti povie asi kožná alebo ťa obvodná pošle na sono, či to obsahuje žľazu, ak ano tak to sa vraj neodporúča vyberať...

ivanaa346
8. máj 2025

@zajkula62 Prosím Vas ako ste dopadli nakoniec s tou trwrou bradavku. Vyrezávanie vam ro alebo sa vám stratila nakoniec ?