Trhanie zubov v narkóze
Prosim Vas podstupili ste trhanie zubov v narkoze?
Ahojte. Mám ist trhat zub mudrosti ale citim akoby som sla dostat nadchu aj hrdlo akosi boli. Mam sa radsej preobjednat, ci to nevadi?
dobry den prosimvas porate mi mam panicky strach zo zubarov bola som na vysetreni v ziline schil dental klinic len poistovna tam nepreplaca lebo nemaju zmluvu a platila by som 4000 euro a to je moc v ktorej klinike mi preplati poistovna ked si dam pod narkozou urobyt zuby mam strasny strach a tolko mi ani len banka neschvali pri mojom plate porate mi dakujem krasne
caute, tak idem sa aj ja podelit s mojou skusenostou. V utorok mi trhali neprerezane vsetky osmicky naraz a jednu sedmicku, pretoze bola do osmicky zakliesnena, takze pat zubov dokopy. Robili mi to v celkovej anesteze. Vo stvrtok som uz bol doma z nemocnice. Robili mi to na Heydukovej V BA - primar Mracna. Sice bolest je dost velka, som spuchnuty ako bobor:D, ale som spokojny. Potreboval som len predoperacne vysetrenie a vyjadrenie od psychiatra. A co je hlavne, nestalo ma to ani cent. Dufam, ze sa to dobre zahoji a budem mat s tym pokoj.
a ako sa vola ta klinika kde vam to robyly
OUSA - na Heydukovej v BA
Dobry den tak bol som si dat trhat vsetky zuby v plnej narkoze s ten strach pred operáciou bol neskutocny ale akonáhle ma uspali o nicom som nevedel necitil no proste parada. Vrele vam to odporucam a hlavne p.doktora Sediveho zo zm je to profik na vysokej úrovni a ceny ma tiez dostupne.
zdravim mne trhali 8 zubkov pred zakrokom som sa bál ale pozor nesmiete dat najavo že sa bojíte musite to prekonat lebo vam da slabsiu davku.naozaj ak sa bojite je to lepsie s narkozou necítite nič ani potom to nebolelo otvorite usta pozrie sa lekar co ma trhat da Vam injekciu a ste tvrda len po zakroku musíte trochu posediet lebo sa Vam kruti hlava ako keby ste boli na kolotoci
Baby a existuje v ke klinika ktora to robi v analgosedacii? Bez uspatia? Ale ide o dieta
@mravvcek myslis len v lokalnej?
@mravvcek prepac s tym som sa este nestretla
@tterkat ahoj.prosim ta aj ked je to uz starsi prispevok.kde v kosiciach ti robili zuby pod narkozou..dakujem
@rakovcanka aj mňa by to zaukímalo kde v KE a či ste platili
@mravvcek dnes sme boli s malym 5rocnym vyskusat v BB robia rajskym plynom ale velmi ochotny zubar ale krpan jeden ani neotvoril usta. ..
@dubacik992 aká bola cena ja mam zle zuby v predu dakujem
Ahojte, chodí tu ešte niekto? Dnes som bola u psychologičky a mám po 1,5 roku konečne potvrdenie, že mi majú zuby trhať v CA.... idem sa objednať do MT, tak som zvedavá, či má niekto skúsenosť so stomatochirurgiou v MT, či tam toto odporúčanie akceptujú.... už som tam kedysi bola, ale odmietli mi trhať zuby v CA, že vraj to robia len mentálne chorým pacientom. Môžete aj IP, budem rada za každú radu a skúsenosť.
Ahojte tak už mám aj termín na 8.8. a už mám stresi som zvedavá keď sa preberiem aké to bude či budem mať niečo opuchnuté od bolesti a tak ako ste jedli ti čo sťa to podstúpili veľmi sa bojím aj keď viem že budem uspata a navyše som dostala nádchu a boli má hrdlo 😠
@martinkatinka ja som tam minulý týždeň volala koli dcérke a pekne ma odfajcili a to máme papier od psychiatra a povedali mi ze to robía postihnutým deťom a že druhý súkromný zubári to robia v Ca ale všetko si musíš hradiť sama.
@evina1111 ja som objednana na 28.9, bola som tam v juni, vzala cislo a cakala... a v ordinacii uz namali na vyber, mala som potvrdenie, ani do kresla som si nemusela sadnut, povedala som, ze to nezvladnem.
Zdravím,Juj to je škoda,chote tam a nemyslite na to, fakt to s narkozou nebolí a nebolí to ani po tom ako potom zvladnete pôrod to sa potom nebudete môct ani vydat.Aj Ja som sa bál ale nebolo treba,čo by ste robili predo mnou bola taka mlada ziapala a doktorka ju vyhodila a ked som vosiel a spytal sa ci to tak boli a Ona povedala,že aby si sadla a otvorila usta a uz hecala skuste a potom mi môžte napisat či som klamal.Len sa musite odhodlat
Ahojte ja som bola 9.8. na trhani koreňov dokopy 20 ks a dnes som bola u svojho zubára (nového lebo predtým som nechodila nikam) spravil mi rtg a čo nevidí dva korene mi tam nechali tak mi ich hneď aj vytiahol s injekciou nič som necítila iba tlak a aj po operácií super nič ma nebolelo odporúčam kto sa bojí 😉
Takže kočky, rpedoperačné mám za sebou a o 6 dní ma to čaká, vraj ma poobede po zákroku pustia domov. začínam sa báť už aj tohto ☹ Držte palce..... inak na ARO ambulancii mi povedali, že to je už viac-menej bežné, že viacero zubov takto trhajú v narkoze a netreba sa nechať odradiť.
@martinkatinka môžem sa spýtať koľko vás to bude stáť a kde vám budú zúbky robiť ďakujem za odpoveď

Ahojte, mne trhali v narkoze 3 zuby, po zakroku mi cela pusa strasne opuchla a bolela ma ale strasne, bola som ako ropucha :D Na odporucenie kamosky som si dala Wobenzym, opuch postupne presiel a aj bolest bola znesitelnejsia. Urcite odporucam po trhani zubov vyskusat.