icon

Trhanie zubov v narkóze

cherry1981
12. jan 2014

Prosim Vas podstupili ste trhanie zubov v narkoze?

martinkatinka
22. sep 2016

@evina1111 nebude to v súkromnom centre, ale normálne v štátnej nemocnici, nebudem platiť nič, teda nič také mi nespomínali. Mám doporučenie od psychiatričky. Idem na stomatochirurgiu do Martina.

martinkatinka
8. okt 2016

@daduska2009 ahoj, ako si dopadla s tou narkozou? Ja som bola 28.9., a ešte sa spýtam, kde ti to robili? 🙂

daduska2009
8. okt 2016

Ahoj mne to robili v ba na Heydukovej a nechali mi tam dva korene ktoré mi dodatočné trhal môj zubár teraz vo štvrtok pôjdem na kontrolu a odtlačky a ty si ako na tom? Dobré ti to spravili? Narkózu som znášala dobre

martinkatinka
8. okt 2016

@daduska2009 ja som to neznášala dobre, veľmi som krvácala, dávali mi nejaké lieky a infúzky na to, ale nakoniec ma v ten deň aj domov pustili.... inak bolesti som nemala skoro žiadne, oddelenie tiež v pohode, najmä mladá anesteziologička V MT bola úplne super. Mám stehy, vzhľadom na to krvácanie, mali by byť vstrebateľné, ale zatiaľ sa tam držia, takže mi to asi budú musieť vybrať

daduska2009
9. okt 2016

@martinkatinka no mne to tiež dosť krvacalo a hlavne prvú noc keď som zaspala tak sa chvíľu som sa zobudila a musela som vypluvat a aj potom neskôr keď som zaspala som dosť kusala a to ma budilo ale inak prebiehalo všetko ok až na to že mi tam nechali tie dva korene 😒

mamulienka123
29. okt 2016

@monr ahoj prosim ta napisala by si mi kde v ZM ti v narkoze trhali zuby? chcela by som ist aj ja ale nepocula som otom ze v zm by to niekto robil...

dzejzi
23. nov 2016

@martinkatinka psychiatrička ti robila aj nejaké testy, či to odporúčanie len jednoducho napísala na základe rozhovoru? a nevieš prosím ťa, či musí byť od psychiatričky či stačí od psychológa?

martinkatinka
23. nov 2016

@dzejzi ja som mala potvrdenie od psychiatričky, musela som sa rok liečiť na stomatofobiu, boli to akoby také rozhovory, pýtala sa ako to prebieha u zubára....predpísala mi aj ukludnováky.... a po roku mi dala potvrdenie, že zákrok je nutný v Ca-celkovej anestéze

dzejzi
24. nov 2016

@martinkatinka dakujem za odpoved. pana beka ale to je potom dlhy proces, cakala som, ze to potvrdenie sa bude dat rychlejsie zohnat :D

daduska2009
24. nov 2016

@dzejzi ahoj nieje tomu vzdy tak ja som bola len jeden krat zalezi od lekara psychiatra treba skusit viacerich lebo aj ja som bola asi u troch aby som to malarychlejsie

martinkatinka
24. nov 2016

@dzejzi tak to mi povedali na zubnej chirurgii v MT, že treba sa "rok liečiť" a až potom budú akceptovať to potvrdenie
@daduska2009 ale záleží aj na chirurgoch, či to uznajú

dzejzi
25. nov 2016

@daduska2009 u troch na sedeniach alebo dvaja ti ten posudok dat nechceli a treti jo? 🙂

markopolo
10. mar 2017

Ahojte je tu niekto kto bol na stomatochyrurgiji v Kosiciach na triede SNP Trhat zuby v celkovej a aj mu nieco pocasas narkozi opravovali aj trhaly? Ziadanku mam a le neviem ci treba do predu volat aaky je tam postup? Asi za opravene sa bude doplacat ze? Na anestezu mam odporucanku od psichologicky dakovala moc moc

dzejzi
13. mar 2017

@markopolo ahoj ziadankou myslis vymenny listok od svojej zubarky? Tak musíš prist na tu stomatologicku kliniku co je vedla UNLP na 5.poschodi, tam je sestricka za okienkom, vypise ti kartu,vezme papiere, pockas si, kym ta nejaky doktor vezme a ten ta objedna potom na operaciu.

markopolo
13. mar 2017

Aha vdaka ano to odporucanie som myslela ty si tam bola bola si spokojna? Za opravu zubov sa doplacalo? Vdaka

dzejzi
14. mar 2017

@markopolo mne vyberali vsetky osmicky, takze tuto otazku uz musis polozit rovno lekarovi v nemocnici,ci sa plati za plombovanie a spol., ale spokojna som bola, lekari su ozaj dobri a mili

alexa933
14. mar 2017

@livka_ uz davno sa na sr robi s rajskym plynom 😉 V ba sato robi uz minimalne 5 rokov len musis hladat sukromne ambulancie co s tym robia :wink kedze ja byvam v malickom meste v Pd tu to robia tiez tak ratam ze je to rozbehnute uz aj v inych mestach🙂

silvia826215
21. mar 2017

@monr prosím ťa a koľko zubov a koľko si platila.ďakujem

stanielka87
13. apr 2017

Ahojte, ja by som sa chcela spýtať, ako sa na stomatochururgiu dostať. Potrebujem výmenný lístok od svojho zubára zrejme asi. Ďakujem za odpoved 🙂

martinkatinka
14. apr 2017

@stanielka87 ano, potrebujes od zubara a takisto ak chces, aby ti to robili v celkovej anesteze, doporucenie od psychiatra

dani125
10. máj 2017

@martinkatinka mozem sa prosim opytat...mame problem so syncekom,bude mat 4 roky, tento tyzden sme boli uz 3x u zubara, ale nedari sa...ma velky opuch, dnes mu to nasilu robili, bolo to hrozne traumaticke...a dalej treba mu to trhat...zobrali by take dieta do martina do narkozy?

martinkatinka
10. máj 2017

@dani125 to ti neporadim, skus tam zavolat alebo sa spytat svojho zubara

loginexistuje
10. máj 2017

@dani125 musis mat odporucanie od vasho zubara a zavolaj tam ak je to urgent tak by mali zobrat oni zvyknu strasit ze treba tam dost doplacat ale ak je diagnoza k tomu tak sa nedoplaca nic u dietata.

Nam to robili na Kramaroch (tam uspavali) zubari prisli z Heydukovej. Tiez u syna mal cca 6 rokov

dani125
10. máj 2017

@loginexistuje v piatok ideme znovu, tak sa budem infomovat...nechcem mu uz dalej robit taku traumu....

evina1111
20. máj 2017

Prosim vas moze mi niekto poradit co vsetko je potrebne predlozit u zubara v Martine ked ma dcera panicky strach zo zubara.navstevuje aj pani psychologicku a od tej ma papier ze ma panicky strach zo zubarov.dalej sa chcem spytat ci sa musi za uspatie platit.dakujem za odpoved

viktoriakarin
20. máj 2017

@evina1111 my sme mali pre maleho iba papier od psychologicky ze sa boji...vtedy narkozu neplatite....iba vykony...my sme 2 zuby trhali, 5 blombovali a nieco obrusovali a stalo to cca 50€ , to sme boli v BB

evina1111
20. máj 2017

@viktoriakarin a zobrali vas bez problemov?

viktoriakarin
21. máj 2017
evina1111
30. máj 2017

Museli ste sa aj objednat?a treba povedat ze mame papier od psychologicky?

petrag25
28. nov 2017

Ahojte vedel by mi niekto odporucit stomatologiu pod narkozou pre dve dospelé postihnute dievčatka s dmo.. Stredné Slovensko