icon

Trhanie zubov v narkóze

cherry1981
12. jan 2014

Prosim Vas podstupili ste trhanie zubov v narkoze?

Strana
z4
viktoriakarin
28. nov 2017

@petrag25 Martin alebo BB....my sme boli v BB a kamaratka pochvalovala aj Martin

petrag25
28. nov 2017

A v bb robia aj dospelych? Segry tam chodia na neurologiu a dr zisťovala zevraj len deti, martin je tak 200km od nas preto zistujem nieco blizsie.. Teraz na zimu su cesty komplikovane 😔

petrag25
28. nov 2017

Oni uz maju 22 rokov, zabudla som to spomenut, su dvojicky

winni
28. nov 2017

@petrag25 Zlaté Moravce, ale za narkózu platíš a aj za každý vytrhnutý zub. Robia aj deti, aj dospelých.

V BB robili, ale už dospelých pod narkózou nerobia.

petrag25
28. nov 2017

@winni aj u ZŤP sa platí plna suma?

winni
28. nov 2017

@petrag25 to vôbec neviem, ale robí to súkromný zubár, najlepšie by bolo sa poinformovať.

Kamarátke trhali v KE, ale mala papier od psychiatra, neplatila, ale nebola spokojná. Dosť si vytrpela.

viktoriakarin
28. nov 2017

@winni my sme boli u psychologa a ten nam napisal ze je nutne to robit v narkoze a tu sme potom neplatili....cca 2 vytrhnute zuby a 5 blomb nas vyslo na necelych 50€

tulipanka30
15. dec 2017

@winni ahoj 🙂 vies mi napisat kontakt na toho zubara?? 🙂

blackangel75
15. dec 2017

Ahojte, tak mne ťahali už 1x zub múdrosti v celkovej narkóze v Košiciach na stomatochirurgii, v starej nemocnici a bola som max. spokojná...nebol to jednodňový zákrok, trošku som si tam poležala pár dní, t.j. 1 deň pred zákrokom a asi 3 dni aj po na pozorovaní...a nič som necítila ani potom, ako som sa prebrala, ako keby mi ani zub neťahali a pritom tom bol komplikovaný prípad +4 stehy... nič som neplatila, ani cent , ani za stravu a ani ťahanie zuba 🙂 papier som mala od alergológa...nie výmenný lístok, iba v riadnej správe to bolo napísané, že v prípade, ak mi budú ťahať zuby, doporučuje stomatochirurgický zákrok v celk. narkóze, vzhľadom na to, že som alergická na lokálne anestetiká... nedá sa to ani porovnať s lok. umŕtvením ! v ten istý deň ťahali aj bratrancovi zub v lok. anestéze, no ten si to riadne vytrpel, aj zákrok, ako aj tie bolesti potom...ja som prišla domov s úsmevom na tvári, on chudák opuchnutý ešte aj týždeň po...ani jesť, ani piť, ani ústa si nevedel otvoriť ... a uspali ma iba na 5 minút...

frotta
10. apr 2018

@tterkat ahoj mas to za sebou kde ti to robili a co to stalo dakujem

mirkanova
12. máj 2018

Ahojky vie mi niekto poradit tu v Ke psychiatra co mi da potvrdenie skor ako za rok...Teda myslim co nakskor a nie s dlhym cakanim? A ak tu je aj niekto co si daval trhat zuby koli proteze aby poradil ako postupovat...otlacky a tak dalej???dakujeeem

natea78
26. jún 2018

@blackangel75 kolko ta to prosim vyšlo dakujem

gitusa23
19. sep 2018

a k tomu psychiatrovi treba aj nejaky vymenny listok, ci staci prist a povedat o co ide a co chcem?

mata2
19. sep 2018

@gitusa23 netreba

janulkaa333
15. apr 2019

@tterkat ahoj ako prebiehala u teba ta narkoza?nemala si velke bolesti po zobudeni sa?

slnecnica121
4. aug 2019

@martinkatinka dobrý deň prajem prosím vás môže mi dať odporúčanie môj stomatológ na zubnú chirurgiu do Martina či mi stačí len od psychiatra potvrdenie ďakujem za odpoveď

ivetbal
22. feb 2020

@dani125 Viem, že je to už istá doba, ale chcela by som sa opýtať boli ste vtedy so synom v MT? Ako to prebiehalo?

dani125
22. feb 2020

@ivetbal nie, nakoniec sme riešili u normalnej zubarky a zvladol🙂

ivetbal
22. feb 2020

@dani125 Uf, naša to už nedá. Zub má rozvŕtaný, otvorený, 3x čistený a prestala spolupracovať. Máme ísť do MT. Výmenný lístok vypísaný a ja stále váham. Zub má ísť von. Malá má 4 roky. Ako ste ho presvedčili?

deniskatimmy
15. apr 2021

@tterkat viem že stará diskusia ale písala som Vám správu ohľadom toho ☺️

ketrinka79
20. apr 2021

@monr môžem sa spýtať, kto presne robil v ZM ten úkon? Aj keď to bolo dávno, zháňam si nejaké info o stomatologická ošetrení v narkóze, ďakujem

ticko
25. apr 2021

@ada510 kde si pracovala v BA môžeš mi odporučiť dobre zubára ďakujem

ticko
25. apr 2021

@blackangel75 a to si vôbec nič neplatila?

janetzanet
3. nov 2023

@cherry1981
@tterkat mi sme akurát s dcérou v Košiciach celková anestézii naraz 11 zubov von ,,dcera ma DMO ,,držím palce

Strana
z4