Trhanie zubov v narkóze
Prosim Vas podstupili ste trhanie zubov v narkoze?
A v bb robia aj dospelych? Segry tam chodia na neurologiu a dr zisťovala zevraj len deti, martin je tak 200km od nas preto zistujem nieco blizsie.. Teraz na zimu su cesty komplikovane 😔
Oni uz maju 22 rokov, zabudla som to spomenut, su dvojicky
@winni my sme boli u psychologa a ten nam napisal ze je nutne to robit v narkoze a tu sme potom neplatili....cca 2 vytrhnute zuby a 5 blomb nas vyslo na necelych 50€
@winni ahoj 🙂 vies mi napisat kontakt na toho zubara?? 🙂
Ahojte, tak mne ťahali už 1x zub múdrosti v celkovej narkóze v Košiciach na stomatochirurgii, v starej nemocnici a bola som max. spokojná...nebol to jednodňový zákrok, trošku som si tam poležala pár dní, t.j. 1 deň pred zákrokom a asi 3 dni aj po na pozorovaní...a nič som necítila ani potom, ako som sa prebrala, ako keby mi ani zub neťahali a pritom tom bol komplikovaný prípad +4 stehy... nič som neplatila, ani cent , ani za stravu a ani ťahanie zuba 🙂 papier som mala od alergológa...nie výmenný lístok, iba v riadnej správe to bolo napísané, že v prípade, ak mi budú ťahať zuby, doporučuje stomatochirurgický zákrok v celk. narkóze, vzhľadom na to, že som alergická na lokálne anestetiká... nedá sa to ani porovnať s lok. umŕtvením ! v ten istý deň ťahali aj bratrancovi zub v lok. anestéze, no ten si to riadne vytrpel, aj zákrok, ako aj tie bolesti potom...ja som prišla domov s úsmevom na tvári, on chudák opuchnutý ešte aj týždeň po...ani jesť, ani piť, ani ústa si nevedel otvoriť ... a uspali ma iba na 5 minút...
Ahojky vie mi niekto poradit tu v Ke psychiatra co mi da potvrdenie skor ako za rok...Teda myslim co nakskor a nie s dlhym cakanim? A ak tu je aj niekto co si daval trhat zuby koli proteze aby poradil ako postupovat...otlacky a tak dalej???dakujeeem
@blackangel75 kolko ta to prosim vyšlo dakujem
a k tomu psychiatrovi treba aj nejaky vymenny listok, ci staci prist a povedat o co ide a co chcem?
@tterkat ahoj ako prebiehala u teba ta narkoza?nemala si velke bolesti po zobudeni sa?
@martinkatinka dobrý deň prajem prosím vás môže mi dať odporúčanie môj stomatológ na zubnú chirurgiu do Martina či mi stačí len od psychiatra potvrdenie ďakujem za odpoveď
@tterkat viem že stará diskusia ale písala som Vám správu ohľadom toho ☺️
@monr môžem sa spýtať, kto presne robil v ZM ten úkon? Aj keď to bolo dávno, zháňam si nejaké info o stomatologická ošetrení v narkóze, ďakujem
@blackangel75 a to si vôbec nič neplatila?
@cherry1981
@tterkat mi sme akurát s dcérou v Košiciach celková anestézii naraz 11 zubov von ,,dcera ma DMO ,,držím palce

@petrag25 Martin alebo BB....my sme boli v BB a kamaratka pochvalovala aj Martin