Trojklanný nerv
Dobry vecer mam prozbu.pred tyzdnom som šla na vysetrenie s bolestou lavej strany hlavy za uchom.len na tej strane ma boli v zadu a na jednej iba.doktor mi povedal ze zapal zvukovodu lahky.dal mi antibiotyka a dnes kontrola tak ze ucho je dobre zdrave..a tie bolesti mam stale tak mi povedal ze zapal nervu..mal to niekto??mna v predu na tvari neboli len v zadu....
@prvosienka88 zaujmave ze ti dali.na to antibiotyka..mne.na.krcnom.povedal ze na to antibiotyka netreba..ze sa to nelieci s nimi
@olinaaaa a určite je to trojklanný nerv? Lebo to sú také bolesti že ani pôrod tak nebolel ako zápal trojklanného nervu. Ja som to mala ako dieťa a mne napuchla celá polovica tváre tak že som nevedela ani oko zavrieť , polovica úst (kútik) mi úplne "spadol" dole , nevedela som otvárať ani ústa , ani rozprávať bola som v takých bolestiach že som revala od rána do noci. Skončila som na 2 týždne na infúziách v nemocnici a aj po prepustení som musela chodiť na injekcie a 3 mesiace na rehabilitácie aby som sa naučila ústa ovládať mi dávali teplé obklady a učili má tvarovú gymnastiku , odvtedy mi dokonca ostala tvár aj jemne asymetrická ako som ju mala opuchnutú. Mňa vtedy na infekčnom liečili a povedali že tak škaredý prípad tohto zápalu už dlho nemali to som mala okolo 8 rokov. Naozaj dúfam že to nebude tvoj prípad
@olinaaaa no ja som nebola na krčnom
Mne pomohol Aulin granulat.
@olinaaaa čo som pozerala na diagnózy tak kukni aj neuralgia okcipitálneho nervu. Doporučujem hľadať v angličtine. V slovenčine aj češtine nič. Ak by to tak bolo tak zas to lekar nebude vedieť, lebo je to vzácnejšie a môžemu si nás prehadzovat ako ping-pong loptičku. Nikto to nebude mať záujem riešiť.

@gemerka17 tak to mas dlho bolesti..ja mesiac..ale skor len tam vzadu..a poviem ti je to na nervy..stale len tabletky