icon

Trojklanný nerv

olinaaaa
22. dec 2021

Dobry vecer mam prozbu.pred tyzdnom som šla na vysetrenie s bolestou lavej strany hlavy za uchom.len na tej strane ma boli v zadu a na jednej iba.doktor mi povedal ze zapal zvukovodu lahky.dal mi antibiotyka a dnes kontrola tak ze ucho je dobre zdrave..a tie bolesti mam stale tak mi povedal ze zapal nervu..mal to niekto??mna v predu na tvari neboli len v zadu....

olinaaaa
autor
22. dec 2021

@gemerka17 tak to mas dlho bolesti..ja mesiac..ale skor len tam vzadu..a poviem ti je to na nervy..stale len tabletky

olinaaaa
autor
22. dec 2021

@prvosienka88 zaujmave ze ti dali.na to antibiotyka..mne.na.krcnom.povedal ze na to antibiotyka netreba..ze sa to nelieci s nimi

7lenka11
22. dec 2021

@olinaaaa najprv to zacalo neznesitelnymi bolestami zubov a potom som sa citila akoby som dostavala elektrosoky do hlavy.. mala som neznesitelne bolesti.. od bolesti som si vlasy trhala.. fakt to bolo hrozne

diusqa761
22. dec 2021

@olinaaaa a určite je to trojklanný nerv? Lebo to sú také bolesti že ani pôrod tak nebolel ako zápal trojklanného nervu. Ja som to mala ako dieťa a mne napuchla celá polovica tváre tak že som nevedela ani oko zavrieť , polovica úst (kútik) mi úplne "spadol" dole , nevedela som otvárať ani ústa , ani rozprávať bola som v takých bolestiach že som revala od rána do noci. Skončila som na 2 týždne na infúziách v nemocnici a aj po prepustení som musela chodiť na injekcie a 3 mesiace na rehabilitácie aby som sa naučila ústa ovládať mi dávali teplé obklady a učili má tvarovú gymnastiku , odvtedy mi dokonca ostala tvár aj jemne asymetrická ako som ju mala opuchnutú. Mňa vtedy na infekčnom liečili a povedali že tak škaredý prípad tohto zápalu už dlho nemali to som mala okolo 8 rokov. Naozaj dúfam že to nebude tvoj prípad

hanelka1
22. dec 2021

@olinaaaa tiež si myslím že by to mohol byť zub

marryen
22. dec 2021

@olinaaaa na trojklanný nerv sa nedávaju antibiotika, ale antiepileptiká. Tie predpisuje neurológ.

marryen
Autor odpoveď zmazal
prvosienka88
22. dec 2021

@olinaaaa no ja som nebola na krčnom

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@diusqa761 ja som s toho uz na nervy.chodim po lekarov a ze trojk.nerv.ale ja take bolsti nema .boli ma.len v zadu za uchom.a dnes mi to preslo ba druhe ucho nemozem sa ho ani chytit.bola som na.usnom usi su v piriadku..ze prievan...

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@marryen mna lieci krcny...nechapem

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@hanelka1 zub??no mna bolia usi a hlava v zadu

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@7lenka11 a nakoniec si to mala zuby

katik80
23. dec 2021

Mne pomohol Aulin granulat.

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@katik80 idem ku zubarovi este

gemerka17
23. dec 2021

@olinaaaa čo som pozerala na diagnózy tak kukni aj neuralgia okcipitálneho nervu. Doporučujem hľadať v angličtine. V slovenčine aj češtine nič. Ak by to tak bolo tak zas to lekar nebude vedieť, lebo je to vzácnejšie a môžemu si nás prehadzovat ako ping-pong loptičku. Nikto to nebude mať záujem riešiť.

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 ja uz neviem..idem ku zubarovi este teraz

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 a co to je......

gemerka17
23. dec 2021

@olinaaaa musíš googlit. Články v angličtine.

diusqa761
23. dec 2021

@olinaaaa to máš teda Vianoce 😔 dúfam že ti to čo najrýchlejšie prejde ❤️❤️❤️

koniarova
23. dec 2021

@olinaaaa nápis potom,ako si dopadla.👍

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@koniarova zuby su v pohode..neni to zo zubo

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@diusqa761 mam veru placuce

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 a mas bolesti

gemerka17
23. dec 2021

@olinaaaa áno, ale nie cely deň. A skôr je to tlak, ktorý prechádza potom do miernej bolesti. Netreba mi brat Lieky od bolesti. Len je to nepríjemné.

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 tak to nemas take zle..mbe to striela za uchom...a bojim sa

gemerka17
23. dec 2021

@olinaaaa smer neurolog, trvať na MR.

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 no az po sviatkoch

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 nerobia

gemerka17
23. dec 2021

@olinaaaa idem aj ja tak riešiť. Ak sa máš veľmi zle tak chod na pohotovosť.

olinaaaa
autor
23. dec 2021

@gemerka17 ale mam strach...ja to tiez mam chvilkove...nie stale...ty vydrzis s bolestou..ja som uz asi psychycky dole.nic ma.nebavi..