Trojklanný nerv
Dobry vecer mam prozbu.pred tyzdnom som šla na vysetrenie s bolestou lavej strany hlavy za uchom.len na tej strane ma boli v zadu a na jednej iba.doktor mi povedal ze zapal zvukovodu lahky.dal mi antibiotyka a dnes kontrola tak ze ucho je dobre zdrave..a tie bolesti mam stale tak mi povedal ze zapal nervu..mal to niekto??mna v predu na tvari neboli len v zadu....
@olinaaaa tiež už mám toho plné zuby a dosť, keďže zubár nevie čo ma bolí. Tak zbieram sily, že idem riešiť ďalej. Najmä vidím, že sa to u mňa nelepsi. Dôležité aby si podľa príznakov patrala sama (v angličtine najlepšie), aby sa ti nestalo , že ťa odbiju. Lebo diagnostika je náročná, ešte nevieš čo ti je.
@gemerka17 ja sa idem snazit na to nemysliet.mam kamaratku co robi na neurologii a ta mi povedsla ze trojklavny nerv boli hrozne ze to by som ani nerozpravalA..je to skor prievan..najprv usi a teraz ta bolest...nejdem na to uz mysliet lebo myslim.len na to a nie na vianoce...smutne
Ešte by to mohol byť aj spánkovo-sánkový kĺb, nepuká ti niekedy v sánke ? Ja mám s tým dlhodobé problémy, a pôvodne sa to tvárilo ako bolesť uší, alebo zubov, alebo aj toho trojklanného nervu: tu je stránka, kde si môžeš naštudovať viac https://www.celustnyklb.sk/priznaky/
@olinaaaa aj tebe prajem veľa zdravia a nech ti je čo najskôr lepšie. Prajem čo najviac bezbolestne sviatky. Nech máš šťastie na lekárov po novom roku, čo budeš objehat. Ps: radím skus si o tom naštudovať, čo najviac ohľadom krčnej chrbtice, na nete je toho hafo aj v témach na MK je toho dosť- ma to veľa ľudí. Už môžeš urobiť aj režimove opatrenia.
@gemerka17 zlata...😄😚😚aj tebe vela zdravicka a sviatky bez bolesti...no uvidim moja pojdem medzi sviatkami do lekara..ale ked ma to boli v krku na boku ..ja uz neviem ci som hipochonder😂asi sa moc pozorujem..nedavno v hlave a teraz krk pod uchom...ja uz seba nechapem..asi musim.ist na psychyatriu...😐
@olinaaaa ďakujem. Toho sa práve bojím, že lekár radšej odpinka a zvali to na psychiku namiesto toho aby poslal cloveka na vyšetrenie (vyšetrenie magnetickou rezonanciu je drahšie a poisťovne na lekárov tlacia, aby ho nepredpisovali, lekár sa potom boji poistovne a vyšetrenie neurobí, aby nemal zle, aj keď ho pacient potrebuje) . Čiže určite treba trvať na všetkých možných vyšetreniach a keď sa nič nenajde tak potom sa môžeme baviť o psychike.
@olinaaaa nemôže ťa bolieť čelustný kĺb? Ja som mala niečo podobné, bolelo ma za uchom. Bola som u zubárky, ktorá mi to zistila. Urobila mi náhryznú dlahu a bolesti zmizli. Tá dlaha sa robí aj pri škrípaní zubov v spánku.
@marcelina23 nie..mna teraz viac boli na krku.a huci mi v uchu...

@gemerka17 skor som psychycky slaba...uz si namyslam..strach a nechutenstvi