Trpím svrbením obidvoch uší
Ahojte, už pol roka trpím svrbenim oboch uší, nič mi nato nepomáha žiadne kvapky nič možno tak na mesiac a potom sa to vráti, ušní lekár mi povedal jedine to, že to je nejaká baktéria prepláchne mi to predpise tie isté lieky stále dookola... Nevedeli by ste mi poradiť očo by mohlo ísť?... Na svrbenie sa niekedy budím aj počas noci som stratená nechcem každý týždeň behať na lekárom keďže mi to ajtak zaberá len na Určíty čas (a áno doktorovi som to vravela)
@patrissaa alergia to nemoze byt? Ja som alergik a mna v sezone zvykne svrbiet aj v usiach. Akoby od ucha az po hrtan.
@cherry_cherry netušim absolútne čo to môže byť, toto sa mi deje aj počas zimy
@patrissaa mozes mat aj celorocnu alergiu, nie iba sezonnu pelovu. Mozes mat alergiu na roztoce, plesne... Podla mna to stoji za to skusit, ci to nemoze byt z toho.
vymeniť orl dr,je to plesen a treba na to iné lieky,nie som laik
@patrissaa Ja som mala s tým problém ,lebo som si často cistila uši vatovou tyčinku. Dá sa povedať,že po každodennom sprchovaní. Tak sa uši príliš vysusia a akoby popraskaju a svrbia. Teraz si čistim tak 2 krát týždenne a používam na čistenie olej. Momentálne mám levandulovy,lebo je protizápalový. Ale používam ho riedený nie 100%. Veľmi mi to pomohlo.”

Aké presne lieky ? Je to ORL dr?