icon

Trpím svrbením obidvoch uší

patrissaa
16. jún 2022

Ahojte, už pol roka trpím svrbenim oboch uší, nič mi nato nepomáha žiadne kvapky nič možno tak na mesiac a potom sa to vráti, ušní lekár mi povedal jedine to, že to je nejaká baktéria prepláchne mi to predpise tie isté lieky stále dookola... Nevedeli by ste mi poradiť očo by mohlo ísť?... Na svrbenie sa niekedy budím aj počas noci som stratená nechcem každý týždeň behať na lekárom keďže mi to ajtak zaberá len na Určíty čas (a áno doktorovi som to vravela)

janinah
16. jún 2022

Aké presne lieky ? Je to ORL dr?

patrissaa
autor
16. jún 2022

@janinah je to normálne ušno nosove krčné :( a lieky som mala augumentin. Kvapky burrow, otic aj peroxid kvapky ušné a vobec stále sa mi to vracia späť som zúfalá

cherry_cherry
16. jún 2022

@patrissaa alergia to nemoze byt? Ja som alergik a mna v sezone zvykne svrbiet aj v usiach. Akoby od ucha az po hrtan.

patrissaa
autor
16. jún 2022

@cherry_cherry netušim absolútne čo to môže byť, toto sa mi deje aj počas zimy

cherry_cherry
16. jún 2022

@patrissaa mozes mat aj celorocnu alergiu, nie iba sezonnu pelovu. Mozes mat alergiu na roztoce, plesne... Podla mna to stoji za to skusit, ci to nemoze byt z toho.

volterra
16. jún 2022

@patrissaa farbis si vlasy?

viestta
16. jún 2022

@patrissaa zajdi na kožné, nech ti spravia kultivaciu, či to nie je mykoza

janinah
16. jún 2022

vymeniť orl dr,je to plesen a treba na to iné lieky,nie som laik

patrissaa
autor
16. jún 2022

@volterra naposledy pred 4rokmi

patrissaa
autor
16. jún 2022

@viestta skúsim

aktak444
16. jún 2022

@patrissaa Ja som mala s tým problém ,lebo som si často cistila uši vatovou tyčinku. Dá sa povedať,že po každodennom sprchovaní. Tak sa uši príliš vysusia a akoby popraskaju a svrbia. Teraz si čistim tak 2 krát týždenne a používam na čistenie olej. Momentálne mám levandulovy,lebo je protizápalový. Ale používam ho riedený nie 100%. Veľmi mi to pomohlo.”

patrissaa
autor
17. jún 2022

@aktak444 ahoj ďakujem za odpoveď no ja si uši nečistim vatovymi tyčinkami mam to zakázané... Mám aj harmančekovu vodu od jednej stránky skúsim to