Tŕpnutie jazyka a sánky po extrakcii zuba múdrosti
Ahojte, pred týždňom mi vyoperovali horný a dolný zub múdrosti. Odvtedy necítim časť jazyka a sánky z vnútornej strany. Niekedy mám pocit, že sa to už vráti do normálu, ale potom zase príde tŕpnutie. Chirurg mi odporučil brať prednison a milgammu N. Som veľmi zľaknutá, že sa to takto ostane. Koľko trvá, kým sa všetko vráti do poriadku? Má niekto skúsenosti? Ďakujem
@littleblueberry dobry den preslo Vam to ? ja som mala tiez komplikovanu 2,5 hodiny trapenia lamania 7 stehov a jazyk stale stpnuty a sem tam aj ti miesto boli a to uz su 3 mesiace od extrahcie tiez sa bojim ze to uz neprejde laba sttana jazyka
Ahojte, prosím ja som si v auguste dala vyrazat neprerezaný zub múdrosti, zákrok trval viac ako 1 hodinu, doteraz mám bolesti tváre, ucha, hlavy krku na tej časti, táhá mi to ako keby k uchu, mám termín k neurológovi na 21. nov., asi to bude trojklanny nerv, mali ste s tým skúsenosť? Ďakujem.
Dobry deň, tak sa pridám do patrie včera mi trhali dolnu osmičku a od včera si necitim, zuby spodne, polku pery a bradu. Je tu aj niekto komu sa to polepšilo alebo su to už trvale následky? Kupila som si dnes Milgama N, budem uživať, stehy idem vyberať o 10 dni.
@manon1988
@dalma1996
@littleblueberry
Dobry deň, tak sa pridám do patrie včera mi trhali dolnu osmičku a od včera si necitim, zuby spodne, polku pery a bradu. Je tu aj niekto komu sa to polepšilo alebo su to už trvale následky? Kupila som si dnes Milgama N, budem uživať, stehy idem vyberať o 10 dni.
@manon1988
@dalma1996
@littleblueberry
@cifrafree mne sa to pomaličky zato lepší, čítala som niekde článok, že takéto poškodenia nervu sa stávajú, ale že do pól roka by sa to malo vrátiť do normálu ja som bola vo februari a teraz som mala dva dni dozadu velmi neprijemne trpnutie ale odrazu ako keby to tak preslo a dnes mi ozaj trpne menšia časť jazyka. Som ucitelka cize ak rozpravam viac niekedy sa to zhorsi ale od februara je to lepsie aj ked este stale ma zvykne boliet aj to miesto po zube tak ja dufam, že je to ozaj len dočasné
@littleblueberry prosim vas dal sa vam ten jazyk do poriadku ,presgal trpnut . Mne sa stalo to iste dnes .Ako som prišla od zubára necíti si jazyk . Pol jazyka mam strpnuteho
@littleblueberry dobry den preslo Vam to ? ja som mala tiez komplikovanu 2,5 hodiny trapenia lamania 7 stehov a jazyk stale stpnuty a sem tam aj ti miesto boli a to uz su 3 mesiace od extrahcie tiez sa bojim ze to uz neprejde laba sttana jazyka
@manon1988 prosim prešlo vam to strpnutiw jazyka ?

Ahojte, prosím ja som si v auguste dala vyrazat neprerezaný zub múdrosti, zákrok trval viac ako 1 hodinu, doteraz mám bolesti tváre, ucha, hlavy krku na tej časti, táhá mi to ako keby k uchu, mám termín k neurológovi na 21. nov., asi to bude trojklanny nerv, mali ste s tým skúsenosť? Ďakujem.