icon

Účinné lieky na parazity v tele

11. apr 2025

Dobrý deň, prosím vás. Už asi 2 týždne, mám bolesti brucha pred jedlom aj po jedle. Jem často v malých porciách, ale nepomáha. Som stále unavena. Nafukuje má, pociťujem plynatost a je mi to veľmi nepríjemné. Črevá mi pracujú tak rýchlo, že musím bežať na wc, čo sa mi nikdy predtým nestalo. K lekárovi som objednaná na 13.5., vravel, že dovtedy si mám kúpiť niečo voľnopredajné na parazity. Nemáte s niečím skúsenosť? Na nete čítam, že nenapadaju len čreva ale aj svaly a mozog. Strašne sa bojím.

13uzivatelka11
11. apr 2025

Oreganovy olej a k tomu si vypytaj niečo voľné dostupné v lekárni

mamamasama
11. apr 2025

Ak sú premnožené,tak áno. Poradil ti dobre. Veľa lekárov by ťa posielalo na gastro a pritom to môže byť parazitmi. Super doktor, že najprv chce vylúčiť najbežnejšiu príčinu.

autor
11. apr 2025

@mamamasama ale neviem kde by som k tomu prišla. Hygienu dodrziavam, mačku síce máme, ale je len v byte. Zo stravy asi nie, keďže ostatní doma taký problém nemaju

michaela329
11. apr 2025

To stačí zle umyta zelenina, ovocie. Mohla si mať akurát smolu. A ja robím v detskom kolektíve a ver mi, niekedy môžeš ruky umyvattako besna a ono si tá choroba cestu nájde ☝️🫣

autor
11. apr 2025

A myslíte že tie lieky zaberú, či sa mám radšej sama niekam objednať? Nemáte s nejakými skúsenosť?

michaela329
11. apr 2025

Na také bežné určite, nemyslím si, že máš niečo, čo prejde do mozgu. Poraď sa v lekárni.

autor
11. apr 2025

@michaela329 ďakujem

mamamasama
11. apr 2025

Súhlasím s @michaela329. Stačí, že si neumyje ruky niekto iný, nedostatočne umyješ uhorku. 😕 Ak ti nezaberú voľnopredajné, tak ti predpíše silnejšie. Liečba je dvojfázová. Nič strašné.

taktotedanie
11. apr 2025

Alergie, intolerancie vylucene?

autor
11. apr 2025

@taktotedanie zatiaľ nie. Ale nespozorovala som, že by mi vadilo niečo v strave. Sledujem si to. Hlavne čo sa týka pečiva a mlieka. Ale nezlepšuje sa to. Nikdy som takéto problémy nemala.

tenerifka
11. apr 2025

Mas deti? A ak ano, ake stare? Parazity su velmi bezne v detskom kolektive

autor
11. apr 2025

@tenerifka 7 ročnú. Ale ona problému nemá. Ani manžel nie.

jarka1980
11. apr 2025

Prírodná protiparazitárna kúra - dodržať rozpis na celé obdobie, po pár mesiacoch zopakovať - ak by niečo prežilo...
https://www.jukl.sk/p-153/protiparazitalny-balicek
počas užívania odporúčaná bylinka na spanie https://www.jukl.sk/p-321/fyrosan-sisiak-bajkalsky

taktotedanie
11. apr 2025

Mlieko a pecivo nie su jedine potencionalne alergeny

alenamihal
11. apr 2025

oregano olej a iberogast ...

slavomira236
11. apr 2025

Ja som cez koronu chytila mrle. Vsetci sme boli doma a ja mrle. A to sa este aj ruky dezinfikovali po obchodoch..