icon

Účinok Sertralinu na hmotnosť

30. mar 2025

Prajem pekný večer...mala som dlhsiu dobu nejaké psychicke problémy tak mi dr predpisala tento liek povedala mi ze sa z neho chudne.ale zrovna par tyzdnov predtým som začala chudnúť strava viac pohybu cvicenie.bolo to ešte v januári.Par kil som schudla ale teda aj napriek pravidelnemu cviceniu a deficitu sa mi nedarí už dostať nižšie.Zamyslam sa nad otázkou či mi doktorka nepovedala blbosť lebo teda fakt co robim vaha sa mi stopla a myslim si ze keby sa chudlo uz z tych liekov(samozrejme nie nejak extrémne)tak s pridanim cvicenia a zdraveho stravovania by to malo ist lepsie a teda nie že vôbec 😒Len som chcela ak mate skúsenosti s tymto liekom ze ako to ovplyvňovalo vašu váhu

mia_von_prag
30. mar 2025

Sertralin môže spôsobovať nechuť k jedlu a z toho sa chudne.

zobaka
31. mar 2025

ja so m z neho bola hrozne hladna, zle som spala, vysadila som ho

zabka79
31. mar 2025

Ja som zo setralinu nemala ziadnu zmenu na vahe

basaj
31. mar 2025

Mne práveže doktor hovoril, že sa na sertraline priberá, tak už neviem fakt,

autor
31. mar 2025

Tak to je zaujímavé potom každá odpoveď iná 😅mne akoze pasujú akurát ze teda snažím sa všemožne schudnúť a nejde ani gram

adriena85
31. mar 2025

Ja beriem sertralin a pribrala som, no beriem aj iné lieky

elye11
13. jún 2025
@adriena85

Ja beriem sertralin a pribrala som, no beriem aj iné lieky

@adriena85 s čoho si pribrala dali to aj mne akurát od zajtra začínam bol ten prvý týždeň veľmi hrozný nejaké neziaduce účinky strašne sa bojím to zobrať:(

adriena85
13. jún 2025
@elye11

@adriena85 s čoho si pribrala dali to aj mne akurát od zajtra začínam bol ten prvý týždeň veľmi hrozný nejaké neziaduce účinky strašne sa bojím to zobrať:(

@elye11 ja beriem aj antipsychotika...treba trochu vydržať dokým začnú účinkovať, keby ti nezabrali môže ti dr. zmeniť...držím palce

elye11
13. jún 2025
@adriena85

@elye11 ja beriem aj antipsychotika...treba trochu vydržať dokým začnú účinkovať, keby ti nezabrali môže ti dr. zmeniť...držím palce

@adriena85 od zajtra mam začať brať sertralin a bojím sa tých nežiaducich účinkou

adriena85
13. jún 2025
@elye11

@adriena85 od zajtra mam začať brať sertralin a bojím sa tých nežiaducich účinkou

@elye11 ved uvidíš ako to budeš zvládať, začínajú účinkovať až po nejakom čase...ja som mala len zvýšenú únavu a spavost