Ukáže CT vyšetrenie hlavy rast nádoru?
Prosím vás bola som v januári na ct hlavy a krku všetko bolo ok. Sem tam ma bolí hlava ,pred tým nezvykla ,môže mi tam rásť nádor ? CT vyšetrenie by to ukázalo?
Ukazalo. To mozes mat z chrbtice, zo zubov, z pocasia, z dehydratacie, z hocicoho. Preco by to mal byt zrovna nador..
Určite ukázalo. Bolest hlavy nemusí byt len kvôli nádoru, kľudne aj zo stresu. A možno aj fázou cyklu v ktorej sa práve nachádzaš.
Ukazalo. To mozes mat z chrbtice, zo zubov, z pocasia, z dehydratacie, z hocicoho. Preco by to mal byt zrovna nador..
@ivanakal ďakujem , mám troška obavy,mali sme v rodine tento typ nádoru, inak by ma to ani nenapadlo
Určite ukázalo. Bolest hlavy nemusí byt len kvôli nádoru, kľudne aj zo stresu. A možno aj fázou cyklu v ktorej sa práve nachádzaš.
@rybiatko123 ďakujem pekne
Bolesť hlavy nie je špecifickým prejavom nádoru mozgu, keďže mozog sám seba neinervuje a teda nebolí. Niekedy to síce môže byť jeden z prejavov kvôli zvýšeniu vnútrolebečného tlaku či pôsobeniu na iné citlivé štruktúry, ale pri nádore mozgu by boli skôr typické iné neurologické príznaky.
@ivanakal ďakujem , mám troška obavy,mali sme v rodine tento typ nádoru, inak by ma to ani nenapadlo
@anonym_autor bolest hlavy je priznakom pri xyz diagnozach
A nemuselo, je takmer august , nemala si potiaze a mala si ct hlavy? Akosi mi nesedi
@anonym_autor moja mama mala nador a nikdy ju hlava bebolela.
Ukázalo, je to prvotne vyšetrenie a keď sa na ňom niečo ukáže posielajú na magnetickú. Mne tak našli kavernom. Ale bolesť hlavy neznamená nádor. Tam môže yt 100 pričiň. Ja mám hormonálne migrény a zo zmeny počasia, z veľkej únavy, normálnu bolesť už ani neriešim ta je z krčnej chrbtice. Treba hľadať príčinu inde.

Ukazalo