icon

Ukrutné bolesti v oblasti žalúdka

stelly652
7. jan 2026

Ahojte ľudia mam bolesti neviem čo to sa robí so mnou ale to je už príliš až tak,že som bol na pohotovosti s bolesťami v oblasti žalúdka na vyšetrení mi nič nechceli spraviť ani ultrazvuk nič a stále mam bolesti prečo ma nechceli vyšetriť??.....a po ďalšie mi povedala sestrička,že to môže byť covid ale ako keď som nikde nechodil môžem mať covid???mali ste niekto niečo podobne ako ja?..išli by ste stym to na hadicu??...mam obavy že jak mi dajú hadicu do pažeráka bude ešte horšie??.....mali ste niečo podobne??...

Strana
z2
anonym_7c29ce
7. jan 2026

@stelly652 akonahle vyjdes z bytu, mozes chytit kovid uz v chodbe alebo vo vytahu

stelly652
autor
7. jan 2026
@anonym_7c29ce

@stelly652 akonahle vyjdes z bytu, mozes chytit kovid uz v chodbe alebo vo vytahu

@anonym_7c29ce 😲 niečo povedala sestrička že je to Covid 😢 no som prekvapený a nevieš ako to liečiť??...

lukbe
7. jan 2026

Uz sme ti tu minule písali riešiť obvodného a gastro a držať diétu, a nie behať po pohotovosti.

stelly652
autor
7. jan 2026
@lukbe

Uz sme ti tu minule písali riešiť obvodného a gastro a držať diétu, a nie behať po pohotovosti.

@lukbe človek sa boji isť na gastro zajtra idem ku svojej doktorke a to gastro boli??..

zmrzlinka2021
7. jan 2026
@stelly652

@lukbe človek sa boji isť na gastro zajtra idem ku svojej doktorke a to gastro boli??..

@stelly652

Prosim ta, neries taketo veci pohotovostou. Nikto ti nebude robit tieto vysetrenia. Musis ist priamo na gastro. A take ci gastro bolí? Bud mas problemy a chces riesit, alebo potom nechaj tak.

veronikah96
7. jan 2026

Môže to byť hocičo. Ísť ku obvodnému lekárovi a pýtať si výmenný lístok na gastro. Mala som podobné, skončila na pohotovosti, ale mne teda urobili sono, akurát to nevyriešilo nič, keďže ja som mala vred a ten na Sone nie je vidno, to sa zistí až na gastre. To, že budeš neustále behať na pohotovosť nič nerieši a tak isto ani sono nemusí nič vyriešiť. Odkladanie gastra to môže ešte poriadne zhoršiť, pokiaľ tam je problém ktorý treba liečiť ako liekmi tak aj úpravou stravy, ale je to problém, ktorý sa zistí práve gatro vyšetrením bez ohľadu na to aké je to nepríjemné vyšetrenie.

moonlight1210
7. jan 2026
@stelly652

@stelly652 Aj keby bolelo, to budes teda radsej trpiet? Nieco tym vyriesis?

A gastro neboli, neboj sa. Len je neprijemne, ale nic co by si nevydrzal. Navyse ti umrtvia hrdlo sprejom.

anonym_969f16
7. jan 2026

Kúp si lieky na elemináciu žalúdočnej kyseliny. Premnožil sa ti helikobakter. Nájdi si babu a nesleduj sa.

anonym_5a188e
7. jan 2026

@stelly652 smer obvodný a nech zoberie krv a na sono či hadica. Mňa poslali na hada až potom čo mám dva roky tlaky . Ukrutna bolesť môže byť podráždený žlčník.pankreas akútna gastrotida či brušná viroza máš aj hnačku a tmavý moč? Nechutenstvo vracanie?

stelly652
autor
7. jan 2026
@anonym_5a188e

@stelly652 smer obvodný a nech zoberie krv a na sono či hadica. Mňa poslali na hada až potom čo mám dva roky tlaky . Ukrutna bolesť môže byť podráždený žlčník.pankreas akútna gastrotida či brušná viroza máš aj hnačku a tmavý moč? Nechutenstvo vracanie?

@anonym_5a188e hnačku ne len bolesti a po vypitie čaju ma ako keby nadúvalo,tmavý moč není teraz som bol na záchod aj na veľkej nič nebolo vidno ani v stolici ani v moči

anonym_d2f898
7. jan 2026
@stelly652

@anonym_5a188e hnačku ne len bolesti a po vypitie čaju ma ako keby nadúvalo,tmavý moč není teraz som bol na záchod aj na veľkej nič nebolo vidno ani v stolici ani v moči

@stelly652 také bolesti môžu byt aj z chrbtice.. Počula som, že za príplatok sa dá spraviť gastro vyšetrenie cez nos, a teda je to menej nepríjemnejšie ako klasicky. Všetky gastro problémy ktoré sme mali v rodine boli sprevadzané aj vracaním, hnačkou a teplotami, ale mal by si to riešiť so svojím dr.

stelly652
autor
7. jan 2026
@anonym_d2f898

@stelly652 také bolesti môžu byt aj z chrbtice.. Počula som, že za príplatok sa dá spraviť gastro vyšetrenie cez nos, a teda je to menej nepríjemnejšie ako klasicky. Všetky gastro problémy ktoré sme mali v rodine boli sprevadzané aj vracaním, hnačkou a teplotami, ale mal by si to riešiť so svojím dr.

@anonym_d2f898 určite že idem ku svojej bez čakania,volania idem tam

anonym_1872de
7. jan 2026
@stelly652

@anonym_d2f898 určite že idem ku svojej bez čakania,volania idem tam

@stelly652 nepi teplý čaj po jedle, zriediš tým kyseliny a miesto trávenia ti začne jedlo kvasiť, tvoriť plyny a nadúvať žalúdok. Daj si radšej trocha bieleho jogurtu, každý deň na olovrant, pomôže s trávením. Napi sa minimálne 1-1,5 po jedle, skús mätový čaj.

betulinka1
7. jan 2026

@stelly652 Skus si dat lyzicku jedlej sódy do pohára vody a vypi to. Nemas doma, chod susede alebo si kupit. Ak uz budes v obchode kup si mineralku Fatra a Sulinka. Pred tym ako to budes pit, vytras ich aby tam neboli bublinky. Nepi nic horúce a dnes uz nic nejedz. Ziadna kava!!! Zajtra chod k dr, uvidis co ti povie. Ak ta posle na gastro, to bude trosku trvat kym sa tam dostanes. U nas sa caka aj dva mesiace. Bat sa hadičky nemusis, trva to 30 sekund.

stelly652
autor
7. jan 2026
@betulinka1

@stelly652 Skus si dat lyzicku jedlej sódy do pohára vody a vypi to. Nemas doma, chod susede alebo si kupit. Ak uz budes v obchode kup si mineralku Fatra a Sulinka. Pred tym ako to budes pit, vytras ich aby tam neboli bublinky. Nepi nic horúce a dnes uz nic nejedz. Ziadna kava!!! Zajtra chod k dr, uvidis co ti povie. Ak ta posle na gastro, to bude trosku trvat kym sa tam dostanes. U nas sa caka aj dva mesiace. Bat sa hadičky nemusis, trva to 30 sekund.

@betulinka1 zajtra idem ku nej ked budu mať v obchode Fatru kúpim si ju

anonym_5a188e
7. jan 2026
@stelly652

@betulinka1 zajtra idem ku nej ked budu mať v obchode Fatru kúpim si ju

@stelly652 drzim palce daj vediet co to bolo. ozaj to moze byt hocico

anonym_49221d
7. jan 2026

nejedz hluposti ako si tu pisal nejedz piate cez deviate a nezneuzivaj lekarov
ries to so svojim psychiatrom

stelly652
autor
7. jan 2026
@anonym_5a188e

@stelly652 drzim palce daj vediet co to bolo. ozaj to moze byt hocico

@anonym_5a188e ano samozrejme že dam vedieť

alickapusinka
7. jan 2026

len aby to nebol žaludočný vred.Mojej kamarátke tak praskol zachranili ju len tak tak doživotne invalidna udrelo jej ten obsah do noh museli jej amputovať prsty na nohách potom do hlavy operovali jej mozog. Potom do čreva operovali jej hrube črevo. A tiež reči typu nič vám nie je a ked bolo takmer neskoro tak lekár povedal rodičom mi sme si mysleli že to take vážne nebude že udajne niečo zjedla. A tiež ju odbili že jej nič nie je chod aj ked si zaplatiš aj súkromne aby si vedela na čom si.

anonym_2015ad
7. jan 2026
@stelly652

@anonym_7c29ce 😲 niečo povedala sestrička že je to Covid 😢 no som prekvapený a nevieš ako to liečiť??...

@stelly652 a co si cakala na pohotovosti? Ries si to ambulantne

barborab1411
7. jan 2026
@alickapusinka

len aby to nebol žaludočný vred.Mojej kamarátke tak praskol zachranili ju len tak tak doživotne invalidna udrelo jej ten obsah do noh museli jej amputovať prsty na nohách potom do hlavy operovali jej mozog. Potom do čreva operovali jej hrube črevo. A tiež reči typu nič vám nie je a ked bolo takmer neskoro tak lekár povedal rodičom mi sme si mysleli že to take vážne nebude že udajne niečo zjedla. A tiež ju odbili že jej nič nie je chod aj ked si zaplatiš aj súkromne aby si vedela na čom si.

@alickapusinka čo jej udrelo ??? A kam???

anonym_5a188e
7. jan 2026
@alickapusinka

@alickapusinka odkedy sme mali umrtie na pankreas uz vobec neberiem bolesti v bruchu na lachku vahu :( teraz nepisem o zastavenych vetroch. samozrejme ze sviatky dali zabrat asi kazdemu kto si dal rezen a majonezak. ale nadlachcovat by som to nerobila. znama tiez len pila energetaky a nic nejedla, a bum z nicoho nic bolesti, ale ona vracala krv a prasknuty vred ( dovtedy o nom nevedela)...

anonym_5a188e
7. jan 2026
@anonym_2015ad

@stelly652 a co si cakala na pohotovosti? Ries si to ambulantne

@anonym_2015ad na pohotovosti debili nerozpoznali pankreaticky zachvat od seknutia v krizoch. podali infuzku a dovi. zial dalej sa to neriesilo :(

alickapusinka
7. jan 2026
@barborab1411

@alickapusinka čo jej udrelo ??? A kam???

@barborab1411 praskol jej žaludoční vred a ked sa obsah rozlial do organov.Mojej dcérke ked praskol žiaľ zomrela.

alickapusinka
7. jan 2026
@anonym_5a188e

@alickapusinka odkedy sme mali umrtie na pankreas uz vobec neberiem bolesti v bruchu na lachku vahu :( teraz nepisem o zastavenych vetroch. samozrejme ze sviatky dali zabrat asi kazdemu kto si dal rezen a majonezak. ale nadlachcovat by som to nerobila. znama tiez len pila energetaky a nic nejedla, a bum z nicoho nic bolesti, ale ona vracala krv a prasknuty vred ( dovtedy o nom nevedela)...

@anonym_5a188e prave že naraz ju to chytilo tiež bolesti išla na vyšetrenia a že ma podrazdení žlčník a čo taky obyčajny laik sa rozumie prežila ale otras ako vyzera.

anonym_5a188e
7. jan 2026
@alickapusinka

@anonym_5a188e prave že naraz ju to chytilo tiež bolesti išla na vyšetrenia a že ma podrazdení žlčník a čo taky obyčajny laik sa rozumie prežila ale otras ako vyzera.

@alickapusinka brucho je tak komplexna zlozita zalezitost. niekto ma bolest neurologickeho povodu, niekto z gastra.

alickapusinka
7. jan 2026
@anonym_5a188e

@alickapusinka brucho je tak komplexna zlozita zalezitost. niekto ma bolest neurologickeho povodu, niekto z gastra.

@anonym_5a188e ved oni to určili že žlčník a dali jej injekcie infúzie tak bolesti prestali a ked vyšla injekcie infuzie tak ju záchranka odniesla do nemocnice druhy krát ale že krv nevracala tak že ani nemali pozrenie.Tak neviem.

anonym_4b8d4b
7. jan 2026

@stelly652 mam cerstvu skusenost, ze na pohotovosti s tebou nic robit nebudu. Vezmu ti krv, zmeraju tlak a poslu domov, lebo to neni zivot ohrozujuci stav. Ak chces na gastro, musis cez obvodacku. Nech zije slovenske zdravotnictvo.

ovaaa
7. jan 2026
@anonym_1872de

@stelly652 nepi teplý čaj po jedle, zriediš tým kyseliny a miesto trávenia ti začne jedlo kvasiť, tvoriť plyny a nadúvať žalúdok. Daj si radšej trocha bieleho jogurtu, každý deň na olovrant, pomôže s trávením. Napi sa minimálne 1-1,5 po jedle, skús mätový čaj.

@anonym_1872de Teplý čaj po jedle ti nespôsobí kvasenie ani nezničí trávenie!

anonym_1872de
7. jan 2026
@ovaaa

@anonym_1872de Teplý čaj po jedle ti nespôsobí kvasenie ani nezničí trávenie!

@ovaaa vieš v akom stave má žalúdok ? Ak sa mu netvorí dostatok kyseliny a enzýmov, teplý čaj po jedle nie je dobrý nápad, písal, že po čaji ho začalo nadúvať, vtedy trávenie podporia probiotické potraviny, obsahujú enzýmy a probiotika.

Strana
z2