icon

Umelé zuby po dvoch tehotenstvách

nuna2112
16. máj 2023

Ahojte idem si dávať umelé zuby keďže po 2 tehotenstvach sa mi lámu neskutočne ale keďže je to finančne náročné rozmýšľam či si dať hore len 8/10zubov dole mám v poriadku tam to zatiaľ nemusím riešiť len si ich budem musieť dať vybieliť lebo nie sú až také biele aké by som chcela...Rsp aký odtieň ste si dávali ? Už keď dám zato toľko peňazí chcela by som ich mať biele ale nie svietiace ako niektoré známe osoby aby to bolo pekné prirodzene .Podeli sa niekto so svojou skúsenosťou? Ďakujem

nikpa
16. máj 2023

@nuna2112 ja som bola na konzultácii u 2 zubárov a každý mi ukázal iné implantáty, aj iné korunky, od iných výrobcov, iný materiál, iná farba ... Majú viacero odtieňov. Treba to odkonzultovat u konkrétneho zubára, porovnať s chrupom, keďže si volaktore zuby nechávas. Toto ozaj nie je téma na koňa

nuna2112
autor
16. máj 2023

@nikpa áno rozumiem zajtra idem na konzultáciu takze to budem prioritne riešiť so zubarom ale chcela som sa len tu opýtať .ani sama neviem bojím sa že to nedopadne dobre a nebudem spokojná 😥 aj keď môj zubár je super

nikpa
16. máj 2023

@nuna2112 prečo by to nedopadlo dobre, všetko je lepšie ako hnile alebo žiadne zuby. Ja som sa tešila, keď som si ich išla dať robiť. A páčiť sa ti budú určite, dnes vie dobrý zubár spraviť zázraky, krásne zuby na počkanie. Neboj sa, určite to dobre dopadne 😉

nikpa
16. máj 2023

@nuna2112 jediné mínus sú tie ceny 🙈 no ale zase stojí to za to

nuna2112
autor
16. máj 2023

@nikpa ďakujem za povzbudenie ☺️