icon

Úraz lakťa a následné problémy

deti95060810
18. apr 2017

Ahojte. Píšem ohľadom mojej svokry. Pred rokom si cestou k lekárovi pri páde na ceste zlomila lakeť. Už ju operovali 3 krát, a stále je to zlé. Lakeť ju veľmi bolí, nepomáhajú ani rehab. je odkázaná na pomoc rod. príslušníkov, nakoľko nie je schopná ani navariť, učesať sa, popr. sa najesť. Nepoznáte nejakého lekára - aj mimo okresu Žilina, o ktorom si myslíte že je dobrý, alebo Vám pomohol. Môže to byť aj reh. stredisko, popr. súkromná ambulancia. Je mi ľúto svokry, ktorá donedávna ešte chodila na brigády ako neustále sa sťažuje na bolesti.... ďakujem.

jeennyv
18. apr 2017

@deti95060810 lekara ti neporadim ale skus cinsku mast muay smrad sice riadny, ale znami tiez po operacii ruk ju pouzival a mne ju odporucil no na nohu co bolela a na vysetreniach nic nenasli...cena cca 8e

stella03
19. apr 2017

@deti95060810 ahoj, skus sa nakontaktovat na profesora Antona Gútha, je špička v odbore, mal by mat aj FB stranku. Drzim palce.

17juraj17
19. apr 2017

@deti95060810 Suhlasim s @stella03 Mal som to stastie pod nim za mlada pracovat. Je to skvely odbornik. Zda sa mi ze ma ambulanciu na Kramaroch v sucasnosti.

elenita
19. apr 2017

Ahoj, podľa mňa si hodila príspevok do zlej kategórie... Nie je kategória zdravotné problémy alebo niečo? Podľa mňa by sa tam mohlo nájsť viac ľudí, ktorí Ti dobre poradia.
V každom prípade, držím palce.
A si dobrá nevesta 😀