icon

Uspatie pred operáciou

simonka1718
10. dec 2016

Ahojte..čaká ma operácia fibroadenómu na prsníku.. vraj ide o ľahký zákrok lebo to nieje hlboko ale len hneď pod kožou a je to operácia na 30 minút .. ale strašne sa bojím uspatia :( nemoze sa stať ze sa nepreberem že ? :( Má niekto skúsenosti s uspatím ?

Strana
z2
bluff
12. dec 2016

Ja som mala anestéziu 5 krat. Keďže veľmi zle spim, normálne som sa na uspatie tešila. Ze sa konečne vyspím a zabudnem na všetko, bez snov a nočných mor. Raz ma prebúdzali z narkóze dosť ťažko. Už som počula ze ma sestričky volajú, ale mne sa zdalo ze bežím po lúke zaliate svetlom a bezim za slnkom a bolo mi tam tak dobre, vôbec sa mi nechcelo zobudiť a čeliť tej preukrutnej bolesti (ja som mala náročnú operáciu). Sestrička mnou už normálne mykala nech sa preberiem, potom mi vravela ze už mala strach co sa deje keď to tak dlho trvalo. Tak ale tu som a neboj sa, aj ty sa z narkózy preberies.

oslo1
12. dec 2016

@sono2 to bud rada, lebo ja mozem aj knihu pisat 🙂

Ja ked som isla na moju operaciu, tak som bola tak mentalne pripravena, ze som si tabletku od bolesti zobrala az po tyzdni. A to mi chirurg hned po operacii prisiel povedat, ze budem musiet brat povinne lieky od bolesti, lebo ma to bude boliet. Tos ludia su rozni.

Ale inak nam sa vzdy pacienti divia, ze to uz je po? 🙂 Ze ako rychlo, ja neviem, to si myslia, ze ich v strede operacie zobudim, ze halooo, uz sa operuje 🙂

mirkakab
12. dec 2016

@megika1 nerozumiem ....

merynka3
12. dec 2016

@sono2 ja som tiez plakla :D mna niesli na operacku lebo som nevedela ani chodit od strachu... mala som pocit, ze mi dost preskocilo vtedy :D

simonka1718
autor
13. dec 2016

@sam2 ako ti to dopadlo ? 🙂

sam2
14. dec 2016

@simonka1718 ahoj, prezila som 🙈🙈 z narkozy mi bolo sice velmi zle ale ja mam citlivy zaludok 😊

simonka1718
autor
19. dec 2016

Chcem sa ešte opýtať, počula som že na tento fibroadenóm je dobry čaj zo zlatobyle obyčajnej, a aj obklady z toho .. skúšal to niekto ?

Strana
z2