Ústretový gynekológ v Galante, Seredi, Trnave, Šali

emhaa
26. nov 2016

Zdravím žienky. Potrebovala by som sa prihlásiť aj zo svojou švagrinou k nejakému ľudsky sa správajúcemu gynekológovi v mestách,ktoré som vymenovala. Už som skúšala volať viacerým ale čo sú fakt dobrí tak neberú nové pacientky ☹ . Som ochotná aj dochádzať do väčšej vzdialenosti. Viete mi prosím poradiť,doporučiť niekoho,jedno či muža (gynekológa) alebo ženu (gynekologičku),ktorí zoberú aj nové pacientky? Ďakujem veľmi pekne.

angelina91
26. nov 2016

Ahoj, ja som rodila u Dr. Jačekovej v Galante. Bola som maximálne spokojná, veľmi zlatá, príjemná, slušná a mladá doktorka, Som povedala že keď otvorí ambulanciu určite k nej budem chodiť, ale rozmýšľam už aj teraz či by sa nedalo do nemocnice chodiť za ňou. Pravdupovediac neviem ako to funguje, či môže mať pacientov...musím to zistiť 🙂

emhaa
autor
28. nov 2016

Ahoj angelina91. No podľa mňa ona ak pracuje v nemocnici na oddelení tak nebude mať svoju ambulanciu. Aj keď ten lekár ku ktorému chodím,teraz má pondelok operačný deň. A potom na druhý deň sa s ním nedá vydržať,unavený,mrzutý.

angelina91
28. nov 2016

@emhaa no ona chce mať v budúcnosti, sama mi to povedala, ale asi musia mať niekoľkoročnú prax, neviem presne ako to funguje.

emhaa
autor
29. nov 2016

@angelina91 aha,no to je možné. Inak počula som už o nej,že je fakt dobrá.

hipuska
29. nov 2016

Ja som tak chodila k dr, do nemocnice ale nebolo to moc dobre, lebo vzdy ked prisiel nejaky naliehavy pripad, musela som cakat. SIce sme sa dohodlil na presnu hodinu ale niekedy som tam cakala aj 2 hodky

zuj
29. nov 2016

Za mna odporucam Dr. Navratila v Trnave len neviem ci berie nove pacientky...

mimimoje
29. nov 2016

Dr.Vasko v Sali, ja som velmi spokojna, ale uz napr.nechodi k porodom.

emhaa
autor
29. nov 2016

@hipuska to v galantskej nemocnici? @zuj skúsim,zavolám,ďakujem 🙂 @mimimoje skúsim aj tam zavolať,to mi neva,že nechodí. Ja už mám svoje odrodené 🙂 Vďaka za tip 🙂.