Už dva roky mám úzkosti a depresiu
Ahojte, už pomaly dva roky sa trápim,.. úzkosti, depresia, derealizácie,.. je to niečo hrozné, neviem si pomôcť. Ad som nebrala,.. bojím sa ich. Snažila som sa robiť všetko preto, aby to zmizlo (šport, knihy,..) No v poslednej dobe to je hrozné,.. mám len negatívne myšlienky, najmä predtým ako idem spať, už neviem ako si mám pomôcť. Nič ma nebaví, všetko mi príde trápne,.. Nedokážem sa ani normálne najesť, už len to, že ráno sa donútim vstať z postele je úspech. Už naozaj neviem, čo so sebou,.. neviem sa motivovať, príde mi aj zbytočné cvičiť,.. proste som úplne negatívna, je to hrozné pre mňa.
@veternica ako si to dokazala ovládnuť? Ja ich beriem uz 8 rokov a stale sa mi uzkosti vracaju, momentálne mam nove lieky, alventu, kventiax a beriem aj neurol, nejako stale do toho spadnem, par dni je mi super a potom znova zle, ako si dokazala byť bez liekov, to ti teda v dobrom závidím
Dievčatá, mladé ste, krásne ste!!!!!, dobre ste, milé ste, prosím začnite sa mat rady, myslite na to, že život je veľmi krátky na to, aby ste ho prežili s negatívnymi myšlienkami! Skúste trénovať sebalasku, najprv len si to počas dňa hovorte ako sa máte rady, skúste si najprv namemorovat pozitívne myslenie, telo sa potom samé naladí na pozitívnu notu! Keď vás začnú prepadať negatívne myšlienky, nasilu sa donútite myslieť na niečo pozitívne!na Niečo čo Vám robí radosť, čo vás teší napr.obyčajná vec ako lietajúci hnedý motýlik, alebo šum mora alebo niečo úplne obyčajne čo máte rady a čo vás vždy poteší! A tiež keď svieti slniečko 15minut si výstavbe tvar a krk slnečnému teplu. To vždy pomôže zahnat zle myšlienky!! Veľmi Vám verím, že tieto stavy zvládnete, a bude už len dobre! 🙏🏻🙏🏻😘😘😘
@sweetjanka ďakujem veľmi pekne za pozitívne slová
Len proste ten prvý krok je najťažší, aj keď už je niekedy dobre, tak potom to zle zas príde na dlhú dobu a zas je to ten istý kolobeh
Je tu niekto kto má depky a fajčí? Ja som kvôli tomuto prestala pred dvoma mesiacmi,.. ale necítim nejakú zmenu, že by to bolo lepšie,.. neviem. Čítala som, že cigarety ešte zhoršujú viac tento stav,... tak neviem, čo je na tom pravdy
Baby, je tu niekto, komu by som sa mohla vyrozprávať aspoň nachvíľu?
Lebo mi je naozaj hrozne teraz
ahojte baby, ako sa máte ? Cez sviatky som bola celkom ok, ale zas všetko zavreli a už som pomaly celý rok doma, viem, že nie som jediná, ale proste,.. nič iné nerobím, len sa učím, spím, jem a myslím na hlúposti, nebaví ma nič, mám strašne v sebe neskutočný hnev aj keď ani nemám na neho dôvod, všetko ma hneď vytočí a to mám po svojich dňoch a vždy som bola takáto hnevlivá len pred nimi alebo cez ne,.. potom mi príde všetko ľúto a všetko si vyčítam, ja už proste neviem, čo so sebou,... snažila som sa čítať knihu, ale všetko mi tam príde trápne,.. toto vôbec nie som ja,..
Ahoj. Mrzí ma že sa cítiš zle.. Aj ja som sa kedysi. A vieš čo mi pomohlo? Asi si o tom ešte nepočula, volá sa to Theta. Ja ti neviem poriadne vysvetliť čo to je. Je to taká terapia. Jeden terapeut Miro Haranta tú Thetu ovláda, myslím že je aj na Facebooku ale stačí keď ho vyhladáš na internete. Mne pomohol aj s inými vecami a veľmi mi to pomohlo🙂. Skús ho kontaktovať..
Som si istá že ti to pomôže..pomohlo už veľa ľuďom.

@anna883 ráno som mala taky čudný "stav"..
Neviem ci som si to zo strachu sama vsugerovala..
Tak ťažko mi bolo sa preddychat, ale trvalo to len chvíľku..