Už tri týždne mám bolesť v ľavej časti sánky
Ahojte, mám taký problém, že už skoro 3 týždne ma boli ľavá časť čeľuste. Začalo to takou menšou bolesťou v sánke, najmä pri otváraní a zatváraní úst, jedení a pod. Doktorka mi povedala, že ma najprv musí vyšetriť zubár, či mi nejdú osmičky a pod a až potom ma môže vyšetriť ona. Tak som šla k zubárovi, všetko dobre, na rontgenoch nič zlé nevidel, potom u krčnej, tam tiež všetko dobre. No dosť sa to zhoršuje, zo dňa na deň a teraz som v štádiu, kedy ledva dokážem otvoriť ústa, jem iba kašovitú stravu a odvčera mi bolesť začala prechádať až do zubov, ďasien, ucha a líca, ale len na ľavej strane. Mám pocit, akoby som tú ľavú časť tváre mala opuchnutú alebo akoby mi na ňu niečo tlačilo, ale nič nie je vidieť, žiadny opuch, je to len môj pocit. Ústa ledva otvorím, je to akoby zaseknuté, že mi tam niečo bráni, taký tlak vyvíjaný na tú sánku. Tento týždeň idem k svojej doktorke obvodnej, keďže ani zubár ani krčná nič nenašla. Zubár mi ešte povedal, že nech idem k odborníkovi, no vôbec netuším, za kým, čoho konkrétne sa to môže týkať...Nestretol sa prosím niekto z Vás s týmto problémom? Za každú info budem vďačná, keďže už začínam byť z toho dosť zúfala, keď nikto nevie, čo to je.
@gaaaa aha klb myslite sanku čeľusť?
Ale nic ste nemali opuchnute alebo led ste to stačila alebo tak?
@klaudia1212 Nie opuchnutá som nebola,ale bolesti som mala veľké aj sánky aj ucha.

@klaudia1212 Bolel ma ten kĺb a aj strašne ucho.Dr.ma poslala na Orl,,odtiaľ ma poslali na neurológiu či to nie je ttojklanný nerv a tam mi povedali,aby som išla k zubárke..Tá ma poslala na rtg a keď som ho prinisla hneď ma aj so snímkom poslala na stomatochirurgiu.