icon

Užila som Zodac a alergia neustupuje

lamxida
21. júl 2022

Dobrý deň,vcera som niečo zjedla a vyhadzala som sa,pravdepobne alergia.Dneska alergia pretrváva,no rano som si dala polku zodacu (okolo 10tej) no alergia neustupuje,čo by ste odporučili dalej ? Mam si dať ďalšiu polku zodacu ?

simonah73
21. júl 2022

polku zodacu? a co mas 5 rokov? cely si si mala dat, ved davka pre dospeleho je az dve tbl za den. tak si daj hned tu druhu polovicu.

nelca84
21. júl 2022

@lamxida preco si si dala len polku? zodac je to naslabsie, co sa da na alergiu kupit.

jarmila2010
21. júl 2022

@lamxida polovica je málo a asi treba počkať,až zacne ucinkovat

kofolala
21. júl 2022

Polovica zodacu je nič. Daj si 1tbl každý večer a uvidíš. Môjmu manželovi ani neučinkoval , dal si predpísať Cezeru.

lamxida
autor
21. júl 2022

@simonah73
@nelca84
@jarmila2010
@kofolala
Takže si mam dať aj druhu polku twraz ?

simonah73
21. júl 2022

@lamxida urcite ano

evkamotka
21. júl 2022

Suhlasim, polka zodacu ti nepomoze, to je davka pre male dieta. Mala si si dat dva a aj tak, zodac je fakt slabucky

kofolala
21. júl 2022

@lamxida jasne

hiro
21. júl 2022

Zodac je trosku starsia technologia. Ale co som zistil - ked zjes tabletku s jedlom ta mam pocit ze sa tam niekde zabali, nestravi poriadne. Takze ju zjedz nalacno nech ma sancu zaucinkovat.

lamxida
autor
21. júl 2022

@evkamotka to je to že mam 16,tak som si dala radsej polku keďže sa bojím brať lieky…ale dala som si uz aj druhu polku takže uvidim…

simonah73
21. júl 2022

@lamxida 16 ma aj moja dcera a dava si cely zodac

evkamotka
21. júl 2022

@lamxida precitaj si pribalovy letak, kde je davkovanie

lamxida
autor
21. júl 2022

@hiro ďakujem za typ 🙂

danielahamar
21. júl 2022

Celý zodac a začne ustupovať 24hodin rátať môžeš, podľa toho čo to bolo hlavne

nelca84
21. júl 2022

@lamxida https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/zod...
davaj si cely, polka je pre male deti a nijak ti nepomoze, to uz si potom rovno nedavaj ani tu polku a mas to za jedno

taktotedanie
21. júl 2022

Po jednej tabletke ( a este polke) nemozte cakat, ze vam alergia hned zmizne.. uz ked prepukla odoznie o par dni (2-3) uplne a nie do par hodin..
A nabuduce skuste konzultovat uzivanie liekov aspon s rodicom

sense
21. júl 2022

Tak vysyp ti za hodinu dve nezmizne ani keby si si dala celú tabletku.

domak2
21. júl 2022

A ešte je otázne ci je ten vysyp vôbec alergia

lamxida
autor
21. júl 2022

@domak2 neviem vám povedať.Išla som večer do vane a keď som vyšla bola som celá obsypaná…samozrejme ma to ani nesvrbí…