icon

Užívali ste niekto Sulforafan?

ticko
14. júl 2021

Prosím bral niekto tento liek? Ďakujem

Strana
z3
ericka_l
15. feb 2022

@ticko aj sa ti niekto ozval? Alebo si ho začala užívať? Tiež som o ňom už počula, ale teda ešte som nevyskúšala. Tak by som rada počula nejaké skúsenosti, pri akých problémoch je vhodný 🙂

ticko
autor
16. feb 2022

@ericka_l neozval ale som si ho objednala zatiaľ neviem či to dačo robí so mnou 👍

ericka_l
17. feb 2022

@ticko môžeš mi napísať, že aké si mala problémy alebo čo ťa trápilo, keď si začala nad ním premýšľať? Teda ak by ti to nevadilo samozrejme. Berieš ho od minulého roka?

mimisram
17. feb 2022

@ericka_l viem, že mamina niečo takéto užívala, či ešte užíva to neviem, to by som sa jej musela opýtať. U nás v rodine to vyzerá tak, že akoby hnusoba choroba bola z časti dedičná, lebo aj moja starká, aj prastarká mali rovnaké problémy a teda viem, že mamina isté obdobie pozerala možnosti, že či sa dá tomu nejako zabrániť, predísť a vtedy sa začala o toto zaujímať.

ticko
autor
Autor odpoveď zmazal
anitka63
21. feb 2022

@ticko @ericka_l áno je vhodný aj ako prevencia a aj po chemoterapii, osobne som sa o ňom dozvedela od mojej doktorky pred nejakým časom a užívam ho aj dnes.
Ale teda vplyv má aj na iné veci nielen na toto.

ericka_l
24. feb 2022

@ticko ty si sa prosím ťa k nemu akým spôsobom dostala? Si to užívanie nejako aj s doktorom konzultovala, či nie?
@mimisram tak ak to dobre rozumiem tak ono by to mohlo pomôcť aj ako nejako čo sa týka teda prevencie hej? Tak si to myslela? Lebo ja som to začala pozerať z toho dôvodu, že som niekde videla, že by to aj napríklad pri reume mohlo byť fajn. No zaujalo ma to.

mimisram
25. feb 2022

@ericka_l áno aj ako prevencia, pýtala som sa na to maminy, keď som s ňou volala a spomínala, že ona sa k tomu dostala, tak, že to zazrela v jednom časopise a potom si to hľadala, že vlastne načo je to dobré a tak. Povedala, že mi pošle aj fotku, čo konkrétne ona užíva, tak ti môžem potom napísať alebo preposlať, ale teda poviem ti, že aj mňa sa zmocňuje občas taká obava, aby sa mi niečo také nestalo :(

ticko
autor
Autor odpoveď zmazal
alenka551
27. feb 2022

chcela by som sa informovat, ci je uzivanie tohto produktu potrebne konzultovat s lekarom a ci je to teda len prirodny doplnok. lisia sa rozne znacky v zlozeni, alebo su teda vsetky rovnake?

darinagod
27. feb 2022

akurat pozeram co to vlastne ten sulforafan je a celkom ma to zaujalo hlavne z dovodu, ze moja babka mala onkologicke ochorenie. ako podla preventivok som uplne v poriadku, no ako citam, funguje aj ako prevencia a tak premyslam, ze by nieco take nebolo zle uzivat

lujziana44
27. feb 2022

@darinagod tak toto človek nevie kedy ho čo môže postretnúť, ono tieto problémy vedia prísť znenazdajky, tak ako to bolo u mojej mamky. Našťastie sa z toho dostala, ale to čo zažívala, keď si prechádzala liečbou nebolo jednoduché, po chemo som jej kúpila Sulforafan Extra a ten užíva aj momentálne. Akože nebolo to jednoduché obdobie pre nikoho, ale dobré, že sa na liečbu dala a je tu stále s nami. O týchto veciach mi nie je ale ani dnes jednoduché hovoriť, ale treba o tom vravieť.

ericka_l
3. mar 2022

@mimisram ďakujem, že si mi napísala, chcela by som o tom proste vedieť viac, že či má zmysel si ho kúpiť, či teda je to prospešné.
@alenka551 tak myslím, že pokiaľ to nie je vyslovene nejaký liek, tak to hádam nie je treba, nie?

mimisram
6. mar 2022

@ericka_l nemáš začo, poslala mi a je to presne to, čo aj kočka nad tebou písala, tak to berie a ešte stále, spomínala mi, že je dobré to dlhodobo užívať, keďže sa to berie ako prevencia. Podľa mňa to má niečo do seba a teda radšej fakt myslieť na prevenciu ako potom hasiť problémy.

tanikka
7. mar 2022

ak som to správne pochopila, tak to je prevencia pred onko hej? má to ešte aj nejaké iné výhody, že čo by to mohlo nejako pozitívne vplývať na organizmus?

jana19877
7. mar 2022

Akurát mám jeden otvorený a tam píšu, že má priaznivý vplyv na udržiavanie optimálnej hladiny cukru v tele a má aj detoxikačné účinky. Môžu sa jednotlivé značky v niečom aj líšiť?

alexi2211
8. mar 2022

@tanikka áno ako prevencia, ale mám kamarátku, ktorá ho dáva synovi, autistovi, lebo že takýmto detičkám to tiež dokáže pomôcť. Viem, že ona mala s ním problém, že bol taký výbušný, taký, že pri ničom nevydrží a keď naposledy sme spolu boli tak bolo vidieť, že je to lepšie, jasné, že to nejde hneď všetko, ale aj malé pokroky sú pokroky v takýchto prípadoch si myslím.

tanikka
9. mar 2022

@jana19877 to by bolo fajn, lebo teda poslednú dobu sa čoraz viacej obzerám po takýchto doplnkoch, vitamínoch, nech spravím pre svoje telo aspoň niečo čo je v mojich silách 🙂 tak myslím, že nejaké rozdiely môžu byť, veď to je asi aj ako s inými vecami, nemyslíš?

tanikka
9. mar 2022

@alexi2211 aj deťom? to som netušila, že to môže mať aj takýto vplyv, ale ono to asi nevidieť zmeny po pár dňoch užívania, nie?

alexi2211
Autor odpoveď zmazal
alexi2211
14. mar 2022

@tanikka tak záleží aké je dieťa staré, koľko má rokov. Ten kamoškin syn je už v puberte, tak môže toto užívať. Má to prospešné účinky, ono toto sú veci, ktoré treba brať dlhodobo aby bolo vidieť výsledky. Aby si spozorovala zmenu k lepšiemu vieš ako zázrak z jedného dňa na druhý nie je 🙂 Ale dobré je aj to, že aj keď k nim prídem a že sa bavíme, rozprávame, že je ozaj taký kľudnejší, nechá ma aj rozprávať, neprekrikuje ma, že je to také iné.

pukavica
14. mar 2022

nooo ja by som potrebovala poradit ohladom seba, teda ak by som sa mohla pridat. zaujima ma ako vlastne funguje, o kolko sa vie vlastne to %, ze by som mohla rakovinu dostat znizit? u mna je to celkom bobak, kedze babka mala rakovinu prsnika, cize nejake tie preddispozicie, by tam mohli byt

hrehusa
14. mar 2022

@pukavica ťažko povedať a či sa to aj na nejaké tie % dá vôbec vyčísliť. ak ste takéto ochorenie mali v rodine, mávaš častejšie aj zdravotné prehliadky alebo tak nejak?

mimisram
14. mar 2022

@jana19877 rozdiel podľa mňa bude v zložení, treba pozrieť, že vlastne koľko čoho obsahujú rôzne značky a urobíš si predstavu. Ono vlastne obsahuje rovnakú zložku Sulforafan Extra jak aj brokolica, len s tým rozdielom, že brokolice by si musela zjesť 5kg, aby si dostala do seba to množstvo tých prospešných látok, ktoré takto máš v jednej tabletke a to je teda trošku rozdiel 😀 😀

mimisram
14. mar 2022

@hrehusa to sa odhadnúť nejako podľa mňa nedá, moja mamina tá začala panikáriť, keď vlastne aj starká, aj prastarká mali rakovinu, keď obe podľahli. To bolo pre ňu také, že spozornela. A teda aj mňa niekedy už taký strach prepadá.

hrehusa
14. mar 2022

@mimisram nooo ak ste to mali takto viac krát v rodine, tak jasné, že človeka chytí panika, po pravde, ja by som tiež pokojná nebola. treba si na niektoré veci v takýchto prípadoch proste dávať lepší pozor, viac sa kontrolovať a nie je teda na škodu, ak existuje nejaká podpora, tak ju užívať. ako si sa dostala vlastne k tomuto produktu?

mimisram
14. mar 2022

@hrehusa no len zase odhadnúť tú mieru, že kedy sa človek kontroluje v rámci miery a kedy už preháňa, to je ťažké. Tak ja som sa cez maminu o tom dozvedela a tá to videla v zdraví, v časopise, čo mi spomínala, tak začala tak po tom viacej pátrať 🙂

hrehusa
14. mar 2022

takže to nie je na predpis, celkom si ma nalanárila, by som sa po ňom pozrela. prosím ťa kde sa dá kúpiť? dá sa aj v lekárni alebo sa niekde objednáva?

mimisram
14. mar 2022

@hrehusa nie, nie, je to voľnopredajné. Aj v lekárni by sa malo dať, ale viem, že ona si cez internet objednávala, pošlem ti IP 🙂

ericka_l
14. mar 2022

@mimisram áno áno ďakujem. Už som ho pozerala, našla a aj objednala 🙏 Tak som zvedavá ako to bude keď ho budem dlhšie užívať, potom dám vedieť. Dúfam, že rýchlo mi to príde aby som mohla začať brať.

Strana
z3