Užívali ste niekto Torvacard?
Aké máte skúsenosti s užívaním lieku Torvacard novum? Mali ste vedľajšie účinky?
@petronela415 ahoj. No nezistila som nič. Ale zobrala mi krv doktorka na znasanlivost toho lieku a výsledok bol negatívny. Ale aj tak mám z neho také vyrážky ( ako akné)
@jaja1991 a ako dlho ho uz beries?A nejake svalove bolesti nemas?Ja som sa ho zatial neodvazila brat mam strach.Ziadne ine neziaduce ucinky nemas?
@petronela415 stále ma bolia svaly na chrbtici. Hlavne krčnej. Ale to by som tomu nedávala za vinu
@jaja1991 som citala ze viaceri maju take svalove bolesti.
Zdravím čítam že ste písali o lieku torvacard novum ale pár rokov dozadu. Je tu niekto kto to užíva teraz?
Mám vysoký cholesterol 7,02mmol a bojím sa užiť liek kvôli vedľajším účinkom. Užíva niekto ak áno aké ste mali prosím vás vedľajšie účinky a kedy sa dostavili po užití lieku?
Zdravím čítam že ste písali o lieku torvacard novum ale pár rokov dozadu. Je tu niekto kto to užíva teraz?
Mám vysoký cholesterol 7,02mmol a bojím sa užiť liek kvôli vedľajším účinkom. Užíva niekto ak áno aké ste mali prosím vás vedľajšie účinky a kedy sa dostavili po užití lieku?
@janajancajancurova odpísal Vám niekto? Užívate Tovacard? Mne ho dal lekár tiež teraz, pomáha? Nemáte nežiaduce účinky?

@jaja1991 ahoj zistila si nieco mne ho lekar predpisal tiez