V zube je vložka, ale zub pobolieva

17. aug 2022

Dobrý deň chcem sa spýtať ak ma niekto skúsenosť so zubnou vložkou ….v pondelok som bola u mojej zubarky na rannej pohotovosti ….zub ma bolel medzi zubami a pri ďasne ten zub som mala zaplombovany už do základnej školy ….poprosila som dr aby mi dala injekciu lebo verím že vŕtanie by som nedala ….takze vyberala mi preč starú plombu a dala mi novú ….a v sptembri idem znova ….už tretí deň mám v zube vložku ale mierne pobolieva ….najhoršie je keď niečo jem aj keď zujem na druhej strane aj tak cítim ako ma pri zavretí sánky strašne zabolí ako keby nerv vo vnútri pod vložkou ….keď nejem je to lepšie ….myslite si že ta bolesť ustúpi ?

deti95060810
17. aug 2022

neustúpi... asi zle vyčistený zub.

autor
17. aug 2022

@deti95060810 to snáď nie mna asi porazí

danyelia
17. aug 2022

Ahoj, mňa moja zubárka vyslovene upozornila, že ten zub s vložkou ma môže pobolievať, ale mám vydržať, lebo on sa vlastne lieči...ak by ma to bolelo veľmi, na nevydržanie, vybrala by mi ju. Zub mierne pobolieval, dala som si tabletku, na druhý deň bolesť žiadna, zub vyliečený...To je ale len moja skúsenosť, no na Tvojom mieste by som sa ozvala radšej zubárke a uvidíš, čo Ti poradí.

janka1011
17. aug 2022

Neustúpi. Ak cítiš nerv, bude ho musieť vybrať. Čaká ťa endodoncia.

autor
17. aug 2022

@danyelia volala som dnes zubarke a že mám vydržať po tabletke ma vždy bolesť prejde …je to iba tretí deň …uvidím do konca týždňa ak to bude stále bolieť pôjdem ku nej ….najhoršie je je jem a opiera sa mi o to jazyk

mikadooo
17. aug 2022

Ja by som ešte počkala, mňa bolel dlhšie. Ale tiež ma dr na to upozornila. Určite ak to do pondelka neprejde, tak to treba riešiť. Ale podľa mňa to chce len trochu viac času.

autor
17. aug 2022

@mikadooo ďakujem za odpoved aj ja si myslím že to chce viac času a potom sa uvidí ….aspoň schudnem nebudem toľko jesť 😂