Vaše prejavy tetanického syndrómu
Ahojte prosím vás ak máte niekto tetanicky syndrom povedzte mi aké máte prejavy tejto choroby...
Mňa včera zobrala sanitka pre veľmi rýchle búšenie srdca tlak na hrudi a bolesť cítim aj dneska vystreluje mi až do ľavej ruky mali ste to už niekto prosím vás....neviem či to pripísať tetanii alebo môžem mať niečo zo srdcom ale EKG som mala v poriadku len v sede keď mi ho robila akoby mi srdce vraj vynechavalo ja som to cítila ako prudké bitie srdca....prosím napíšte mi vaše skúsenosti dakujem
@lagunka0000 ahoj, ako sa dostať do lubochne, prosím? Aky je postup? Obvodna ma nevypise, takze asi aj ako samoplatca?
@besnidlo mňa tam vypísala internistka lebo mi nevedeli prísť na to že prečo mám nízku hladinu draslíka
@lagunka0000 ďakujem 🙂
@lagunka0000 ahoj, ako prebiehalo vyšetrenie na tetaniu?
@bazar3333 ahoj, už to bolo dávno, samozrejme že mi dr nepovedala že mám vysadiť magnézium a ja som bola nadopovana magnéziom tak mi vyšla negatívne
@veronika31122018 Prosim o odpoveď aj ja mam skoro take prajavi ako ste dopadli ako ste na tom

@luccija jasné sú rôzne prejavy tetanie, mne aj tlak ide hore vtedy, ak teda skreslilo výsledky tak možno mám tetaniu a ak nie tak už mi vychádza len psychika