icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

00benova00
14. júl 2016

@wewe171 moj tiež o ničom nevie :D :D ani nesmie :D

dodik221
14. júl 2016

@zuzi478 ahoj napíš správu. Vies co keďže kojim radšej sa toho vzdam..nedomyslela som si to..ako bralu sme s kamoskami každa po 1

dodik221
14. júl 2016

@lablava tiež dom si to radšej rozmyslela aj keď ma to láka no ostáva este cukrova pasta, 😄

mimina30
14. júl 2016

Ahojte. Ja som ho prave vyskusala na jednej nohe 😀. Druhy pokus uz neplanujem. Mozno som dala tenku vrstvu. Takze z neho chyba minimum. Ak by mal niekto zaujem predam za 25 e. Som z Ba. Pekny vecer.

nattys
15. júl 2016

Mam na predaj este jeden ak by mala niektora zaujem za 25e 🙂

dada328
15. júl 2016

Ahojte,

ja som to vyskusala vcera vecer na chlpky pod pazami. Mam ich hrube a cierne a ako pisete, efekt bol zjemnenie, ale nie uplne odstranenie. Musela som taktiez oholit ziletkou. V navode pisu velka vrstva gelu, tak tomu dam dalsiu sancu a skusim s vacsou vrstvou gelu. urcite to druhy krat nekupim aj keby to s velkou vrstvou lepsie fungovalo. Minut stvrt flasticky na 1 pouzitie mi pride ako dost drahe holenie.

ewel7187
15. júl 2016

predám čisto nové nenačaté balenie fresh depilu 🙂 za 20eur bol by záujem ? kontaktujte ma na ewela.molnarova@gmail.com

barca666
15. júl 2016

Ahojte ak má niekto záujem mám dva neotvorené krémy cena jedného 36 eur.

lucka622
15. júl 2016

Ahojte, ako tak čítam tak som asi tiež naletela 😁 a objednala až 2+1 zadarmo nedá sa objednávka stornovať? Alebo ak neprevezm balík tak sa stane niečo ??🤔

zuzkam15
15. júl 2016

Ahojte ja u som vyssie pisala ze ak by niekto bol s tym spokojny alebo by chcel vyskusat kludne mu predam 2x za cenu 36€ (obidve balenia) ... ja som to vyskusala naniest na nohe nezabralo a dnes som zvolila metodu naniest a oholit 😀 tak uvidime ...

lablava
16. júl 2016

@lucka622 neviem ci sa to da realne stornovat. Ja som to stornovala hned na druhy den a napisali mi, ze uz to bolo odoslane.

monsici16
16. júl 2016

@zuzkam15 este predavate???

nattys
Autor odpoveď zmazal
zuzanagerhatova
17. júl 2016

Predavate ešte niektora? Chcela by som to tiež vyskúšať

zuzanagerhatova
17. júl 2016

@zuzkam15 ešte predávate?

alllexis13
autor
17. júl 2016

Vcera som skusala po 4roch dnoch opat depilovat podpazusie.Zda sa,ze chlpky isli dole,no ked si prejdedm prstami,stale ich tam citim.Co som bola prekvapena,na nohy to celkom pekne zabralo (ale mala som to asi 10min)., z intimnych partii nieco zislo,nieco nie...

mimina30
17. júl 2016

@zuzanagerhatova ja este ano 😊

nattys
Autor odpoveď zmazal
agathe8
17. júl 2016

@lablava to aj ja chcela na druhy den storno objednavky, napisali, že už kurier prevzal baliček ale že budem spokojna a bla bla. na druhy den mi prišla sms, že 11.7 mi doruči baliček v hodnote 32e a doručil mi ho až 14.7 ale ešte som to neskušala a aj mam strach, že to bude na dve veci

roniey
17. júl 2016

NEKUPUJTE TO je to total blbosť. Ušetríte 32€

lulucinka11
17. júl 2016

Ja som to dnes odskusala a je to blbost , ach klamu a klamu v tych reklamach. Vobec nic 7 min som nechala posoit pod pazuchou a nic akurat chlpky ostali jemnejšie a dobre sa holili.

lulucinka11
17. júl 2016

Ak ma niekto záujem aj ja predam za 20 eur

zuzanagerhatova
17. júl 2016

@mimina30 pocom to predavate?

mimina30
17. júl 2016

@zuzanagerhatova pisala som 25 ale kludne posuniem aj za 20 eur.

zuzana8819
18. júl 2016

ahojte, tiež som si to objednala... niečo zišlo, ale nie všetko, zostali mi ešte dve celé balenia, jedno za 18 € + poštovné, ak by ste mala niektorá záujem... na dobierku samozrejme... 🙂

lencek92
18. júl 2016

Tiež som si to objednala, chcelaby som to použiť na intímne partie. Skúšal niekto?

webby3
18. júl 2016

Aj ja predam, mam este neotvoreny 🙂

nikinka1111
18. júl 2016

ahojte, tak konečne som aj ja dne sotestovala tento "zázrak". po vašich recenziách som nečakala žiadny výsledok. no na moje prekvapenie po prvom použití na nohách mi zišlo možno vyše 80% chĺpkov. a to mám nohy ako tarantula ako som písala vyššie. ale je fakt že som to tam mala 10 min a potom opakovane drhla tou špongiou až kým som neodstránila takmer všetok gél a až potom nohy poumývala. takže tomu dám ešte 2-3 šance kým neminiem balenie . veď čo s ním keď ho už mám doma. ak by to malo aspoň trochu dlhší účinok ako holenie, bolo by fajn 🙂

webby3
18. júl 2016

@monsici16 predam,ak mas zaujem 🙂 neskusala som ho...je neotvoreny

ewel7187
18. júl 2016

@zuzanagerhatova ak matebzaujen predavam