Vaše skúsenosti s Fresh depil
Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!
Ahojte. Ja som ho prave vyskusala na jednej nohe 😀. Druhy pokus uz neplanujem. Mozno som dala tenku vrstvu. Takze z neho chyba minimum. Ak by mal niekto zaujem predam za 25 e. Som z Ba. Pekny vecer.
Mam na predaj este jeden ak by mala niektora zaujem za 25e 🙂
Ahojte,
ja som to vyskusala vcera vecer na chlpky pod pazami. Mam ich hrube a cierne a ako pisete, efekt bol zjemnenie, ale nie uplne odstranenie. Musela som taktiez oholit ziletkou. V navode pisu velka vrstva gelu, tak tomu dam dalsiu sancu a skusim s vacsou vrstvou gelu. urcite to druhy krat nekupim aj keby to s velkou vrstvou lepsie fungovalo. Minut stvrt flasticky na 1 pouzitie mi pride ako dost drahe holenie.
predám čisto nové nenačaté balenie fresh depilu 🙂 za 20eur bol by záujem ? kontaktujte ma na ewela.molnarova@gmail.com
Ahojte ak má niekto záujem mám dva neotvorené krémy cena jedného 36 eur.
Ahojte, ako tak čítam tak som asi tiež naletela 😁 a objednala až 2+1 zadarmo nedá sa objednávka stornovať? Alebo ak neprevezm balík tak sa stane niečo ??🤔
Ahojte ja u som vyssie pisala ze ak by niekto bol s tym spokojny alebo by chcel vyskusat kludne mu predam 2x za cenu 36€ (obidve balenia) ... ja som to vyskusala naniest na nohe nezabralo a dnes som zvolila metodu naniest a oholit 😀 tak uvidime ...
Predavate ešte niektora? Chcela by som to tiež vyskúšať
@zuzkam15 ešte predávate?
Vcera som skusala po 4roch dnoch opat depilovat podpazusie.Zda sa,ze chlpky isli dole,no ked si prejdedm prstami,stale ich tam citim.Co som bola prekvapena,na nohy to celkom pekne zabralo (ale mala som to asi 10min)., z intimnych partii nieco zislo,nieco nie...
@zuzanagerhatova ja este ano 😊
@lablava to aj ja chcela na druhy den storno objednavky, napisali, že už kurier prevzal baliček ale že budem spokojna a bla bla. na druhy den mi prišla sms, že 11.7 mi doruči baliček v hodnote 32e a doručil mi ho až 14.7 ale ešte som to neskušala a aj mam strach, že to bude na dve veci
NEKUPUJTE TO je to total blbosť. Ušetríte 32€
Ja som to dnes odskusala a je to blbost , ach klamu a klamu v tych reklamach. Vobec nic 7 min som nechala posoit pod pazuchou a nic akurat chlpky ostali jemnejšie a dobre sa holili.
Ak ma niekto záujem aj ja predam za 20 eur
@mimina30 pocom to predavate?
@zuzanagerhatova pisala som 25 ale kludne posuniem aj za 20 eur.
ahojte, tiež som si to objednala... niečo zišlo, ale nie všetko, zostali mi ešte dve celé balenia, jedno za 18 € + poštovné, ak by ste mala niektorá záujem... na dobierku samozrejme... 🙂
Tiež som si to objednala, chcelaby som to použiť na intímne partie. Skúšal niekto?
Aj ja predam, mam este neotvoreny 🙂
ahojte, tak konečne som aj ja dne sotestovala tento "zázrak". po vašich recenziách som nečakala žiadny výsledok. no na moje prekvapenie po prvom použití na nohách mi zišlo možno vyše 80% chĺpkov. a to mám nohy ako tarantula ako som písala vyššie. ale je fakt že som to tam mala 10 min a potom opakovane drhla tou špongiou až kým som neodstránila takmer všetok gél a až potom nohy poumývala. takže tomu dám ešte 2-3 šance kým neminiem balenie . veď čo s ním keď ho už mám doma. ak by to malo aspoň trochu dlhší účinok ako holenie, bolo by fajn 🙂
@zuzanagerhatova ak matebzaujen predavam

@wewe171 moj tiež o ničom nevie :D :D ani nesmie :D