Vedľajšie účinky Unifloxu: Môže ovplyvniť sluch dieťaťa?
Ahojte nemá niekto skúsenosti, že po aplikácii Unifloxu do nosa dieťa slabšie počulo?
@taktotedanie s tým súhlasím. Ja som si raz fajný zápal dutín z konvičkovania uhnala. Všade sa o tom písalo, kadekto mi to odporúčal, že ako rýchlo prejde potom choroba, tak raz, keď som ochorela, som začala konvičkovať a zaviedla som si zrejme infekciu aj tam, kde nebola, takže som skončila na 2 týždne na ATB s úplne odpálenými dutinami.
Ono závisí od techniky konvičkovania ... mnohí ľudia robia tú chybu, že nakláňajú hlavu do strán, vtedy sa voda dostáva do uší ... stačí sa len mierne predkloniť a naozaj pár milimentrov nakloniť hlavu do strany ... u nás sa konvičkuje aj pri infektoch, nikdy nebol problém, nikdy sa infekcia do uší nezaniesla ... problém je pri veľkej nosnej mandli, asymetrických nosných prepážkach atď.
Tak nejde len o usi ale aj oci
Jednoducho v akutnom stadiu sa konvickovat nema, je xy dalsich lieciv ktore zaberu a neroznasa sa pri tom infekt dalej do dutin usi a oci
@dzulli1980 dcera pouziva sinu rinse, orl nam to odporucila viac ako konvicku..a tiez s tym preplachuje aj cez infekty

Konvickovanie je dvojsecna zbran.. na prevenciu ci “alergicky sopel” fajn vec pri infekte nie nie a nie