icon

Vetry

3. apr 2023

Dievcata, pustate pri svojich partneroch plyny? Teda ja neviem, ale ja by som stale potrebovala pustat. Boli ma brucho, najedla som sa zabijackovej kase s cibulku a teraz je to dost sila. Nehanbite sa ked ste s priatelom?

jana_eyre_2
3. apr 2023

Naschvál a nahlas nie, ale samozrejme vetry mám aj ja . 😅 minule som sa strašne smiala, keď deti medzi sebou rozoberali že všetci prdia okrem mňa, že mňa nikdy nepočuli prdieť.. 🤣 ale teda keďže som clovek, stáva sa aj mne len akosi mám šťastie a neprdim nahlas a vela.., patrí to k tráveniu a síce ľudia to pokladajú za nechutné, je to jednodnoducho potrebné.. človek by mal byť hlavne rád že ma zdravé črevá..

jana_eyre_2
3. apr 2023

Urob si kminovy čaj, ten je dobrý na vetry..

rebrambora
3. apr 2023

Teraz ma tu asi ukamenujete, ale ano 😄 a niekedy sa predbiehame kto dal lepsi. No shame. Kazdy vas partner damy, vas pocul alebo citil minimalne po zaspati. Ved je to normalne. Lepsie ako bolesti a lepsie ako pri sexe.

luccija
3. apr 2023

Už, keď smrdis od cibule môžeš to prebiť aj prdom🙂

autor
3. apr 2023

A rozisli by ste sa kvoli tomu s partnerom?

autor
3. apr 2023

@luccija ty cibulku nejes?

autor
3. apr 2023

Ja musim mat cibulku a cesnek kazdy den. Je to velmi zdrave a krasne to vsetko v tele dezinfikuje. Ale je pravda, ze cibulka hodne duje.

jamimo
3. apr 2023

hovorí sa, že keď si jeden z páru slobodne a nahlas uľaví, už sa môžu sobášiť 🤗 Niekto razí myšlienku,že nežné pohlavie neprdká a ak, tak len Chanelom 😄 Ešte ma napadlo, v takom Singapure na letisku by si kukala ako puk... dámy, oblečené od klobúka po kufor v LV a prdia ako o život, je to zdravé🤭 Iná kraj, iný mrav.

zorkahorka
3. apr 2023

Hovori sa, ze ked si pri tebe muz prdne, tak ta miluje 😁 tak pouvazuj. Milujes ho? 😁

tosomja
3. apr 2023

Vieš čo, surovú cibuľu ani cesnak nejem, keď je priateľ doma, lebo mi je nepríjemné potom dávať pusu. Jem len keď som sama.
A čo na to frajer? Nevadia mu puchy? Ani zhora ani zdola? Mňa by šľak trafil.
No mne sa zdá, že si robíš srandu, lebo z obyčajného prdu je zrazu vystrelenie na plafon, rozchod, sex s krúžkom a stiglom (čo nechápem čo to slovo znamená) a ešte aj análny sex.
Vyprdiš sa do rána a ráno keď ho nenájdeš, skús kuknúť na plafon, keď tam nebude, asi ušiel. Alebo si ho zabila difuzerom 🙈🤣

autor
3. apr 2023

No tak ja by som sa cibule a cesneku kvoli muzovi nevzdala. A nejest to co mam rada, aby som mu nesmrdela? Joj. To by som zostala radsej sama do konca zivota. Zeny chcu byt az tak pritazlive pre muza, ze sa obetuju s jedlom aj s pustanim? To je uz moc

tosomja
3. apr 2023

Tak potom čo riešiš, či ho zabiješ smradom, či ťa nechá, či by si mohla mať sex neviem aký a neviem s čím. Veď ser koľko vládzeš.

hederamonstera
3. apr 2023

Niekto sa zasa nudi🙄

mondolina
3. apr 2023

@tosomja
stigolit znamená štekliť 😉

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bylinka25
3. apr 2023

@tosomja To znamená asi, že šteklí.

tosomja
3. apr 2023

@bylinka25 🫣 a ja že nejaká praktika 🤣

luccija
3. apr 2023

@tosomja za všetkým vidíš sex🙂
Poznám to slovo pošteglit, postigolit...to vy na východe nepoznáte😝
Áno, ľúbim cibuľku ideálne s tuniakom, ale vždy mi je ťažko ako to z chuti zjem

tosomja
3. apr 2023

@luccija ale veď to je so sexom spojené, veď písala že s krúžkom a keď ju to stigoli....atď. Poznám slovo štekliť, poštekliť. 😃

gabika0825
4. apr 2023

No slusnost káže ísť si aspoň niekde stranou, popripade na wc v lepšom prípade. Áno stane sa že človeku ujde je to prirodzená vec hlavne ak zje ťažké jedlo, z ktorého nafukuje, ale zas keď cítim že má boli brucho a mám plyny tak si už pri prvom pocite dobehnem na wc. Či to myslite tu v debate tak že vedome to púšťate naschval pri partnerovi? Tak to musí byt super na ženu…

tosomja
4. apr 2023

@gabika0825 autorka to myslí tak, že sa správa ako prasa. Lebo nebude sa pretvarovat. 😃

autor
4. apr 2023

@tosomja sak ked furt duje a duje, tak co mi ma rit roztrhat ci co? Nebudem cely vecer zatvorena na zachode. Nech si muz zvyka. To neni take jednoduche, so zenou vydrzat, prd je len malina, oproti inym veciam.😂😀

autor
4. apr 2023

@viestta presne, niekomu ujde casto no.😉

autor
4. apr 2023

@tosomja surova cibulka a cesnek je to najzdravsie, co mozes svojmu telu dat. Nie je to o smrade, ale ta chut je nenahraditelna. Neviem si predstavit zivot bez cibule.

viestta
4. apr 2023

Zas furt je pricasto a je to uz na hulvata. A je jedno ci stary ci mlady, ci zena, ci muz, ci s partnerom, kolegom, cudzim clovekom. Jedine vo vytahu sa neda vzdialit, takze tam co uz s tym?

tosomja
4. apr 2023

A potom čo ťa trápi vlastne? Píšeme ti, že zmeň životosprávu, tak nie, lebo cibulu a cesnak ješ každý deň, najlepšie surovú, čo zduva 2x tak. Keď ti píšeme, že si daj hylák, či iné probiotiká, tak tiež nie...tak sa potom neboj, že ťa nechá frajer, buď si zvykne, a bude srať a grgať s tebou, alebo si nájde kultivovanejsiu ženu.

bylinka25
4. apr 2023

@tosomja Hej, ona mysle práve to, neviem odkiaľ autorka je, ja som z Nitry a tam sa práve toto slovo používa pre slovo štekliť.

autor
4. apr 2023

@tosomja probiotika si davam, ale to nepomaha.

tosomja
4. apr 2023

No jasné že nepomáha, keď sa napchavaš tým, čo ti nerobí dobre 😃 ale už končím, už mi je zle z tejto témy, zo začiatku som sa na tebe zasmiala, teraz sa mi už chce zvracať.

viestta
4. apr 2023

Autorka, na zivot s hulvatom sa tazko zvyka. Obzvlast civilizovanym ludom. To by si musela mat nekonecne vela inych prednosti aby prehlusili tvoje prdy dlhodobo. Jedine, ze si nasla nejakeho podobneho sebe...