Vidí lekárka vaše nevybraté injekcie v systéme?
Mam predpisane injekcie od neurologicky ale este som nebola ani raz si ich pichnut 😁 som na pnke a ukaze to v pc systeme mojej obvodnej lekarke ze som ich nevybrala?
este sa smej, nemam slov. dufam ze ti cim skor na to pridu
len sa cudujem ze ti lekari este na to neprisli, kedze si to nedavas pichat
A mňa by celkom pobavilo, keby ti dali k náhrade celú liečbu
A mňa by celkom pobavilo, keby ti dali k náhrade celú liečbu
@zirafienka napr u nas je problem sa vobec k neurologicke dostat. mna to fakt zaujima, ako je mozne ze potom taketo chore hlavy nam zaberaju miesto a ti co potrebuju sa ani nedostanu alebo dlho cakaju na termin
Baby ja nemam pnku len tak mam bolesti hlavy a to dost obmedzujuce mam pn 3 mesiace a cakam teraz na ct uz som bola na fyzio cviky 2 krat aj za normalnym fyzio terapeutom. Nikomu z vas neprajem tu bolest a nechapem tu nenavist medzi nami🙏 Injekcie mam normalne vybrate v lekarni je ich 10 a este som nebola si ich pichnut tento mesiac ale do konca mesiaca to absolvujem. Logicky by som nebola na pn u lekarky 3 mesiace keby mi nic nebolo. Zistili mi vertigo a cervikokranialny syndrom podla spravy.
Ale uniká mi dôvod, prečo si si ich ešte nedala?
"Som na pnke". "Ja nemám pnku".Tak sa rozhodni.
A z akého dôvodu si si ich ešte nevybrala a nedala aplikovať? Tomu naozaj nerozumiem,tak bolí tá hlava,máš určenu diagnózu aj liečbu a ty "nič"? Čo zavreli všetky lekárne? Toto nechápem,veď ja by som sa ponáhľala čim skôr,aby mi tie ťažkosti pominuli Alebo sa zmiernili
Asi tie bolesti nie su take vazne, ked neutekas po injekciu…
Riskujes okamzite ukoncenie PN, s vertigom trinmesiace na PN je prilis vela
Ak nechces liecbu mala si jej rovno povedat
Na CT nemusis cakat na PN.
Porusujes liecebny rezim. Zrejme ti pri posudkovej ukoncia PN a postupia to na posudenie, ci budes vracat vyplatene peniaze.
Dostat sa dnes k neurologovi je zazrak pomaly a ty na vsetko kasles, mas predpisane injekcie a ani si ich nedas pichnut? Keby bol tvoj stav tak vazny, tak si doma na PN a nevyjdes ani z domu od bolesti. Nemusis mat PN, ked pojdes na CT. Je to normalne lekarske vysetrenie.A tebe je to este aj smiesne? Neviem o akej nenavisti tu pises, ze Ti zeny pisu pravdu?
"Som na pnke". "Ja nemám pnku".Tak sa rozhodni.
@enmery nema pn len tak, mysli si, ze ma na to dobry dovod. Ale ked sa nelieci, tak neviem ako chce, aby sa vyliecila.
Vieš, že počas PN môžeš ísť do lekárne? Aký máš dôvod na porušenie liečby?
dnes som bola na injekciu sestricka sa zasmiala ze neni to problem kedy zacnem chodit na injekcie a ze nech potiahnem marodku ako sa da. Ludia idu na pn a su schopny aj pol roka marodovat a absolutne im nic neni najcastejsie idu akoze kvoli bolesti krizov. Ja som po rokoch prvykrat v zivote na pn.. nerozumiem na co kaslem ked som doteraz chodila na vysetrenia a cvicenia a neurologicka mi vypisala injekcie teraz 5 maja ... to chytanie za slovicka je myslim dost trapne ... co zavreli vsetky lekarne? nie u nas nezavreli ale mozno v tvojom meste su zavrete optiky ked nevies precitat ze injekcie mam vybrate z lekarne 😉 To ze vy cakate na vysetrenie za neurologom dlho ja za to NEMOZEM treba si najst dobreho neurologa.. u nas ma lekarka tiez dost pacientov ale ked pockam 2-3 hodinky zoberie ma aj bez objednania len si musim pockat.. vsetko je na nieco dobre teraz uz uplne chapem preco aj fero joke si robi zartiky z modreho kona 🤣 Dovi dopo
Ale je ti do smiechu 🙂 esteze o trvani PN nerozhoduje ani pacient, ani sestricka
U nas je obrovsky problem dostat sa k neurologovi, bud rada, ze mas liecbu. Neviem, asi to lekar vidi ako nevybrate.
Ach ty ubolená hrdinka. Asi si nepochopila, že Fero si robí žarty z koňa práve kvôli takým trúbkam ako si ty. "Neprajem také bolesti nikomu" a rehot. No keby si mala také vážne bolesti, driapeš dvere ordinácie a plačeš za infekciami.🫡
nie nie fero si robi zarty prave pre take zeny ktore sa tu hraju na to ze ovladaju aj 12 profesii a myslia si ze su ako Monika Jankovska 😁 baby 28 maja idem na kontrolu tak uz budem mat vsetky injekcie vybrate a dufam ze niektora z vas stihne aj tu optiku navstivit 🤣
Ja si myslim, ze ked ty si vyberies recept z tej lekarne, tak lekar nevidi, ze ako presne to uzivas, resp. ako a kedy Ti to podavaju. Mnohi si davaju pichat injekcie znamym, sami si ich pichaju napr. fraxik alebo im to na priamo platbu podaju niekde.CIze tam nie je potom ziadny dalsi zaznam na preplatenie ukonu.
vies kebyze napises presnejsie ako si nam to neskor vysvetlila, aj nase reakcie by boli ine.
tolko k tebe.
A preco si si ich nedala pichat hned, aby sa ti ulavilo? Zrejme az take bolesti si nemala. ..
Dosť zavádzajúce
v úvodnom príspevku sa smeješ z toho,že sa neliečiš,a potom zrazu si aká strašne chorá a dokonca už máš aj pichnutú injekciu..........zaujímavé
Áno recept po 7 dňoch prepadne

Ano ukaze a pekne by som ti ukoncila pn, kedze zjavne nepotrebujes liecbu