icon

Vitamín B-komplex a priberanie z neho

evusicek
21. jan 2014

Prosím chcem sa opýtať asi 2 týždne užívam B-komplex a neskutočne mám chute na jedlo pribrala som 4 kg je to z toho? Viete niekto poradiť
inak beriem ešte vitami C a vitamín E pre komplikovanu chrípku. Ďakujem

Strana
z2
ivana1911
27. apr 2021

Pomozete mi dakto nemozem pribrat anevjem ake tabletki na ti pomahaju

darina05
5. aug 2021

@zaphira123 ahoj aj ja mam stresy ako a co si brala aj ja som. Schudla asi tiež dlhodobý stres co na to dobre brat sedativ PC zatiaľ aj som vynechala antikoncepciu takže aj to mi spustilo stres úplne výkyvy nálad strrdn depresia len to chudnutie aj ja by potrebovala aspoň 3lg spet dakuem

zaphira123
7. aug 2021

@darina05 ahoj. zatial papam B12 asi 2tyzdne ,troska mam zvysenu chut do jedla , nevažila som sa este ani nemienim, je to aj tak skoro

darina05
7. aug 2021

@zaphira123 a máš aj stresy alebo mávala depresiu ci prečo si schudla tak vysadila si antikoncepciu

darina05
7. aug 2021

@zaphira123 a iba b12 alebo aj na stres si niečo brala

lisa3511
Odpoveď bola odstránená
andr19
13. jún 2023

@kristin_h prosím vás ja som po pôrode dva mesiace a strašne som schudla a ide to furt dole už som stého zúfalá nekojim viete mi poradiť

moncurikv
27. feb 2025

@ivana1911 snáď ste už po rokoch od uverejnenia tohto príspevku zistila, že nie sú tablety na priberanie, ako ani na schudnutie. Keď chcete pribrať, musíte navýšiť svoj denný príjem, takže viac papať. Inak to proste nejde.

Strana
z2