icon

Vitamín D na celý rok zdarma

monika_d
11. feb 2021

Ahojte. Aj vám prišla do schránky ponuka s vit.D na cely rok zdarma? Za poštovné 1,95€

Skúšali ste to niekto? Nie je to nejaký podvod zas?

Vitamín D na celý rok zdarma
jankadrevenakova
3. mar 2021

@michaela1404 konečne niekto čo číta obch podmienky

jadama_1405
3. mar 2021

Žiadny produkt, ktorý ste niekedy dostali domou zadarmo nikdy nebol zadarmo. Zaplatil ho za Vás niekto iný. Cena všetkých uvítacích balíčkov, ktoré rôzne spoločnosti dávajú do ponuky zákazníkom je už dááááááávno zarátaná do ceny iných produktov, ktoré si zákazníci bežne kupujú. Je to len marketingový ťah, ako si získať nových zákazníkov. Nejde o žiadne nekalé obchodovanie. Jednoducho tých produktov a spoločnosti s rôznymi tovarmi a službami je už extrémne veľa a každý sa snaží presadiť ten svoj produkt a svoju spoločnosť. Využívajú rôzne stratégie. Presne ako v bankách. Ak ste nový klient alebo študent, alebo dôchodca, dajú Vám účet zadarmo. V skutočnosti nie je zadarmo. Poplatky za vedenie Vášho účtu platia klienti, ktorí majú spoplatnené vedenie účtov, resp. sú skryté v iných poplatkoch, s ktorými sa v bankách stretávame. Z poplatkov a úrokov banky žijú. Verte mi, zadarmo Vám nikto nič nedá.. 😉 A čo sa týka kvality samotného výrobku, je to presne ako v bežných obchodoch. Tak ako nájdete v obchode kvalitu, tak nájdete aj "shit". Myslím si, že v prípade tohto konkrétneho produktu ide o perfektný marketingový ťah. Vyťažili z aktuálnej situácie, z koronakrízy. Predstavte si, že si 100 000 ľudí na Slovensku objedná vitamín D zadarmo. A z tých 100 000 ľudí si 1000 ľudí bude aj naďalej objednávať ďalšie produkty, lebo ich osloví ich ponuka. Pre danú spoločnosť to znamená 1000 nových zákazníkov vďaka kampani: vitamín D zadarmo. O tom je biznis... 🙂

vierkainka
3. mar 2021

Ahojte baby,nestíham čítať všetky komentáre,prosím vás poraďte mi ak viete,prosím pomôžte ako sa toho zbaviť.Nasa babka naletela na túto reklamu,prišiel jej domov ten balíček toho D vitamínu a k tomu sek na na 1,95 € no tam budú ďalej posielať produkty či čo..Ja jej chcem zaplatiť ten sek a zároveň hneď aj tam zajtra volať a ešte to poistiť tým,že im tam napíšem poštou žiadosť o zrušenie zasielania ďalších produktov a chcem to poslat doporučene,nech nám doklad.co poviete?alebo čo mi poradíte?Ja už som z tej našej babky zúfalá dakedy..🙄na každú hlúposť skočí..🙄Ďakujem za rady

rawmamka
3. mar 2021

@vierkainka Ahoj, v prvom rade vyplať čo najskôr šek a napíš aspoň email, (znenie zhruba
"Dobrý deň,
uplatňujem si právo odstúpiť od zmluvy, ktorá vznikla objednaním tovaru z webu "www.vitasolaris.sk", v lehote 14 dni bez udania dôvodov.
Meno : ...........
Adresa : ..........
Dátum vytvorenia objednávky : ...........
ID objednávky: ............
Číslo a názov produktu: 380 - VitaSolaris - ročná zásoba

Zároveň si neželám žiadne ďalšie produkty ani objednávky. Žiadam vás taktiež o vymazanie mojich osobných údajov z databázy."

alebo niečo takéto

"Dobrý deň,
dňa [dátum nákupu]___________________ som od Vašej spoločnosti NaturaMed Pharmaceuticals zakúpil/a produkt [názov produktu]______________________________. Týmto využívam svoje právo a odstupujem od zmluvy v súlade s ustanovením § 7 zákona č. 102/2014 Z. z. a žiadam vás o ukončenie vernostného programu."

To sú spôsoby akými to riešili ľudia tu na MK v rôznych skupinách.
Ak chceš, pošli to pre istotu aj doporučene poštou. Mala by si to stihnúť do 14 dní od uzavretia objednávky.

vierkainka
3. mar 2021

@rawmamka ďakujem ❤️❤️

rawmamka
3. mar 2021

@vierkainka Rado sa stalo 🙂.

biggi014
3. mar 2021

@vierkainka keď zaplatíš sek na 1.95 tak už viac posielať nič nebudú, budú otravovať telefonicky a ponúkať tie svoje Omega3. Keď pošleš hento čo ti radi pani nadomnou tak to znie že nechceš ani ten vitamín D, v takom prípade neplat sek a pošli ho naspäť, babka uzavrela zmluvu na vitaminD za 1.95

rawmamka
4. mar 2021

@biggi014 Ak pani preberie balík, tak ten šek zaplatiť musí, inak nabiehajú upomienky a penále - @vierkainka píše - citujem "prišiel jej domov ten balíček toho D vitamínu a k tomu sek na na 1,95 " , takže babka má už nielen balíček, ale aj šek a ten vyplatiť treba. Zároveň čo najskôr napísať email + pre pokoj v duši to isté aj papierovo doporučene poštou na ich adresu, samozrejme nezabudnúť ich dôrazne požiadať o vymazanie z databázy a vernostného programu. Babka uzavretím objednávky na vit.D3 súhlasila s vernostným programom (to je to donekonečna posielanie, ponúkanie rôznych produktov), treba si prečítať komplet ich obchodné podmienky, nielen tie v skrátenej podobe v rámci ich marketingovej stratégie, ktoré sú pod objednávkou.

yasmeena
4. mar 2021

trochu som prekvapena vasimi reakciami...ja som mala od nich uz pred mnohymi rokmi omega,ked som ich uz nechcela dostavat,jednoducho som im to oznamila,zrusilo sa to a nebol problem...ak ste teraz kupili vitamin d len za postovne,nemate ziadnu povinnost od nich cokolvek ine kupovat,je zbytocne strasit babku...a ak nechcete dostavat dalsie ponuky staci im to len oznamit...tuto firmu navyse propaguju aj zuzana vackova,herecka a z v cechach napr honza musil,moderator..takze toto nie je tak pochybna firma ako som si tu precitala tieto komentare...vitamin d zadarmo nie podvod,ale len marketingovy tah,ako tu niekto spominal,pre tuto firmu druh reklamy....navyse vitamin d nie je drahy,takze sa im to oplati...zas nepanikarte 🙂 ...ja mam omegu od nich aj teraz a nikto ma nebombarduje ponukami....

rawmamka
4. mar 2021

Áno, je to marketingová stratégia, pre niektorých ľudí však minimálne obťažujúca a tí si pýtali radu ako z toho kola von. Ak je niekto spokojný, tak ok, nech naďalej reaguje na ponuky. Je veľa ľudí nespokojných a tí sa radia na rôznych fórach napr. https://hoax.sk/cislo-0483238016-naturamed-vraj... https://www.porada.sk/t119986-zavaznost-nepodpi... a veľa iných, kto chce vie si dohľadať.

enusamt
4. mar 2021

Ak je to od naturamed, tak v pohode. Brala som od nich rok rybi olej a potom som to bez problemov zrusila.. Svokra asi aj 5 rokov od nich kupuje.. Sice potom skusali volat, ci som si to nerozmyslela, ale pochopili potom...
Akurat to, ze posledne roky akosi dost rozsirili svoj "zaruceny" sortiment

jana_eyre_2
4. mar 2021

Zadarmo je tak akurát 🌞 😅

rawmamka
4. mar 2021

@enusamt Ak sa smiem spýtať, aký bol potom tvoj dôvod, že si prestala od nich nakupovať ich výrobky ? Boli už priveľmi otravní alebo nejaký iný dôvod ? Lebo mne osobne nevyhovuje zloženie ich výrobkov (aspoň teda ten vit.D3 by som nebrala ani zadarmo, čo tu niekto hodil prefotený obal) a tiež by som nechcela byť obťažovaná či už poštou, či telefonicky ich "super ponukami".

biggi014
4. mar 2021

@rawmamka prečo? má podobné zloženie ako od Jamiesona, aj to je šmejd podla teba?

enusamt
4. mar 2021

@rawmamka zacala som ho brat na svokrino odporucanie.. Aspon som to mala ako doplnok vitaminov pred snazenim a pocas tehotenstva..
Zrusila som to preto, lebo som vobec nemala pocit prospesnosti.. Nebadala som ucinky..

Nie, neboli otravni.. Kazdy mesiac posielali sek a akurat ku koncu volali, ci budem pokracovat dalej a ci nemam zaujem o dalsie ich doplnky..
Otravnejsi boli potom, ked dufali, ze si to rozmyslim.. Ale po 2 telefonatoch pochopili 🙂

rawmamka
5. mar 2021

@enusamt Ďakujem za odpoveď 🙂, aj som si myslela, že tak nejako to bude.

rawmamka
5. mar 2021

@biggi014 Podobné nie je rovnaké a ten od Jamiesona tiež nie je zložením práve to pravé orechové, čo telo efektívne využije. V tomto čo užívaš je viac chemických zložiek ako vitamínu D3, navyše uvádzané množstvo syntetického vit.D3 je v tejto covid dobe sakra málo ako prevencia na dennej báze. Hľadaj niečo v oleji vo vegánskej (alebo aj živočíšnej, ak nie si vegetariánka/vegánka) želatínovej/kolagénovej tobolke, kde bude najmä vit.D3 v prirodzenej podobe (nie synteticky vyrobený). Takých výrobkov je viac na našom trhu. Ak sú to tabletky, čo užívaš, zapíjaš/zajedáš to niečím s obsahom tuku (s mliekom, jogurtom, kefírom, s maslovým chlebíkom,..) ? Pridávaš k tomu kvalitný vit. K2 a horčík ? Ak nie, tak to užívaš úplne zbytočne.

biggi014
5. mar 2021

@rawmamka užívame vitamín D po obede,tam je tukov dosť a jasné že november až február sme si dávali 2 tisícku, teraz od marca pokiaľ bolo slnko a my na obed vonku tak stačí aj toto. Stravu mám pestrú tak vitamíny a minerály do seba umelé okrem Déčka pchať nebudem. Deckam zas kupujem tie rybycky od dr.max 400, to im stačí. Každý ako uzná za vhodné.

rawmamka
5. mar 2021

@biggi014 Presne, každý nech sa zariadi podľa svojho uváženia.

pipistrel13
5. mar 2021

@monika_d https://www.cas.sk/clanok/1090234/slovaci-nasli...
https://www.zdravie.sk/clanok/58624/gigant-v-pr...

ja neviem teda aj mne pride zvlastne slovicko zadarmo,ale tieto clanky som nasla,tak mozno je to naozaj zadarmo🙂

rawmamka
5. mar 2021

@pipistrel13 To sú propagačné články, napr. v Novom čase si všimni hore označenie PR články červenou farbou hneď vedľa dátumu, nad nadpisom - to je platená inzercia 🙂 . Obchodná stratégia a lá šmejdi.
Druhý článok - dole pod článkom si všimni autora - PRime Time sr.o.
Celé je to šikovne vymyslené PR pre danú firmu a majú ešte kopec ďalších "vychytávok" pre naivnejších ľudí.

yasmeena
5. mar 2021

@rawmamka nejako velmi osobne to prezivas,ako som si vsimla 😲..este raz,aj vzhladom k tomu s kym spolupracuju,aj moje osobne skusenosti,pochybujem,ze ide o smejdov,a to nemam najmensi zaujem ich obahojavat,ale tento hejt je nejak prehnany..zbytocne si tu pani,co si jej babka objednala,vystrasila...navyse,s tvojim nazorom sa postav pred kazdu lekaren a pozaduj,nech nepredavaju ziadne vitaminy ani doplnky...a tvoja raw strava urcite tiez nie je plnohodnotna,lebo v dnesnej dobe ani potraviny,hoci su oznacene bio eko raw a neviemco,ani zdaleka nemaju take hodnoty zdraviu prospesnych latok,ako v minulosti-tiez never vsetkemu 😉...takze trosku sa skludni...kto chce,si vitamon d alebo cokolvek ine objedna,od hocikoho,kto nie.neobjedna....im sa to v tej firme ,este raz,oplati,dat to len za postovne,lebo teraz kazdy zhana zakaznikov ako sa da....takze ak si len male percento objedna od nich aj cokolvek ine,tak sa im to oplati-ale to nie je ziadna nekala taktika...nieco ako kup viac,zaplatis menej,v kazdom druhom eshope 🙂 ...a z eshopov ti tiez chodia sms alebo maily o zvyhodnenych ponukach,ci akciach 😉

rawmamka
5. mar 2021

@yasmeena Ahoj, reagujem na témy, ktoré ma zaujímajú, každý nech si urobí svoj názor a nech sa rozhodne tak ako uzná za vhodné. O strave s tebou nejdem viesť debaty, lebo by to zabralo veľa času a už táto téma mi ho zabrala dosť, viacej ako by som si na začiatku pomyslela a ak som niekomu pomohla pri rozhodovaní, som veľmi rada. Ide víkend, tak všetkým diskutujúcim veľa pekných chvíľ s rodinou v reálnom svete 😉.

pipistrel13
6. mar 2021

@rawmamka aha,budem vediet
ja toto vobec nesledujem a ani neobjednavam take veci,len som nasla tie clanky tak som pozdielala ..

rawmamka
8. mar 2021

@pipistrel13 Ahoj, to je v pohode, rozumiem. Veľa ľudí však v dnešnej dobe uverí čomukoľvek manipulatívnemu, je im jedno aký je ten zdroj dôveryhodný a či sa nejedná len o platenú reklamu, ktorá sa tvári ako článok alebo rozhovor. Malo by to byť označené, že sa jedná o reklamu/inzerciu, ale väčšinou je to tak drobným písmom alebo na nenápadnom mieste, že ľudia to ľahko prehliadnu. Celkovo chýba kritické myslenie a preto sa tak ľahko šíria napr. hoaxy alebo na sociálnych sieťach prapodivné súťaže.....

pipistrel13
8. mar 2021

@rawmamka to ano,ja myslim,ze nepatrim k tym,co veria takym veciam aj ked si precitaju clanok o tom...ale o tom ze su to platene reklamy/inzercie som nevedela,mam sa este co ucit,vidim,ze mam vela nedostatkov😅

rawmamka
8. mar 2021

@pipistrel13 Samozrejme, je lepšie učiť sa z cudzích chýb. A nedostatky sa buď dajú odstrániť alebo sa s nimi treba naučiť žiť, "jak je komu libo" 😉.

mamalaskam
8. mar 2021

Baby prosím Vás keď ste odoslali objednávku, prišiel Vám aj potvrdzujúci mail? S číslom objednávky a tak? Ja som mala asi zatemnenie mozgu a objednala to, no žiadny mail neprišiel, ani vitamíny do schránky. Len začali chodiť maily nech kúpim omegu za zvýhodnenú cenu. Z mailov som sa už odhlásila. No chcem zrušiť aj ten vitamín nech to neposielajú vôbec keď doteraz neposlali. Už je to tri týždne a teda potom čo som si tu prečítala už to ani nechcem

zooeynka
8. mar 2021

@mamalaskam netreba stresovat. Ani mne este neprisli, v lete ich brat nebudem, odlozim na jesen. Je to super cena, lepsie nekupis. Nikto ta nebude u nich nutit nakupovat, bud kludna. Ak nahodou zavolaju s nejakou ponukou tak pekne odmietnes a ich cislo bloknes a vybavene.

biggi014
9. mar 2021

Pre info koho to zaujíma, teraz mi aj došlo potvrdenie poštou že kedy prijali platbu, samozrejme mi opať ponúkajú omega za super ročnú cenu a zlavu 50percent a blablabla, je tam aj návratná obálka:slight_smile deti sa potešili že zas majú papiere na kreslenie, môžu posielať aj každý týždeň😂