icon

Vitamíny na úzkosť a depresiu

22. sep 2025

Máte niekto skúsenosti s vitamínmi na úzkosť/depresiu z lekárne? AD neberiem. Ďakujem za rady. Máte skúsenosť s Depress Lavekan alebo iné? Len prosím nie veľmi drahé kvôli zdravotným problémom som nezamestnaná ďakujem😞😞

Strana
z4
vakatko
24. sep 2025
@anonym_autor

@vakatko Ďakujem, písali mi tu že mi nič na svete nepomôže len antidepresíva a terapie🫣

@anonym_autor niekedy sú AD potrebné, kým si upravíš stravu a telo začne dostávať potrebné živiny, pozitívne nadstavíš myslenie, začneš sa hýbať (dlhšia rýchla chôdza, turistika...) .... uvidíš ako sa budeš cítiť, ale zmena stravy a výživa tela je základ pre psychickú pohodu.

klotildabazarik
24. sep 2025

@anonym_autor
@anonym_autor depres uplna blbosť, chod psychiater lieky co ti mozno da budu s minimálnym doplatkom, nie kupovať si kktiny typu depres v lekarni, skor sa zaneram na vitamíny v strave, cvičenie

babejka1
24. sep 2025
@anonym_autor

@lili246 a to mi predpise obvodna? a neviete kolko sa doplaca?

@anonym_autor nie veľa do 3€

babejka1
24. sep 2025

@anonym_autor odporúčam magnosolv na predpis za pár eur 2,3€

babejka1
24. sep 2025

@anonym_autor nič vám netreba žiadne drahé bludy, mne keď je zle idem si zabehať alebo fyzicky robiť, robiť všetko to čo vás baví,nenamyslat si hlavne, ísť medzi ľudí,tešiť sa zo všetkého,smiať sa, nájsť si hlavne prácu aj dve a nebudete mať čas na vymýšľanie a rozmýšľanie že vám niečo je,aspoň moja skúsenosť

autor
24. sep 2025
@babejka1

@anonym_autor odporúčam magnosolv na predpis za pár eur 2,3€

@babejka1 Ano ten si dám predpísať len obvodná ma 2 tyzdne dovolenku a tá čo zastupuje nezdviha telefon😔

babejka1
24. sep 2025
@anonym_autor

@babejka1 Ano ten si dám predpísať len obvodná ma 2 tyzdne dovolenku a tá čo zastupuje nezdviha telefon😔

@anonym_autor treba ísť osobne nie po telefone

michaela404
22. okt 2025
@mimixxxx

Kvalitné probiotika dlhodobo + vitamin D a omega kyseliny.

@mimixxxx mozem sa spýtať toto vám pomohlo

nurse0
22. okt 2025

@anonym_autor magnosolv je doplatok 4,35€ a časté užívanie Magnosolvu spôsobuje obličkové kamene

autor
22. okt 2025
@michaela404

@mimixxxx mozem sa spýtať toto vám pomohlo

@michaela404 Ja to uživam každy deň 1x probiotiká, 2x omega, C,B6 a je mi lepšie, a mam aj ten magnosolv na predpis

autor
22. okt 2025
@nurse0

@anonym_autor magnosolv je doplatok 4,35€ a časté užívanie Magnosolvu spôsobuje obličkové kamene

@nurse0 Časte znamená čo? 2 balenia keď využivam sa mi dufam nič nestane

denithestrange1993
23. okt 2025

@anonym_autor odporucam fakt najst si pracu aj ked len na polovicny,nieco co budes zvladat a co ti nebude vyslovene vadit. Urcite zajst za obvodnou,ta ťa posle za psychiatrom alebo nieco kratkodobe predpise,skus sa spytat na moznost dochadzania k psychologovi a financovania cez zdravotne poistenie. Kym si nezamestnana nezabudaj chodit na urad prace,aby ti zas nevznikali dlhy na zdravotke. Frajer,kamosky a zmysel zivota pride postupne,teraz musis riesit akutne seba. Rodic by ta nevedel zobrat k sebe? Ved ide o stav nudze. A posledne co potrebujes je lutost,ono vela ludi prechadza depresiami,uzkostami to ti hovorim z vlastnej skusenosti,dolezite je vsak mat pracu,prijem a napln dna. Zdravotne problemy velmi uzko suvisia so psychickym stavom, garantujem ti ze ked sa psychicky pozbierat mnohe zdravitne problemy sa eliminuju. Drzim palce,kludne mi napis ak chces pokecat 😉

michaela404
23. okt 2025
@anonym_autor

@michaela404 Ja to uživam každy deň 1x probiotiká, 2x omega, C,B6 a je mi lepšie, a mam aj ten magnosolv na predpis

@anonym_autor čiže omega 2 krát aj c 2krat a akú značku beriete

autor
23. okt 2025
@michaela404

@anonym_autor čiže omega 2 krát aj c 2krat a akú značku beriete

@michaela404 Ja to beriem ako je napisane na obale, omega 2x denne, magnezium 2x denne, C 1000 1x denne. A normalne z lekarne

autor
23. okt 2025
@denithestrange1993

@anonym_autor odporucam fakt najst si pracu aj ked len na polovicny,nieco co budes zvladat a co ti nebude vyslovene vadit. Urcite zajst za obvodnou,ta ťa posle za psychiatrom alebo nieco kratkodobe predpise,skus sa spytat na moznost dochadzania k psychologovi a financovania cez zdravotne poistenie. Kym si nezamestnana nezabudaj chodit na urad prace,aby ti zas nevznikali dlhy na zdravotke. Frajer,kamosky a zmysel zivota pride postupne,teraz musis riesit akutne seba. Rodic by ta nevedel zobrat k sebe? Ved ide o stav nudze. A posledne co potrebujes je lutost,ono vela ludi prechadza depresiami,uzkostami to ti hovorim z vlastnej skusenosti,dolezite je vsak mat pracu,prijem a napln dna. Zdravotne problemy velmi uzko suvisia so psychickym stavom, garantujem ti ze ked sa psychicky pozbierat mnohe zdravitne problemy sa eliminuju. Drzim palce,kludne mi napis ak chces pokecat 😉

@denithestrange1993 Na urade prace som aj tam chodim, k psychiatrovi idem cakala som 4mesiace na termin. A naplň dňa mám aj keď som nezamestnaná, sama si varím, periem, vysavam robim nakupy, 3x denne prechadzka so psom atd, teraz chodim aj na sedenia na urad kazdy tyzden

nurse0
23. okt 2025
@anonym_autor

@nurse0 Časte znamená čo? 2 balenia keď využivam sa mi dufam nič nestane

@anonym_autor no časté sa myslí že dennodenne užívanie. Ak potrebujete magnézium tak potom lepšie na dlhodobejšie užívanie je magnerot

Strana
z4