icon

Vracanie a horúčky v okolí: Čo tomu predchádza?

17. feb 2024

Ahojte, aj vy ste spozorovali, že všetci v okolí zvracajú a majú teploty? Aspoň v mojej blízkosti je to všade, sama som to mala a zázračne to samé prešlo po 2 dňoch. Nestretli ste sa s tým? Na mňa to nepôsobí ako klasická žalúdočná chrípka,mne osobne bolo hrozne zle a zvracala som minimálne

kikavadi
17. feb 2024

V mojom okolí nie zvracanie, ale vysoké horúčky aj 7-10 dní. Dospelí aj deti.

autor
17. feb 2024

@kikavadi Zvláštne, lebo je to všade a nikto o tom nehovorí, ani to neliečia

bublinka1426
17. feb 2024

mali sme, jeden den vracanie, druhy den horucky, 3-4den sopel, kasel, potom nic,.

dollyzv
17. feb 2024

U mňa v okolí mal skoro každý tento týždeň minimálne pár dni migrény a bolesti hlavy ,na ktoré poriadne nezaberali žiadne tabletky 🤔🤔 ako prišlo tak odišlo...

nikpa
17. feb 2024

Nie, nespozorovala som to okolo seba ale počula som a čítala, že také niečo sa teraz šíri.

babulkomale
17. feb 2024

U nás "všade" som to nezachytila. Ani vo veľkom kolektíve v práci.

majlo1234
17. feb 2024

U nas je to vsade. Ale co by si o tom chcela rozpravat, je februar, chripkova sezona v plnom prude

tina5959
17. feb 2024

A čo Ti bolo? Píšeš,že hrozne zle. No ja som tiež niečo mala. Neskutočne zavraty pol dňa a potom som zvracala. Na druhý deň bolo lepšie. Žalúdočné problémy pritom žiadne. Neviem čo to bolo. Ale brutálne závraty. Bez teploty.

tinka_1807
19. feb 2024

Veď črevná chrípka ... To nie je nič nové. Ako to chces liečiť? Proste to treba vylezať, dopĺňať tekutiny, vitamíny a ak to za pár dní prejde, tak super. Horšie je, ak to trvá týždeň a nastane hydratácia organizmu, vtedy to riešia ... Prípadne CRP vyššie. Ale dovtedy jednoducho vylezat 2-3 dní a hotovo.