Vrásky pod očami
Poraďte,som na materskej malý v noci nechce spať každé 2 hodiny kojim a to ma cez, rok a urobili sa mi hrozne vrásky pod očami 😮akožeam už po 36 ale to sa už nič s tým nedá či? Botox sa t.dava či kyselina hyalurónová?
@xili99 Vies co, ja si myslim, ze pre mnohe hra napriklad velku rolu cena. A nie su ochotne alebo si jednoducho nemozu dovolit zaplatit, tak ako treba zaplatit odbornu pracu. A potom to tak samozrejme aj vyzera. Tiez by som sa ale nezverila takto do ruk hocikomu veru, radsej si nasetrim alebo zvazim, co absolvujem, ale nech to stoji za to.
@ninapat Možno len z toho, že som nejak presne nevedela, čo ma bude čakať. Akože počula som, čítala som si o tom veľa, ale tak je to predsa len iné, keď to zažiješ na vlastnej koži, než keď ti ľudia o tom hovoria. Ale tak bolo to presne tak, ako hovorili, to je také vtipné na tom, že ani som tomu nechcela veriť, že to nič nie je a ozaj to tak bolo 😀
@klaudscha11 Myslím, že je to tak vo veľa prípadoch, ale zase niet sa čo čudovať, keď v dnešnej dobe si za všetko musíš zaplatiť.
@slavkadud S tymto uplne suhlasim. Niekto si povie, ze to nic nie je, ale ono aj tie kliniky to uz flakaju niektore, takze lepsie je sa vopred aj informovat, pozriet nejake ohlasy a podobne. Vcera alebo predvcerom tu tiez jedna baba riesila pery, Ze nie su take, ako mali byt a klinika nula bodov, ako sa zachovala.
@ninapat Nie raz som sa s tym tiez stretla. To nie je ale ziadna novinka. To su proste fakty. Ked to niekto aj studuje a vzdelava sa v takej oblasti, tak jasne, ze bude lepsie vediet ako niekto, kto si len spravi nejaky rychlokurz, aby si mohol zaradit dalsiu sluzbu do ponuky.
@klaudscha11 Presne viem, na čo teraz narážaš a súhlasím s tebou. Keď už sa niekomu máš zveriť do rúk a je jedno, či ide o operáciu kolena, skrášľovací zákrok alebo ostrihanie ofiny, tak chceš mať istotu, že keď budeš odtiaľ odchádzať, tak to bude všetko ok a tak, ako má byť.
@slavkadud Veď to áno, ono nestoja tieto zákroky a ošetrenia pár eur, zvlášť, keď treba ísť na to opakovane. Ale tak proste s tým sa počíta. A pokiaľ ale človek vie, že mu to pomôže, ako či už fyzicky alebo psychicky, tak je to podľa mňa dobré absolvovať, len treba vedieť, kde sa oplatí investovať do seba 🙂
@xili99 Tak ale zase z nejakeho dovodu je potrebne to opakovat. Ak mas ist len raz, tak to ani nemusis, pokial niektore osetrenia toho vyzaduju viacej. Ale poviem ti, ze sme nedavno pozerali s kolegynou cennik kliniky a napriklad pri laserovej epilacii boli take ceny, ze ma prekvapili, cakala som vyssie.
@wokokoza Tak operaciu kolena a strihanie ofiny by som asi nedala spolocne do jednej kategorie, ale chapem, ako si to myslela 😀
@klaudscha11 Však to nebolo myslené úplne doslovne 😀 Ale tak to boli len také príklady. Vieš, ako som to myslela, chápeme sa a to je hlavné. Proste išlo o to, aby to bolo tak, že sa zveríš nejakému odborníkovi.
@wokokoza Ved ja som to tak aj pochopila, len mi to prislo vtipne, ze ake priklady si zvolila, ze uplne nie ine :D Ale tak ano, na tej klinike je to take ine, v tom zmysle, ze lepsie a odbornejsie. Clovek ma taku istotu.
@slavkadud Neviem prečo si ľudia myslia, že je to neviem aká drahá záležitosť. Tak isto je to drahšie, keď si porovnáš, koľko stoja žiletky, hej, ale tak zase na druhej strane je to asi blbosť porovnávať, lebo to má úplne iný efekt. Po holení ti nožky nevydržia dlhodobo hladké všakže.
@ninapat To je asi pri vsetkom tak, nie? Malo co je take, ze jednorazove a aj tak ked chces aby bol ten vysledok lepsi, tak sa odporuca vsetko absolvovat viakrat.
@xili99 Haha no tiez si myslim, ze su to odlisne zalezitosti, ze cenovo je to neporovnatelne, ale rovnako asi aj to, aky vysledok ktora "procedura" prinasa.
@klaudscha11 Tak pardon 😀 To bolo proste prvé, čo mi napadlo, tak to som napísala. Prsty boli rýchlejšie ako myšlienky. Ale veď vieš, ako som to myslela.
@wokokoza Ale hej jasne, len mi to nedalo. Pardon 😀 Dolezite je to, ze vsetky taketo neduhy, alebo teda take tie nedokonalosti , co my povazujeme za nedokonalosti, tak ze sa to da nejako riesit 🙂
@klaudscha11 To je inak fakt, ono možno niektoré tie veci riešime až že moc, že to preháňame, že okolie to možno vníma úplne inak. Ale tak dôležité je to, aby sa človek páčil sám sebe a tým pádom sa aj dobre cítil 🙂

@wokokoza No inak to mám niekedy pocit, keď vidím niektoré tie ženy, že im ide vyslovene o to, aby to bolo na nich vidno, že nejaký zákrok podstúpili. Alebo ozaj idú k nejakej "odborníčke", potom to tak aj vyzerá.