Vrásky v 25 rokoch
Ahojte, potrebovala by som poradiť. V poslednom roku sa mi urobili fakt dosť hlboké vrásky na čele aj v okolí očí. Mám len 25, ale veľmi suchú pokožku. Na čele mám dve čiarky ktoré sú dosť viditeľné a okolo očí tiež. Poznáte nejaký fakt dobrý krém, ktorým by sa to dalo ešte upraviť? Na botox fakt nechcem ísť :D
@deti95060810 nič v zlom ale pobavila si ma riadne že po 25-ke začína vidieť starnutie na pleti ja len toľko že s tým zasadne nesúhlasím česť výnimkám ak má niekto ozaj takú genetiku vo vienku starnutie viditeľne začína oveľa neskôr 25-ky veď to sú mladé kocky
Ja používam Mary Kay a je to top. Mala som veľmi suchú pleť, až atopicku. . citlivú tak, že mi ami hociaky krém od kožnej nesadol. A teraz? Paráda. Ak chceš vedieť viac, napíš mi rp
Inak ak si dáš pichnúť kys.hylauronovú, ke to len dočasné a nerieši to spomalenie starnutoa pleti.
@novana staci mat zdravy sedliacky rozum, a obzret sa spät do prirody alebo domacich babickinych receptov 😊😊 my sme takí bylinkoví, mastickoví doma. ziadne vyplody reklam u nas nehrozia (duplom ked na svk sa vozi odpad svetovej produkcie drogistickeho a vlastneho kazdeho druhu tovaru)
@novana áno, tvrdim, hoci som neasistovala. áno, opakovať netreba, je to čisto na klientke, či si dá botox pichat každé 3 mesiace, alebo si ho dá pichnúť raz za život. Účinok sa totiž pominie a po botoxe ani chýru ani slychu. Kyselina je zosietovane a nezosietovana. Napr v okolí očí sa pichá úplne iný typ ako do pier. Ta, co je určená do vrások okolo očí, by v perach mohla vytvárať nepekne hrudky. Chcela som v dobrom poradiť, zapojila si sa, hoci s Tebou sa nikto nebavil... Ok, zrejme máš dlhý večer. Tak si ho ešte dobre uži v spoločnosti modrého koníka! 🙋🙋
@keksik83, odborníka, ktorý injekčne aplikuje nezosieťovanú KH na vyplnenie vrások nepoznám, ani som o takom nepočula. "Tvoj" vypĺňa vrásky nezosieťovanou? Naozaj som napísala, že nezosieťovaná neexistuje? Podľa mňa som písala, že na problém, ktorý riešime, sa pichá len zosieťovaná. Ak mám dobré informácie, tak nezosieťovaná sa používa npr. na oživenie pleti mikroihličkovú metódou a pod. Predpokladám, že čím viac zosieťovaná, tým kvalitnejšia. Alebo sa mýlim?
Keď niekomu vadí vráska, jednorazovým pichnutím botoxu to naozaj doživotne nevyrieši, čiže si musí dať pichať opakovane. A do akej diskusie sa zapojím, nechaj na mňa. 🙂 Sme na verejnom fóre. 😉
@janulka1802 od cca 24 rokov organizmus zaniká, dovtedy sa vyvíja a keďže ľudské telo nefunguje bez zmien, tak dovtedy ide sinusoida hore a potom dole. Len to tempo a prejavy sú veľmi individuálne.
@belasy_motylik to mi je jasné len sa mi to zdá prehnané v 25-ke hovoriť o starnutí to slovné spojenie je také príliš pre mňa
dakujem vsetkym za odporucania, zatial skusim naozaj tie masaze, kolagen a popripade prirodne oleje a uvidime za rok - dva ci sa predsa len na ten botox nenecham ukecat 🙂 ono tie vrasky vidim v podstate len ja, tak mi to aspon tvrdi manzel aj mama 😅 najviac ma trapia vrasky okolo oci, pri kazdom usmeve aj na fotkach si pridem hrozne unavena a stara. Je to urcite tym, ze mam extremne suchu pokozku a tiez malo pijem, to je pre plet asi najhorsie 🙈 takze idem sa hlavne venovat sebe, a dufam ze budem starnut uz len do krasy :D
tiež si myslím, že to nie je take strašné. SKus to zatial riešit nejakym kvalitnejším kremom na vrasky a pletovou maskou.
Ked sa clovek vela usmieva tak sa vrasky ukazu rychlejsie.aj okolo oci.ja som sa po dlhsej dobe zadivalA Na vrasky a teda sa mi predlzili riadne okolo ust.tak cvicim nafuknem sa ako balon a vyrovnam vrasky.treba kuknut na nete tvarovu gymnastiku.je to lepsie ako pchat do seba tieto blbosti co aj tak vydrzi chvilu a aby sa to potom este nezhorsilo.
skus na sa teraz chystam kupit masažny pristroj, ktory plet nielen vyčisti, ale aj zmierni vrasky. Nechceš skusit ist touto cestou?
tiez uzivam kolagen a mozem povedat ze to pomaha plet je taka rozziarenejsia, treba skusit viac znaciek ja som ostala u amitamin® Collagen System je vo forme prasku primiesam ho do tekutin
@maruska3210 tých možností kolagénu je dnes už veľmi veľa a podľa mňa je to úplne jedno aký si kúpime 🙂
@maminuska a kdet si bola a koľko ťa to vyšlo?
@kvetinka75 Dermapoint ZA 120 EUR.

@keksik83 pichali mi kyselinuH. Pekne mi vyplnila vrásku u kútika .