Vráti sa covid po skončení vojny?
Ahojte myslíte že bude ešte pandémia ? Taká že budeme musieť byť zas doma ? Testy, očkovania, izolácie atď ?
Čo si myslíte o tom že hneď ako začala vojna na Ukrajine tak čo ide skončil a že keď skončí vojna, začne opäť covid ?
@anna777115 podľa mňa nemyslela covid ale ci príde nejaká ďalšia pliaga a bude z nej pandémia,
ja si myslim ze hej, ved kukni do histórie takže o pár desiatok rokov možno zas čosi bude 🤷♀️
vtáčia chrípka
Kiež by, prosila by som si ešte jeden lockdown a kľudne aj mesiac-dva povinne ležať doma, alebo aj tri keby sa dalo.
Urcite budu este pandemie, doteraz ich v dejinach ludstva bolo celkom vela. Covidova uz nie, ten virus stratil svoju silu. Co sa tyka tvojej otazky na suvislost vojny s covidom...ked zacala vojna na Ukrajine, svetom sa sirila uz oslabena mutacia omikron, pocty ludi na plucnych ventilaciach razantne klesli, tak tie lockdowny a ine obmedzenia uz neboli potrebne. Aj ked ten omikron teda napachal skody na niektorych ludoch...rozne autoimunitne ochorenia, napr. suseda vo veku 20 rokov ma cosi co jej atakuje daco na tvorbu krvnych dosticiek (nazov choroby som zabudla, prilis komplikovany na zapamatanie si), zacalo jej to po prekonani covidu. Alebo v nemocnici som stretla hned dvoch ludi, mlada zena, ktora skoncila na rolatore a jeden pan v strednom veku, ten namiesto rolatora pouzival velky kufor. A kopec ludi s chronickym unavovym syndromom, ktorych ten covid vyradil z pracovneho zivota.