Všetko po laparoskopii vaječníka
Ahojte. Chcem sa poradiť. Som po operácii ,laparoskopicky mi odstránili cystu na vaječníku ( nechal mi tam lekár obal, pretože cysta bola úplne prisatá na vaječník a vaječník mi odstrániť nechcel) a ďalej mi diagnostikovali endometriózu v celej malej panve. Menzes som už dostala, bol bez problémov, bola síce slabšia a kratšia ale bola.
Začala som pociťovať k večeru také slabé pichanie v pravo v podbrušku tam kde som vlastne mala aj tú cystu. Trávenie mám v norme,stolicu mám pravidelnú aj 3x do dňa, vetry podľa jedla. Užívam 2x do dňa zelený jačmeň z listov, kvôli vláknine takže preto som si zvolila túto formu jačmeňa. Vody vypijem okolo 2,5 až 3,5 litra denne vačšinou Lucku zásaditú alebo čistú. S močením problémy nemám, jedine po styku sa mi ťažšie močí.
Preto sa chcem poradiť ako dlho po operácii ste ešte pociťovali ťažkosti a aké poprípade čo vám pomáhalo. ˇMňa operovali 11.4.2013 a červená mrška prišla 13.5.
Ďakujem 😎 😎 😎 😎
@mimuliatko13 Ahoj ja som prezivala to iste a.moja cysta uz mala 13cm nakoniec a operavia prisla akutne pre neskutocne bolesti a prisla som aj o vajecnik...viem ze clovek sa boji nevie co ho caka ale nestresuj nieje to vobec take hrozne...budu ta operovat laparoskopicky?ak ano to sa das dokopy raz dva je to setrnejsie pre telo ale nieje to hrozna operacia so vsetkym trva do hodinky.. 🙂 a uspatia sa neboj ani nebudes vediet a ako a uz budes hore 😉 mna teraz pred tyzdnom operovali druhy krat a preslo 7 dni a som uz v poriadku uz na druhy den som chodila musis sa potom viac setrit ale clovek funguje normalne 🙂 hlavne sa nestresuj aj kvoli narkoze aby sa ti tlak nezvysil...je to naozaj taka rychlovka ked budes mat laparoskopicky ked do 24hodin nrmas komplikacie ides domov 🙂 urcite to zvladnes a rychlo sa das dokopy 😉 drzim palce
@barbi339 ja napr po 10 rokoch
@mariawa ahojky takže operáciu mám 26.11. cysta je nezhubna áno idem laparoskopicky mám hrozný strach,že čo ak sa nezobudim toto mi stále vŕta hlavou vraj dávajú aj pľúcnu ventiláciu či ako sa to volá kvôli lepšiemu dychaniu som z toho nešťastná vystresovaná neviete mi prosím povedať ako prebieha to uspania? A či vás budia hneď na operacke či? Ďakujem za odpoveď i za podporu
@mariawa ešte sa vás chcem spýtať už asi 3dni cítim také tlačenie na Tom vaječníku a hlavne miernu bolesť je to normálne ci
@lucinkaboz a podarilo sa vam //?
@mimuliatko13 jooj neboj to zvladnes laparoskopicky je super raz dva sa das dokopy a ostanu ti 3 male ranky 1-2 stehy neboli to tak mna po operacii nic nebolelo a narkozu mi prvy krat davali do zily a zaspala som hned a teraz mi davali cez tu masku asi 2x som sa nadychla a spala som sa...neboj sa urcite sa zobudis nieje dovod aby si sa nezobudila 🙂 prebrala som sa na izbe pri oboch operaciach najprv som sa zobudila ked mi maka davala veci do skrinky a druhy krat ked pri mne bola sestricka a davala mi infuziu po operacii neviem ci ma budili aj na sale nepamätam si to a ano dava sa ta ventilacia ale to ti daju ked uz budes spat aj vyberu ti to vtedy nebudes nic citit 🙂 trosku ma bolelo hrdlo akoby som bola chora ale trvalo to mozno pol hodinu ani nie 🙂 a ten tlak moze byt aj z cysty alebo aj zo stresu ze nato myslis hlavne sa nestresuj naozaj to nieje nic hrozne ja mam fobiu z nemocnic doktorov a zvladla som to v pohode uz ani neviem ze mi nieco bolo 🙂 drzim palce 😊
Ahojte je to stara tema ale mozno ma ukludnite pripadne poradite. Som po laparoskopii cysty na vajecniku. Zakrok bol utorok. Co sa tyka stehov je to ok krasna praca,zakrok sa podaril ale prva jazvicka ma stale boli spodna ako je panva ked sa postavim mam bolest aj pri chodzi ali ste to aj vy ? Ked lezim je to ok ale ked sa chcem postavit alebo otocit pripadne pri chodzi ma to boli je to ok ?”

Ahojte čaká ma operácia teraz v pondelok mám ísť do BA na konzultáciu a hlavne pre termín na operáciu mám cystu najprv bola 3 teraz narastala o 3m raz toľko takže je 6 CM mám veľký strach taký že sa neviem upokojiť nikdy som uspana nebola a neviem aku je postup a koľko trvá operácia a koľko dní tam budem? A aj aký je lekár v BA dr.Sadovsky dakujemmm za odpoveď i upokojujúce spravy