Vykonajú mi CT vyšetrenie hlavy na pohotovosti?
Ahojte dlhodobo ma boli hlava. Ja už som tu písala jednu diskusiu. Bola som tehotná. Tak mi nemohli nič robiť. Lenže dnes je to už neznesiteľne. Manžel ma prehovára ísť na pohotovosť na neurologiu ze naj mi urobia ct hlavy. Mam aj problém z videním tlaky nad očami. Hlavne. No dnes je to extrém bolest. 🤮 Mam ísť? Nechcem sa strápiť. Vďaka.
Fakt chod na pohotovosť a uvidíš moze to byt kľudne aj zapal dutin, môj manžel 3 mesiace mal také bolesti atb nezaberali a flektor užíval jak lentilky a to on ma fakt že vysoký prah bolesti. Tiež aj videnie sa mu vtedy pohoršilo, rozmazane videl a na CT bol a nič okrem zápalu chvalabohu tam nebolo, tiež som sa veľmi bála...
Vies co chod a klam.Klam ze si si udrela hlavu,zaklam s cimkolvek.Ked budes mat CT budes vediet.Keby som bola zufala a potrebovala vysetrenie ktore mi nechcu spravit,tak by som im klamala.
@maminkadeticiek nie.
Viem zial ze su cakacky dlhe,ale ked mne lekar vwdel zdvihnut telefon a na ct som sla v ten den, tak sa to da.. obzvlast ked si po porode. Avsak na ct posielaju zvacsia az ked sa vylucia ine mozne dovody.. tak ci vobec ;( drzim palce nech ti je lepsie
Urcite dnes chod. Potom sa ozvi, drzim silno palce.
Tak to moze byt kludne tehotenstka migrena.Ja som nikdy nemavala migreny ale v tehotenstve,hlavne v prve polke hrozne.A potom to zas ustupilo.
@zuzinka888 lebo som bola s ním doma a som im hovorila čo sa stalo
Urobia mi ct...
Meningeon 7mm
A ako to budu riešiť? Nepovedali ? Moja blízka osoba ma meningion v sledovaní iba.
Dobre, že si šla. Nezdalo sa mi podľa popisu, že je to klasická migréna...
@noami12 no čaká ma mri
. Ale s toho ma vraj hlava neboli
@noami12 ale ma do 7mm takže tiež ostane v sledovaní. Takto mi to povedala neurologicka
Veď chod mne na neurologii pohotovosti ct hlavy robili už trikrát ale podľa mňa ty to budeš mať od chrbtice
Choď na pohotovosť a uvidíš.Hlavne choď.Ja po mojej skúsenosti,keď ma bolela hlava a neriešila som tiež mi bolo blbé ísť na pohotovosť či s bolesťou hlavy k obvodnej.Skončilo to mozgovou príhodou,ktorá mi vyprovokovala epilepsiu.To nechcem teraz strašiť.
Ďakujem... Už mám vyšetrenie za sebou
Dobre, ze si isla
Nechceš si radšej zaplatiť súkromné mri? Tak sa ku nemu dostaneš oveľa rýchlejšie. Myslím, že stojí niečo cez tristo eur. CT znamená vysoké dávky radiácie....
#autor prosim ta, v ktorom meste ti robili to CT? Neviem odkial si, no pokial v Presove, tak dalsie vysetrenia aj neurologa si skus hladat v Kosiciach.
a dutiny boli ok?
Ano ona mala nejako 6mm a bola už aj na kontrole a stále rovnako, lenže bola u viacerých neurochirurgov aj o názor a 2/3 jej to chceli vyoperovať aj keď to má na "dobrom" mieste...
@noami12 tak ja to mam na kalve neviem co to je
ked mas problemy s videnim, odporuca sa urgent. oni uz zvazia, co s tebou.
aha uz citam, ze si bola. to je dobre. drzim palce.
@noami12 teraz čítam ze kalva je lebka tak neviem.. 😢
Ja som mala toto všetko + trpnutie tváre. Mala som to z krčnej chrbtice.Rehabilitacie pomohli
No jej povedali že to má niekde v miestach kde to nemá až tak čomu vadiť, pochopila to tak ako keby vzadu dolu niekde v miestach za uchom. Aj tí dali niečo na tie bolesti ???
Inak ak budeš chcieť kľudne mi môžeš napísať aj správu 🙂

Mala si to aj pred tehotenstvom?